نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل کد زیر چی هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    مشکل کد زیر چی هست؟

    سلام
    من این کد رو برای اینکه پیامکی از سامانه پیامکی اومد رو بگیره ذخیره کنه؟
    ولی کار نمیکنه نمیدونم مشکل سامانه هست یا کد ولی کد هیچ مشکلی نداره
    نظر شما چیه دوستان
    	function get_sms()
    {
    global $con;
    if ($_GET['from'] && $_GET['body']) {
    $data['from'] = '0' . $_GET['from'];
    $data['body'] = str_replace('ي','ی',$_GET['body']); //اگر متن پیامک حرف ی عربی داشت با حرف ی فارسی جایگزین شود
    //-----------------------------------------------
    //اگر فرمت پیامک به شکل عدد:متن پیامک بود انصراف
    $sms = check_format($data['body']);
    if ($sms == false)
    exit('فرمت پیامک ارسال شده صحیح نیست');
    else
    {
    $data['body'] = $sms[1];
    $data['num'] = $sms[0];
    save_sms($data);
    $res = mysql_query("SELECT * FROM nsco_asms WHERE nsasms02 = '0" . $data['from'] . "'",$con) or die('Error in Query');
    if (mysql_num_rows($res) < 3)
    {
    echo 'retrieve SMS';
    send_sms($data['from'],'سپاس از پیام شما');
    }
    else
    echo 'send sms more than 2 time';
    }
    }
    }

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: مشکل کد زیر چی هست؟

    در خط 4 از این کد استفاده کنید ببینید درست میشه :
    if (isset($_GET['from'],$_GET['body']))

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: مشکل کد زیر چی هست؟

    ممنون مشکلم حل شد.مسئله اینه که اصلا این کد ها توسط سامانه پیامکی اجرا نمیشدند که جواب بدن
    دوست من چطور میشه تنظیمات soap رو روی یک سرور و یا هاست گیگفا فعال کرد؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: مشکل کد زیر چی هست؟

    اگه مربوط به هاست باشه باید با پشتیبانی تماس بگیری !

  5. #5

    نقل قول: مشکل کد زیر چی هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط omid_student مشاهده تاپیک
    ممنون مشکلم حل شد.مسئله اینه که اصلا این کد ها توسط سامانه پیامکی اجرا نمیشدند که جواب بدن
    دوست من چطور میشه تنظیمات soap رو روی یک سرور و یا هاست گیگفا فعال کرد؟
    از nuSoap برای کارایی بهتر استفاده کنید که درصورت نصب نبودن Soap کدهاتون بخوبی اجرا بشه . توی nuSoap شما پس از درست کردن یک آبجکت جدید از nusoap_client یک پروکسی از اون رو ذخیره کنید تا مثل SoapClient براتون عمل کنه . مثال ::

    $client = new nusoap_client('http://example.com/wsdl.php?wsdl', true);
    $client->xml_encoding = "UTF-8";
    $client->soap_defencoding = "UTF-8";
    $client->decode_utf8 = false;

    $proxy = $client->getProxy();
    $proxy->send_sms() ...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل پیغام زیر چیست
    نوشته شده توسط adabyas1g17 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 09:39 صبح
  2. سوال: مشکل برنامه زیر چیه؟
    نوشته شده توسط fakhradin در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 21:59 عصر
  3. سوال: مشکل کد زیر چیه ؟
    نوشته شده توسط DLL_DLL در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 16:28 عصر
  4. مبتدی: مشکل این کد چی هست؟ متغیر کردن نام جدول در استورید پروسیجر
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 09:58 صبح
  5. مشکل کد زیر چیست ؟ ( Update )
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •