نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    سلام
    من به یک مشکل بزرگی برخوردم
    اینه که میخوام موقع ثبت نام یک سری کد را در دیتابیس درج کنم اما اگر کاربر چندبار بر روی دکمه کلیک کنه
    بعدا به مشکل میخوره
    حالا میخوام با یکبار کلیک کل صفحه به حالت enable بره تا نتونه دوبار کلیک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    فکر کنم باید از onclientclick استفاده کنی و دکمه رو غیرفعال کنی

  3. #3

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    سلام دوست عزیز این کد رو به دکمت اضافه کن.
    کد HTML:
    OnClientClick="if ((typeof(Page_ClientValidate) == 'function') && (Page_ClientValidate()==false)) { return false;} this.disabled=true; this.value ='در حال پردازش';"

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    نقل قول نوشته شده توسط mahdisky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز این کد رو به دکمت اضافه کن.
    کد HTML:
    OnClientClick="if ((typeof(Page_ClientValidate) == 'function') && (Page_ClientValidate()==false)) { return false;} this.disabled=true; this.value ='در حال پردازش';"
    فقط همین بزارم؟
    کوتیشن هاش بردارم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته




  6. #6

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    نقل قول نوشته شده توسط jigily مشاهده تاپیک
    فقط همین بزارم؟
    کوتیشن هاش بردارم؟
    اره همینطوری اینو بزار داخل دکمه.نیازی نیس چیزی رو برداری.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    یک همچین خظایی میده

    Compilation Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS1002: ; expected

    Source Error:

    Line 37: {Line 38: Line 39: OnClientClick="if ((typeof(Page_ClientValidate) == 'function') && (Page_ClientValidate()==false)) { return false;} this.disabled=true; this.value ='در حال پردازش';"Line 40: Line 41:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    خطای بالایی که فهمیدم باید انتهای خط ؛ می ذاشتم
    اما حالا این خطا رو میده
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS0103: The name 'OnClientClick' does not exist in the current context

    Source Error:

    Line 38: Line 39: Line 40: OnClientClick = "if ((typeof(Page_ClientValidate) == 'function') && (Page_ClientValidate()==false)) { return false;} this.disabled=true; this.value ='در حال پردازش';";Line 41: Line 42:


    namespace خاصی می خواد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    من این فهمیدم جاش کجاست و گذاشتم
    موقعی ام که روی دکمه کلیک می کنی enable میشه
    اما مشکل اینه که عملیات که توی رویداد کلیک نوشته شده را انجام نمیده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    جواب چی شد>

  11. #11

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    سلام دوست عزیز
    اگر از validtion استفاده نمیکنید این کد رو بزارین
    کد HTML:
    OnClientClick="this.disabled = true; this.value = 'در حال پردازش اطلاعات ...';"
    این کد رو باید در قسمت html دکمه بزارید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    ببین من این توی دکمه که برای ثبت نام کاربر هست که از مال خود vs استفاده کردم دکمه ی continue میزام
    اما با کلیک روی اون مینویسه در حال پردازش اما کارهای که توی رویداد کلیک دکمه گفتم را انجام نمیده

  13. #13

    نقل قول: میخوام با کلیک بر روی دکمه کل صفحه از کار بیفته

    این کد رو بزن یه کد آخرش اضافه شده
    کد HTML:
    <asp:Button runat="server"
                ID="btnProcess"
                Text="پردازش"
                onclick="btnProcess_Click"
                OnClientClick="this.disabled = true; this.value = 'در حال پردازش اطلاعات ...';"
                UseSubmitBehavior="false"
                 />
    1- این کد وقتی دستورات در حال پردازش باشه اجرا میشه که دکمه رو غیر فعال میکنه
    کد HTML:
    OnClientClick="this.disabled = true; this.value = 'در حال پردازش اطلاعات ...';"
    2- این کد هم وقتی که دکمه پردازشش تموم شده و فعال میشه دوباره
    کد HTML:
      UseSubmitBehavior="false"

    توی رویداد دکمه هم این رو بزار
    protected void btnProcess_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // insert student in database
    System.Threading.Thread.Sleep(2000);
    lblMessage.Text = "پردازش اطلاعات به پایان رسید";
    }

تاپیک های مشابه

  1. کلیک روی دکمه submit صفحه وب درون web browser
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 21:56 عصر
  2. کلیک بر روی دکمه در وب
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 12:37 عصر
  3. سوال: حرکت بین سطر های یه دیتا گرید با کلیک کردن روی دکمه
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 19:23 عصر
  4. سوال: چگونه کلیک کردن روی دکمه با استفاده از کد نویسی؟
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 21:39 عصر
  5. سوال: کلیک راست روی دکمه
    نوشته شده توسط laughing در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •