نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سورس پیدا کردن IP وب سایت به زبان #C

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    سورس پیدا کردن IP وب سایت به زبان #C

    آقا گرچه #C برای تروجان نویسی پیشنهاد نمیشه ولی پورت اسکنر ها و ...... بی نظیری میشه باهاش نوشت :wink:

    public string GetIP(string url)
    {
    string host = url;
    string ipaddress = "";
    try
    {
    System.Net.IPHostEntry ip = System.Net.Dns.GetHostByName(url);
    System.Net.IPAddress[] add = ip.AddressList;
    for(int i = 0 ; i < add.Length ; i++)
    {
    ipaddress += add[i].ToString();
    }
    }
    catch(System.Exception Err)
    {
    MessageBox.Show(Err.Message,"",MessageBoxButto ns.OK,
    MessageBoxIcon.Error);
    ipaddress = "";
    }
    return ipaddress;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    چه ربطی به این بخش داشت؟ :roll:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    خوب آقای نصیری همه ی این هکر ها حتما برنامه نویسی هم میکنن دیگه نمیکنن؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هر چند اسکن کردن پورتها در بعضی از کشورها جرم محسوب می شود اما در حالت کلی پیدا کردن آی پی و یا اسکن کردن و غیره ، هک نیستند ......
    جزو اصول اولیه مفاهیم شبکه محسوب می شوند که در خیلی از سایت ها با آب و تاب از آنها بعنوان هک صحبت می شود !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •