نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راه های مقابله با هک در پی اچ پی - PHP (هر برنامه نویسی باید بداند)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    Exclamation راه های مقابله با هک در پی اچ پی - PHP (هر برنامه نویسی باید بداند)

    سلام دوستان(مبتدی در PHP)

    دوستان هر راه مقابله ای که میدانید چه در سطح حرفه ای و چه در سطح مبتدی بیان کنید.

    چطوری میشه یک سایت که با PHP کد نویسی شده، هک بشه ؟؟؟؟

    چه اقداماتی لازم هست ؟

    آیا هکر ها می توانند از طریق ارسال داده ($_GET و یا $_POST ) سایت را هک کنند ؟؟؟

    آیا بررسی کردن داده های ورودی لازم هست!؟ یعنی کاربر برای مثال نام کاربری خود را می فرستد آیا ممکن هست در اون نام کاربری کدی باشد که وارد دیتابیس بشه و کاری انجام بدهد؟؟؟

    آیا و .....

    دوستان امنیت یک سایت تا چه حدی بر عهده سرویس دهنده هاستینگ و تا چه حدی بر عهده برنامه نویس هست ؟؟

    آیا نرم افزاری وجود دارد که بتواند فایل PHP رو باگ گیری(مبتدی : خطا یابی) کند ؟؟؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: راه های مقابله با هک در پی اچ پی - PHP (هر برنامه نویسی باید بداند)

    بهتر بود کمی سرچ میکردی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7+%D9%87%DA%A9

تاپیک های مشابه

  1. سوال: كتاب درباره راه هاي مقابله با هك وب سايت هاي .Net
    نوشته شده توسط zahra1987 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 04:09 صبح
  2. گفتگو: تمام راه های replace اکتیو ایکس یک قفل سخت افزاری
    نوشته شده توسط queenmitra در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 14:33 عصر
  3. خبر: خطرات autorun و راه های ساده ی مقابله با آن
    نوشته شده توسط syntiberium در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 16:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •