نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد تراکنش در Entity Framework

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    ایجاد تراکنش در Entity Framework

    کسی از اساتید میدونه که یه تراکنش رو چطور میشه تو Entity Framework ایجاد کرد.
    مثلا من یک تکست باکس دارم که نباید خالی باشه ولی چه خالی باشه چه خالی نباشه بعد از زدن دکمه ثبت اطلاعات ذخیره میشه و برنامه به Savechange() میرسه.من میخوام این اتفاق نیفته!

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: ایجاد تراکنش در Entity Framework

    کسی جواب سوالمو نمیدونه؟!!

  3. #3

    نقل قول: ایجاد تراکنش در Entity Framework

    مشکل شما با Validation حل میشه نه Transaction. تراکنش بیشتر برای مواردی استفاده میشه که در حین انجام ثبت یا بروزرسانی مقادیری در برنامه ختایی رخ بده یا به هر دلیلی استسنایی در برنامه رخ بده. برای اینکار شما بهتره یک اعتبارسنجی برای تکست باکس سمت کلاینت بزارید و یکم هم در مورد Entity Framework 4.1 Validation متالعه کنید.
    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: ایجاد تراکنش در Entity Framework

    مشکل شما با Validation حل میشه نه با Transaction. تراکنش بیشتر برای مواردی استفاده میشه که در حین انجام سبت یا بروزرسانی مقادیری در برنامه ختایی رخ بده یا به هر دلیلی استسنایی در برنامه اتفاق بیفته، تغییرات اعمال نشه. برای اینکار شما بهتره یک اعتبارسنجی برای تکست باکس سمت کلاینت بزارید و یکم هم در مورد Entity Framework 4.1 Validation متالعه کنید.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: ایجاد تراکنش در Entity Framework

    سلام چیزی که من متوجه شدم.
    اول یک کنترل error provider رو صفحه ات بذار.و بعد مثل کد زیر بنویس.
    try
    {
    if (txtname.Text == null)
    {
    errorProvider1.SetError(txtname, "Enter name");
    }
    else
    {
    errorProvider1.Clear();
    using (var context=new studentEntities1())
    {
    user tbl2_user = new user();
    tbl2_user.Name = "osman";
    tbl2_user.Family = "rahimi";
    tbl2_user.Age = "21";
    context.users.AddObject(tbl2_user);
    context.SaveChanges();

    }
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);

    throw;
    }

تاپیک های مشابه

  1. ADO . NET Entity Framework
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1392, 15:42 عصر
  2. مشکل در Entity Framework
    نوشته شده توسط corona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 00:46 صبح
  3. سوال: ایجاد تراکنش از روی یک سرور بر روی سرور دیگر
    نوشته شده توسط esteghamat در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 10:22 صبح
  4. سوال: ایجاد برنامه بدون NET Framework.
    نوشته شده توسط salehbagheri در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 18:09 عصر
  5. ایجاد تراکنش با استفاده از nested update
    نوشته شده توسط hamedgh در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 23:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •