نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهنمایی برای ایجاد منو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    40

    راهنمایی برای ایجاد منو

    با سلام به همه دوستان

    من میخوام در صفحه اصلی وقتی کاربر روی تنطیمات کلیک کرد این صفحه باز شود

    به نظرتون از چه ابزاری می تونم استفاده کنم

    ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله vahid_pitok : سه شنبه 03 اردیبهشت 1392 در 12:07 عصر

  2. #2

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    40

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد منو

    ممنون بابت راهنماییت سعید جان
    من می خوام دقیقا مثل این عکس درست کنم
    سطر و ستون با هم اگه بخوام از فرگمنت استفاده کنم از چه نوع لایه ای استفاده کنم که سطر و ستون رو با هم بده و چطور نمایش بدم که کل صفحه رو نگیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد منو

    سلام

    برای اینکه کل صفحه را نگیرد، میتونید در Manifest، تم اکتیویتی مربوطه را از نوع Dialog تعریف کنید و در خود اکتیویتی قبل از کد setContentView در خواست حذف نوار عنوان صفحه را بدید.
    پس:

    در Manifest تم را برابر Dialog قرار میدیم:

    <activity
    android:name=".The Activity"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@android:style/Theme.Dialog">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN"/>
    <category android:name="android.intent.category.EMBED"/>
    </intent-filter>
    </activity>


    در کلاس Activity قبل از setContentView در خواست حذف نوار عنوان را میدیم:

    public class The Activity extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    requestWindowFeature(Window.FEATURE_NO_TITLE);
    setContentView(R.layout.yes_no_dialog_layout);

    ...
    }
    }


    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    40

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد منو

    ممنون دوست عزیز خیلی عالی بود
    برای اینکه سطر و ستون با هم داشته باشم می تونی راهنمایی کنی از چه نوع Layout ای استفاده کنم ؟
    چون LinearLayout یا سطری است یا ستونی

    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد منو

    اگر منظورتون برای اون دو ردیف آیکن هست که از GridView استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    40

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد منو

    ممنون از راهنمایی همه ی دوستان

    از LinearLayout تو در تو استفاده کردم و درست شد

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای ایجاد سایت با موضوع e-learning
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 13:49 عصر
  2. مبتدی: راهنمایی برای ایجاد منو بازشو
    نوشته شده توسط tsonade در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1391, 15:05 عصر
  3. راهنمایی برای ایجاد یک فروم
    نوشته شده توسط Keyhan Clever در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1388, 18:31 عصر
  4. راهنمایی برای ایجاد یه فرم ورود داده ساده
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 14:55 عصر
  5. راهنمایی برای ایجاد Counter
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •