نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استدیو

  1. #1

    Question امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استدیو

    باسلام خدمت مهندسین عزیز
    من بنده به جهت کاربر پسند کردن پروه تحت ویندوز خودم(سیستم خرید و فروش) می خوام یه امکانی که تو محیط ویژوال استدیو وجود داره رو استفاده کنم
    امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استدیو
    ممنون می شم کسی کامپوننت یا راه کارشو معرفی کنه
    با سپاس رضایی:

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    32

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    خب چرا از tab cotrol به جای ایجاد یک فرم جدید استفاده نمی کنید ؟

  3. #3

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط Pis7Aller مشاهده تاپیک
    خب چرا از tab cotrol به جای ایجاد یک فرم جدید استفاده نمی کنید ؟
    ببخشید می تونید بیشتر توضیح بدید
    آیا قابلیت بستن هم داره؟
    با تشکر...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    منظور دوستمون نمیدونم چی بود خودشون حتما میان کامل توضیح میدن ولی در مورد بسته شدن اره میشه بست
    // Removes the selected tab:
    tabControl1.TabPages.Remove(tabControl1.SelectedTa b);
    // Removes all the tabs:
    tabControl1.TabPages.Clear();

    البته فکر میکنم شما میخوای علامت بسته شدن رو هر تب وجود داشته باشه ، پیدا کردی اینجا بزار منم خوشم میاد این شکلی کار کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط messi_rezai مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت مهندسین عزیز
    من بنده به جهت کاربر پسند کردن پروه تحت ویندوز خودم(سیستم خرید و فروش) می خوام یه امکانی که تو محیط ویژوال استدیو وجود داره رو استفاده کنم
    امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استدیو
    ممنون می شم کسی کامپوننت یا راه کارشو معرفی کنه
    با سپاس رضایی:
    سلام.
    یه روزی من 1000 بار این سوال رو پرسیدم و کسی متوجه نشد منظور من چیه. امیدوارم منظورت همون چیزی باشه که من منظورم بود!!!
    تاپیک زیر رو ببینید (کامل نیست ولی حداقلش اینه که بهت ایده میده. اگر کاملش کردی لطف کن بزارش توی همون تاپیک تا بقیه دوستان هم استفاده کنن).
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D9%86%D8%AF
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    به نطر من می تونی از کنترل radDock استفاده کنی که تما امکانات شبیه vs رو بهت میده مخصوصا چیزی شبیه tabPage که اینجا به نام Document هست

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    32

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط messi_rezai مشاهده تاپیک
    ببخشید می تونید بیشتر توضیح بدید
    آیا قابلیت بستن هم داره؟
    با تشکر...
    می تونیم خودمون واسش بذاریم یعنی روی هر tab ای که ایجاد میشه گوشه سمت راستش یک button خیلی ریز بزاریم که با کلیک کردن بر روش بشه tab رو بست...... من خودم این کار رو واسه یکی از پروژه هام انجام دادم
    ابتدا یک متغیر در نظر میگیریم تا تعداد تب هایی رو که داریم رو تو خودش نشون بده
            int tab_number = 1;

    الان یک متد تعریف کردم به نام cmdclosetab که میاد و هر وقت یک صفحه ای باز شد توش در سمت راستش یک picturebox (ازش به عنوان یه button استفاده کردم ) ریز درست می کنه :
     void CMDCloseTab()
    {
    PictureBox CloseTab = new PictureBox();
    CloseTab.Location = new Point(715, 5);
    CloseTab.Size = new Size(20, 20);
    CloseTab.BackgroundImage = Properties.Resources.BTNCloseTab;
    CloseTab.MouseClick += CloseTab_MouseClick;
    tabControl1.SelectedTab.Controls.Add(CloseTab);
    CloseTab.BringToFront();
    }

    حالا اون event ای که واسه کلیک رو انتخاب کردم رو می نویسم
      
    void CloseTab_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    tabControl1.TabPages.Remove(tabControl1.SelectedTa b);
    tab_number--;

    try
    {
    tabControl1.SelectTab(tab_number - 1);
    }
    catch
    {
    }
    }


    امیدوارم به دردتون بخوره اگه باز هم سوالی بود در خدمتم

  8. #8

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    سلام
    این هم یه مدل دیگه که vb.net هستش

    http://www.vbforums.com/showthread.p...n-Time-support)

  9. #9

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط vaheeed مشاهده تاپیک
    منظور دوستمون نمیدونم چی بود خودشون حتما میان کامل توضیح میدن ولی در مورد بسته شدن اره میشه بست
    // Removes the selected tab:
    tabControl1.TabPages.Remove(tabControl1.SelectedTa b);
    // Removes all the tabs:
    tabControl1.TabPages.Clear();

    البته فکر میکنم شما میخوای علامت بسته شدن رو هر تب وجود داشته باشه ، پیدا کردی اینجا بزار منم خوشم میاد این شکلی کار کنم
    درسته منظورمو گرفتی...دقیقا مثه خود محیط ویژوال استدیو که فرم ها و صفه کد مربوط بهش رو بصورت تب باز میکنه که با دابل کلیک روش میشه یه پنجره جداگانه...که با درگ به جای خودش باز تبدیل به یه تب میشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    سلام : کامپونت دات نت بار داره موردی که شما گفتید . در مورد تب کنترل استفاده کردن مانند دوستان اشتباهه چون هنگام رمو اطلاعات رفرش نمیشه پس از همون کامپونت استفاده کنید.

  11. #11

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    سلام دوست عزیز
    من برای اینکار خیلی تو اینترنت دنبالش گشتم ولی کسی جوابی بهم نداد یا شایدم منظورم رو درست نمیرسوندم
    آخرش به نتیجه زیر رسیدم و کاملا درست کار میکنه

    Form sarfasl = new Form();
    sarfasl.TopLevel = false;
    sarfasl.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    sarfasl.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    TabPage tb = new TabPage("سرفصل");
    tb.Controls.Add(sarfasl);
    tabControl1.TabPages.Add(tb);
    sarfasl.Show();
    tabControl1.SelectTab(tb);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد


  13. #13

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من برای اینکار خیلی تو اینترنت دنبالش گشتم ولی کسی جوابی بهم نداد یا شایدم منظورم رو درست نمیرسوندم
    آخرش به نتیجه زیر رسیدم و کاملا درست کار میکنه

    Form sarfasl = new Form();
    sarfasl.TopLevel = false;
    sarfasl.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    sarfasl.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    TabPage tb = new TabPage("سرفصل");
    tb.Controls.Add(sarfasl);
    tabControl1.TabPages.Add(tb);
    sarfasl.Show();
    tabControl1.SelectTab(tb);
    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    برای پیاده سازی این کار بهتره از WPF و معماری MVVM استفاده کنید.که به این کار Navigation میگن/ کافیه رابط کاربری هر بخش رو داخل Usercontrol ها طراحی کنید و داخل MainWindow اصلی ارتباط بدین

  14. #14

    نقل قول: امکان باز شدن فرم ها بصورت Tab menu همانند بازشدن فرم ها و صفحه کد در خود محیط ویژوال استد

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من برای اینکار خیلی تو اینترنت دنبالش گشتم ولی کسی جوابی بهم نداد یا شایدم منظورم رو درست نمیرسوندم
    آخرش به نتیجه زیر رسیدم و کاملا درست کار میکنه

    Form sarfasl = new Form();
    sarfasl.TopLevel = false;
    sarfasl.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    sarfasl.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    TabPage tb = new TabPage("سرفصل");
    tb.Controls.Add(sarfasl);
    tabControl1.TabPages.Add(tb);
    sarfasl.Show();
    tabControl1.SelectTab(tb);
    این راه حل بسیار زیباست . از شما سپاس گذارم دوست عزیز . اما مشکلی من با این نوع دارم اینه که مثلا اگه یه کلید کنسل درون این تب داشته باشیم و درون برنامه این کلید بنویسیم که فرم مربوطه درون اون تب رو ببند ، نمی توانم تب رو هم پاک کنم . اگه ممکنه کمک کنید .

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن کنترل های داخل یک پنل در یک فرم جدید
    نوشته شده توسط sevenboys در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 18:52 عصر
  2. باز شدن یک div بصورت آهسته
    نوشته شده توسط nice_o0 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 14:35 عصر
  3. عدم امکان باز شدن لینکها در یک صفحه جدید
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 18:45 عصر
  4. باز شدن فرم
    نوشته شده توسط sadaf_80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 10:02 صبح
  5. وارد کردن پسورد Dbisam در هنگام باز شدن فرم
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 15:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •