نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

  1. #1

    جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    سلام
    میخواستم کدی بنویسم که موقع ثبت اطلاعات در بانک اطلاعات با استفاده از جستجو مقدار یک فیلد رو در بانک چک کنه که اگر اون مقدار تکراری بود اطلاعات رو وارد نکنه و پیغام بده و درغیر اینضورت اطلاعات رو در بانک اضافه کنه
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    سلام
    علت اینکه کسی که سوالات اخیر شم جواب نمیده اینه که همش تکراری و درخواست سورس و ... هست که خلافه.

    میخواستم کدی بنویسم که موقع ثبت اطلاعات در بانک اطلاعات با استفاده از جستجو مقدار یک فیلد رو در بانک چک کنه که اگر اون مقدار تکراری بود اطلاعات رو وارد نکنه و پیغام بده و درغیر اینضورت اطلاعات رو در بانک اضافه کنه
    شما وقتی میخوای ببینی قبلا رکوردی هست یا نه چیکار میکنی؟
    میای اول اون مقدار رو جستجو میکنی اگه موجود بود پیغام خطا میدی، ولی اگه نبود ثبتش میکنی.

    adodc1.recordsource="select * from table1 where name='" & text1.text & "'"
    adodc1.refresh
    if adodc1.recordset.recordcount=0 then
    ' Saving codes
    msgbox "record aded"
    Else
    Msgbox "Record exists"
    End if

  3. #3

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    ممنون اما ارور syntax error in from cluse میده
    چی باید کرد؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    این کد چرا ارور میده؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    سلام . دوست عزیز کدی که آقا محسن قرار داده هیچ مشکلی نداره . بعضی از جاهاش رو باید به نسبت بانکتون و برنامتون تغییر بدین.
    چه خطایی میده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    syntax error in from cluse

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    کدی که براتون گذاشتند کاملا صحیح است شما فیلدی که برای مقدار جست و جو تعریف کردی نوع اون چیه ؟ از نوع رشته یا عدد اگه عدد باشه باید این خط رو این طور بنویسی :
    adodc1.recordsource="select * from table1 where name=" & text1.text


    در ضمن نام جدول و نام فیلد در این تکه کد مثالی نوشته شده شما باید نام جدول خودتون رو به جای table1 و نام فیلد خودتون رو به جای name قرار داده و جاگذاری کنید . همین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    بله فیلدش عددی هست و نوعش در اکسس number است
    کد من به این شکل هست

    Private Sub Button5_Click()
    Adodc1.RecordSource = "select * from moshakhasat_darokhane where number_tasis=" & Text1.Text
    Adodc1.Refresh
    If Adodc1.Recordset.RecordCount = 0 Then
    If (Text1.Text = "") Or (Text2.Text = "") Or (Text3.Text = "") Or (Text4.Text = "") Or (Text5.Text = "") Or (Text6.Text = "") Or (Text7.Text = "") Or (Text8.Text = "") Or (Text9.Text = "") Or (Text10.Text = "") Then
    a = MsgBox("áØÝÇ ÇØáÇÚÇÊ ÑÇ ˜Çãá æÇÑÏ ˜äíÏ", vbCritical, "ÇÎØÇÑ")
    Else
    Adodc1.Recordset.AddNew
    a = MsgBox("ÇØáÇÚÇÊ ÏÇÑæÎÇäå ÈÇ ãæÝÞíÊ ËÈÊ ÔÏ", vbInformation, "äÊíÌå ËÈÊ ÇØáÇÚÇÊ")
    End If
    Else
    MsgBox "ãÞÏÇÑ Ê˜ÑÇÑí ÇÓÊ"
    End If
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    لطفا دلیل رو بگین

    نیاز شدید به راهنمایی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    اگه به خط دوم ایراد میگیره، اسم جدول و فیلدت رو عوض کن، یعنی کاراکتر _ رو بردار. مثلا بنویس darokhaneInfo
    اکسس به بعضی کاراکتر ها تو نامگذاری حساسه، شاید با _ هم مشکل داشته باشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    نه به خط سوم یعنی :

    adodc1.refresh

    گیر میده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    اصولا نباید خطای سینتکس بده!
    فقط یه راه حل تو ذهنم هست.
    یه تکست باکس بزار رو فرم بعد با دیتا ارتباط بده(با datafield , recordsource) بعد مخفیش کن.
    گاهی اوقات جواب میده.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    یعنی چطوری؟؟؟؟
    یک تکست باکس بگذارم بعد با Adodc به بانکم ارتباط بدم
    بعدش ارتباط دادم به کدوم فیلدش مرتبط کنم؟؟؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    مهم نیست هر فیلدی خواستی ربط بده.
    البته مطمئن نیستم که جواب بده یا نه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    نشد
    باز همون ارور همیشگی رو میده و وقتی debugرو میزنم میاد روی adodc1.refresh !!!!!!!!!!!!!!!!
    دیگه دارم دیونه میشم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    نمیدونم مشکل از کجاست!
    از آقا حامد(vbhamed) یا آقای محسن واژدی کمک بگیر.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    من ایشون رو از کجا پیدا کنم؟؟
    لطفا لینکشون رو بدین

  18. #18

    نقل قول: جستجو برای تکراری وارد نشدن مقدار ها درفیلد

    سلام علیکم
    احتمالا" خاصیت CommandType بر روی adCmdTable تنظیم شده است، دستور زیر را پیش از Refresh قرار دهید:
    Adodc1.CommandType = adCmdText


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 22:55 عصر
  2. وارد نشدن اطلاعات تکراری در جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1390, 23:36 عصر
  3. جلوگیری از وارد کردن مقدار تکراری در حین ویرایش
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 15:36 عصر
  4. پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 23:46 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •