نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

  1. #1

    ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    با سلام
    من سایتم رو تازه آپلود کردم روی هاست و دیتابیس رو هم آپلود کردم
    اما وقتی لودش می کنم اشتباها ریدایرکت میشه روی یک آدرسی که باعث میشه سرور ارور رو مشاهده کنم
    یعنی وقتی میزنم مثلا www.mysite.com یهو خود به خود ریدایرکت میشه به www.mysite.com/aspx که علتش رو نمی دونم چیه
    میشه کمکم کنید؟
    مرسی
    ...
    سایت من aspx هستش و با vb نوشته شده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    من حدس می زنم home page رو مشخص نکردی یا توی یه فولدر اشتباه آپلود کردی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    97

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    احتمالا شما در قسمت Default Document درون هاست Index.aspx رو Add نکردید.

  4. #4

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    میشه واضح تر بگی دقیقا چیکار کنم؟
    مرسی
    همه ی فایل ها در پوشه ی wwwroot هستن دیگه

  5. #5

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    نقل قول نوشته شده توسط freddy مشاهده تاپیک
    احتمالا شما در قسمت Default Document درون هاست Index.aspx رو Add نکردید.
    اتفاقا همه رو add کردم
    اینارو add کردم اما بازم ارور میده
    main.aspx
    Default.htm
    Default.asp
    index.htm
    index.html
    iisstart.htm
    default.aspx
    index.php
    با مسئولین هاست هم صحبت کردم میگن یه جایی در کدنویسیت احتمالا ریدایرکت set شده
    اما واقعا سر در نمیارم
    این سایت قبلا با همین کدها جای دیگه آپ بود و خیلی خوب کار می کرد اما اینجا که آپلودش کردم سرور ارور میده

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار silhouette
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    31

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    سلام
    سایت منم تازه آپ شده و فقط home page باز میشه، بقیه page ها یا خطای بروکن لینک میده یا یه صفحه خالی میاد. ممنون میشم راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    توی فایل config از چه کدهایی استفاده کردی ؟؟

  8. #8

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    نقل قول نوشته شده توسط meisam3322 مشاهده تاپیک
    توی فایل config از چه کدهایی استفاده کردی ؟؟
    اینجا هر کاری می کنم محتویات فایل وب کانفیگم آپلود نمیشه
    پیغامو که ارسال می کنم ارور میده
    یاهو هستی الان؟

  9. #9

    نقل قول: ریدایرکت شدن صفحه اول سایت به یک ادرس اشتباه

    نقل قول نوشته شده توسط meisam3322 مشاهده تاپیک
    توی فایل config از چه کدهایی استفاده کردی ؟؟
    این محتویات فایل وب کانفیگ منه:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <configuration>
    <system.webServer>
    <directoryBrowse enabled="false" />
    <defaultDocument>
    <files>
    <clear />
    <add value="main.aspx" />
    <add value="Default.htm" />
    <add value="Default.asp" />
    <add value="index.htm" />
    <add value="index.html" />
    <add value="iisstart.htm" />
    <add value="default.aspx" />
    <add value="index.php" />
    </files>
    </defaultDocument>
    <httpErrors errorMode="Custom">
    <remove statusCode="404" subStatusCode="-1" />
    <error statusCode="404" subStatusCode="-1" prefixLanguageFilePath="" path="/404.aspx" responseMode="ExecuteURL" />
    </httpErrors>
    </system.webServer>
    </configuration>

تاپیک های مشابه

  1. دیر لود شدن صفحه اول سایت فقط در یک سیستم
    نوشته شده توسط arezu eslami در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1396, 07:05 صبح
  2. سوال: اجرا شدن صفحه ا ی ای اس 7 به جای صفحه اول سایت
    نوشته شده توسط alireza2220 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 18:46 عصر
  3. سوالی در مورد طراحی صفحه اول سایت!
    نوشته شده توسط white fox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 13:00 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 11:20 صبح
  5. چطور میشه شکلک Nedstat رو از روی صفحه اول سایت نامرئی کرد؟
    نوشته شده توسط Zargari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •