نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قفل کردن صفحه کلید

  1. #1

    Lightbulb قفل کردن صفحه کلید

    سلام دوستان.چطور می تونم با سی شارپ کیبورد رو قفل کنم ، فقط دکمه های خاصی ازش کار کنن.
    ممنون میشم اگه کمک کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    مثلا برای یک تکست باکس میشه این کارو کرد
    در رویداد KEY_PRESS تکست باکس با نوشتن کد زیر فقط میشه عدد نوشت

    e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar) && !char.IsControl(e.KeyChar);

  3. #3

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    سلام
    میتونی با گذاشتن شرط توو رویداد keypress کنترل کنی e.handeled بغیر از برای دکمه های مورد نظرت true کنه مثلا کد زیر فقط عدد میزاره وارد شه:

    if (!char.IsControl(e.KeyChar) && !char.IsDigit(e.KeyChar) && e.KeyChar != '.')
    e.Handled = true;

  4. #4

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    مرسی دوستان.اینا رو می دونم منظوز من این نیست. میخوام برنامم وقتی ویندوز بالا میاد بالا بیاد و دکمه هایی مثل ctrl+alt+del و هر دکمه ای که باعث بشه کاربر از برنامه خارج بشه قفل بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله se7en66 : چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392 در 19:52 عصر

  5. #5

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    من فقط میدونم که باید از توابع API استفاده کنید
    ببینید این 3تا لینک بدردتون میخوره؟؟؟
    http://www.codeproject.com/Articles/...ard-Hooks-in-C
    http://www.codeproject.com/Articles/...-Keyboard-Hook
    http://blogs.msdn.com/b/toub/archive...03/589423.aspx

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط se7en66 مشاهده تاپیک
    مرسی دوستان.اینا رو می دونم منظوز من این نیست. میخوام برنامم وقتی ویندوز بالا میاد بالا بیاد و دکمه هایی مثل ctrl+alt+del و هر دکمه ای که باعث بشه کاربر از برنامه خارج بشه قفل بشه.
    سلام
    خب این کار شما که می خواید کیبورد رو غیر فعال کنید کار بسیار بسیار اشتباهی است!
    مثلا میای Ctrl + alt + delete رو غیر فعال می کنید که TaskManager نیاد ؟؟؟ خب من با Ctrl + Shift +Esc میارمش !! یا روی Start کلیک راست می کنم و Task Manager رو باز میکنم !
    کاری که شما باید انجام بدید اینه که باید از طریق رجیستری این ها رو غیر فعال کنید !
    مثلا کد زیر به طور کل Task Manager رو از راه صحیح از کار میندازه !
    RegistryKey key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("SOFTWARE\\Micro  soft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System");
    key.SetValue("DisableTaskMgr", "1", RegistryValueKind.DWord);

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: قفل کردن صفحه کلید

    مرسی از دوستان. اگه باز سوال داشتم مزاحمتون می شم.

تاپیک های مشابه

  1. قفل کردن صفحه کلید ...
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 14:45 عصر
  2. قفل کردن صفحه کلید و موس
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 15:32 عصر
  3. قفل کردن صفحه کلید وموس
    نوشته شده توسط Clever_MRG در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 09:30 صبح
  4. قفل کردن صفحه کلید (فوری)
    نوشته شده توسط H_SH_VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 23:16 عصر
  5. فارسی کردن صفحه کلید
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •