نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در ثبت در دیتابیس

  1. #1

    مشکل در ثبت در دیتابیس

    من یه کد نوشتم ، یه فرم و یک فایل php و یه دیتابیس و تیبل

    ولی وقتی اطلاعات تو فرم وارد میشه submit میزنی تو دیتابیس ثبت نمیشه

    حالا میخواستم دوستان یه چک بکنند ببینیند مشکل از کجا

    سورس فایل php :

    <?
    $User = $_POST['User'];
    $Email = $_POST['Email']
    $Date = $_POST['Expire']
    $Con = mysql_connect("localhost" , "admin" , "123456");
    if (!$Con)
    {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }
    mysql_select_db("users",$Con);
    $Sql = "INSERT INTO 'user'( 'member_id' , 'User1' , 'Email' , 'Expire' ) VALUES ('14','$User','$Email','$Date')";
    $result = @mysql_query($Sql,$Con);
    if($result) {
    echo "Succed";
    exit();
    }
    else {
    die("Query failed");
    }
    ?>


    سورس فایل html (فرم )

    <html>
    <body>
    <form action="users.php" method="post">
    Name :
    <input type="text" name="User">
    Family :
    <input type="text" name="Email">
    Age:
    <input type="text" name="Expire">
    <input type="submit">
    </form>
    </body>
    </html>


    یه عکس هم از تیبل و دیتابیس گذاشتم

    ممنون میشم دوستان چک کنند
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png DB.PNG‏ (79.0 کیلوبایت, 34 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    مشکل شما اینه که نام فیلدها و جدول رو داخل کوتیشن(')گذاشتین ، کوتیشن رو حذف کنید مشکلتون حل میشه ، در ضمن اگه خواستی بفهمی در کوئری مشکل از کجاست از تابع mysql_error() استفاده کن.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    $Sql = "INSERT INTO 'user'( 'member_id' , 'User1' , 'Email' , 'Expire' ) VALUES ('14','$User','$Email','$Date')";

    شما نام جدول و فیلدها رو در کوئریتون توی Quote گذاشتید در صورتیکه باید توی Back Quote (`) بذارید معمولا روی کیبوردها با دکه ~ زده میشه
    $Sql = "INSERT INTO `user`( `member_id` , `User1` , `Email` , `Expire` ) VALUES ('14','$User','$Email','$Date')";

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    سلام

    با تبدیل به back quote هم درست نشد و اطلاعات ثبت نمیشه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    توی فانکشن die بنویس mysql_error() تا ببینی چه خطایی میده
    die(mysql_error());

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    جالب اينكه نه succed نه query failed رو هم نمايش نميده

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    کدت رو به این شکل تغییر بده
    <?
    $User = $_POST['User'];
    $Email = $_POST['Email']
    $Date = $_POST['Expire']
    $Con = mysql_connect("localhost" , "admin" , "123456") or die(mysql_error());
    if (!$Con)
    {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
    }
    mysql_select_db("users",$Con) or die(mysql_error());
    $Sql = "INSERT INTO user( member_id , User1 , Email , Expire ) VALUES ('14','$User','$Email','$Date')";
    $result = mysql_query($Sql,$Con) or die(mysql_error());
    if($result) {
    echo "Succed";
    exit();
    }
    else {
    die("Query failed");
    }
    ?>

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    جناب کرامتی کد شما رو هم امتحان کردم

    صفحه سفید میشه وقتی فرم ارسال میشه ولی رکورد ثبت نمیشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    این 2 تا خط سمن کالون(;) نداشت همینجوری گذاشتی ؟

    $Email = $_POST['Email']
    $Date = $_POST['Expire']

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    نه ديگه با سمي كالن :دي

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    دوست عزیز خط اولتو به اینصورت تغییر بده <?php یعنی بعد از علامت سوال یه php هم بنویس .

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    با کد اقای کرامتی تست کردم روی هاست ( رو لوکال که هیچ جوره جواب نگرفتم ) رو هاست جواب داد

    اقای کرامتی کد من مشکلش چی بود ؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    رو هاست کد اولی هم جواب داد

    مشکل از لوکاله ولی چرا و چجوری .... !!!؟؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ثبت در دیتابیس

    کد شما یک @ قبل از Mysql_query داشت که باعث میشد خطا نمایش داده نشود

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ثبت در دیتابیس در حلقه try
    نوشته شده توسط aliblue در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 18:44 عصر
  2. مشکل با ثبت در دیتابیس
    نوشته شده توسط back door در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 22:57 عصر
  3. سوال: مشکل با ثبت زمان در دیتابیس
    نوشته شده توسط toopak در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 22:36 عصر
  4. مشکل با ثبت در دیتابیس
    نوشته شده توسط toopak در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 14:35 عصر
  5. مشکل با ثبت کردن کاراکتر " ` " در دیتابیس
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •