نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

  1. #1

    کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    سلام
    برای اینکه یک فایل را در مکانی کپی کنم ، دستوری هست که اگر مسیر یا فایل وجود نداشت اون را بسازه و اگر وجود داشت بدون اخطار اطلاعات را برروی اطلاعات قبلی کپی کند ؟

  2. #2

    نقل قول: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    با این کد میتونین هر فایلی رو با هر فرمتی کپی کنید (حتی در صورتی که فایل وجود داشته باشه)
    Imports System.IO

    Dim fi As New FileInfo("D:\a.txt")
    fi.CopyTo("E:\a.txt", True)

    اگه میخواین فایل در صورت وجود داشتن بازم کپی بشه باید حتما تو خط دوم True رو بزارین
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    تشکر ولی تابع بالا اگر مسیر وجود نداشته باشه ، یعنی مثلا شاخه ای که ما میخوام داخلش کپی کنیم وجود نداشته باشه خطا میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    نقل قول نوشته شده توسط mokhtar_r مشاهده تاپیک
    تشکر ولی تابع بالا اگر مسیر وجود نداشته باشه ، یعنی مثلا شاخه ای که ما میخوام داخلش کپی کنیم وجود نداشته باشه خطا میده
    با دستورات زیر میتونید چک کنید که وجود دارند یا نه:

    If IO.Directory.Exist ("Directory Path") then
    'action
    end if

    ' or

    If IO.File.Exist("FileNa,e") then
    'action
    End if



    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    اگر دایرکتوری وجود نداشته باشه چطوری دایرکتوری بسازم ؟ میخوام در هر صورت یک کپی از فایلم در مسیری که قبلا تعریف کردم کپی بشه ، اگر فایل و دایرکتوری هست روی اون و اگر دایرکتوری نیست ساخته بشه و داخلش کپی بشه.
    یک مشکل دیگه هم هست ممکنه درایوی که تعریف میکنیم وجود نداشته باشه ، در اینصورت میخوام به آخرین درایوی که روی هارد موجود است کپی کنم ( درایوی که ویندوز روی اون نصب نباشه)
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: کپی فایل ( کنترل وجود یا عدم وجود)

    سلام . در خصوص سوال اول
    If Not Directory.Exists(path) Then
    Directory.CreateDirectory(path)
    End If


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. وجود یا عدم وجود یک کنترل در صفحه
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 22:12 عصر
  2. وجود یا عدم وجود یک کنترل در صفحه
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 19:58 عصر
  3. وجود یا عدم وجود چند فایل در کنار برنامه
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 29
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 16:06 عصر
  4. چک کردن وجود یا عدم وجود فایل ها در کنار برنامه
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 11:20 صبح
  5. سوال: وجود یا عدم وجود یک فایل
    نوشته شده توسط saeid_ss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •