نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در بایند کردن دیتاست به فایل گزارش در Stimul

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    مشکل در بایند کردن دیتاست به فایل گزارش در Stimul

    سلام یه برنامه نوشتم تو قسمت گزارشاتش به مشکل خوردم.دوتا جدول دارم که یکیش زیر مجموعه جدول دوم هستش.
    جدول اسناد جدول اصلی هستش جدول شرح تعمیرات جدول دوم که زیر مجموعه هستش که محصولات اسناد رو نگهداری میکنه و از طریق کلید ثانویه شماره سند با جدول سند در ارتباط هستش
    مشکلم اینجاست که وقتی کاربر میخواد مثلا اطلاعات چند سند و شرح تعمیرات هرکدوم رو چاپ کنه دیتا ست رو چطوری پر کنه؟
    کد زیر رو نگاه کنید ببینید چه تغییری باید بدم

    var search = from p in db.tblReciveDocs
    where p.date >= FDate && p.date <= EDate
    from o in db.tbl_Customers
    where p.customerID == o.id
    orderby p.id
    select new
    {
    p.id,
    p.documentType,
    p.customerType,
    p.reciveDate,
    p.state,
    p.EditStatus,
    o.lName,
    cID = o.id,
    o.marketName
    };
    کوری که توسط کاربر انتخاب میشه
    ds = new Reports.dbDataSet();
    Reports.dbDataSet.dtDocDataTable dt = (Reports.dbDataSet.dtDocDataTable)ds.dtDoc;
    Reports.dbDataSet.tbldocHolder1DataTable dtItems = (Reports.dbDataSet.tbldocHolder1DataTable)ds.tbldo cHolder1;
    دیتا ست و دیتا تیبلش
    foreach (var item in search)
    {
    DataRow row = dt.NewRow();
    row["ID"] = item.id;
    row["Date"] = item.reciveDate;
    row["dType"] = item.state;
    row["dOwner"] = item.documentType;
    row["cName"] = item.lName;
    row["cID"] = item.cID;
    row["mName"] = item.marketName;
    dt.Rows.Add(row);
    var fetch = db.tbldocHolders.Where(c=>c.fkID==item.id);
    foreach (var items in fetch)
    {
    DataRow rowItems = dtItems.NewRow();
    rowItems["PrID"] = items.id;
    rowItems["Name"] = items.pName;
    rowItems["Unit"] = items.unit;
    rowItems["Number"] = items.value;
    dtItems.Rows.Add(rowItems);
    }
    }
    برا پر کردنش هم کد بالارو استفاده کدم
    StiReport rpt = new StiReport();
    rpt.Dictionary.Clear();
    rpt.RegData(ds);
    rpt.Dictionary.Synchronize();
    rpt.Load("rpt/Report.mrt");
    rpt.Compile();
    اینم برا پاس کردن دیتا ست به فایل گزارش هستش

    لطفا راهنماییم کنید لطفا راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : سه شنبه 03 اردیبهشت 1392 در 18:09 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: مشکل در بایند کردن دیتاست به فایل گزارش در Stimul

    query که مهم نیست
    طراحی فرمت بزار

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با بایند کردن Dataset و dataGrid
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 15:27 عصر
  2. مشکل در بایند کردن به combobox
    نوشته شده توسط ali2000_1358 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 16:57 عصر
  3. مشکل در بایند کردن
    نوشته شده توسط shahab_gh712 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 23:50 عصر
  4. مشکل در بایند کردن چک باکس
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1383, 21:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •