نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت فرم ثبت نام و تعیین سطح دسترسی کاربران با PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    ساخت فرم ثبت نام و تعیین سطح دسترسی کاربران با PHP

    سلام.
    در رابطه با ثبت نام کاربران و سطح دسترسی آنها سوالاتی داشتم که خواستم از دوستان کمک بگیرم. میخوام تا وقتی کاربری ثبت نام نکرده نتونه توی یک صفحه لینک دانلود رو مشاهده کنه. این به چه صورت کد نویسی میشه؟ کلا به صورت تئوری توضیح بدین ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: ساخت فرم ثبت نام و تعیین سطح دسترسی کاربران با PHP

    سلام
    خوب هستین؟
    خوب یه راه اینه که چاپ لینک دانلود توی if با استفاده از سشن انجام بدید مثلا


    <?php
    if($_SESSION['valid_users'])
    echo $dbquery['downloadlink'];
    else
    echo'لطفا برای مشاهده لینک دانلود ثبت نام بفرمائید<br/>';
    ?>

    $dbquery همون متغییری که باهاش اطلاعات از پایگاه داده میگیریم حالا با fetch_assoc و یا ...
    ان شاء الله که مشکلتون حل میشه
    درپناه وراه ایزدمنان پیروزو پایدارباشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ساخت فرم ثبت نام و تعیین سطح دسترسی کاربران با PHP

    درود.
    یه سوال دیگه داشتم.
    در مورد Role ها میشه توضیح بدین که چجوری پیاده سازی میشه.. مثلا یک فیلد permission در جدول کاربران بزاریم وقتی مقدارش 0 باشه کاربر معمولی باشه. وقتی 1 باشه مدیر باشه و بتونه وارد پنل بشه و مطلب ارسال کنه و البته سطح دسترسی به بعضی از بخش های مدیریت رو نداشته باشه مثلا بخش قالب و ... فقط بتونه مطلب ارسال کنه

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ساخت فرم ثبت نام و تعیین سطح دسترسی کاربران با PHP

    نقل قول نوشته شده توسط abbas3zaar مشاهده تاپیک
    درود.
    یه سوال دیگه داشتم.
    در مورد Role ها میشه توضیح بدین که چجوری پیاده سازی میشه.. مثلا یک فیلد permission در جدول کاربران بزاریم وقتی مقدارش 0 باشه کاربر معمولی باشه. وقتی 1 باشه مدیر باشه و بتونه وارد پنل بشه و مطلب ارسال کنه و البته سطح دسترسی به بعضی از بخش های مدیریت رو نداشته باشه مثلا بخش قالب و ... فقط بتونه مطلب ارسال کنه
    این کاری نداره !
    این عملیات رو باید توی صفحات مورد نیاز انجام بدید !
    فرض بگیریم 2 تا صفحه داریم :
    1- صفحه user_post.php ( که کاربران عادی با سطح دسترسی 0 میتونن از داخل اون پست بذارن )
    2- صفحه admin_post.php ( مثل همون صفحه قبل اما کسانی که مدیر هستن با سطح دسترسی 1 میتونن پست خاصی بذارن )
    حالا کد هر صفحه خیلی راحت هست - مثلا :
    صفحه user_post.php که نیازی نداره ( البته منظور من اینه که هم کاربر معمولی و هم مدیر میتونه توش پست بذاره پس نیازی به عملیات خاص ( جلوگیری نیست )
    اما صفحه admin_post.php

    //db connect and other data
    $username=$_SESSION['username'];
    $sql=mysql_query("SELECT `perm` FROM `users` WHERE `username`='$username'");
    $obj=mysql_fetch_object($sql);
    $perm=$obj->perm;
    //
    if($perm=="0"){
    header("Location:index.php?msgid=1");
    exit;
    }
    // other code

    در اینجا میایم و سطح دسترسی کاربر فعال رو چک میکنید ! اگر 0 بود ( کاربر معمولی ) به صفحه دیگه ای ریدایرکت میشه و اون متغیر GET هم واسه اینه که یک هندل باشه واسه نمایش پیغام مناسب توی صفحه مورد نظر
    مثلا :


    if(isset($_GET['msgid']) && $_GET['msgid']==1)){
    echo "You dont have Admin Permission to Write any post";
    }

    امیدوارم موثر باشه !
    موفق باشید :)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت فرم ثبت نام پیشرفته
    نوشته شده توسط lolojoon در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 11:53 صبح
  2. ساخت فرم ثبت نام HTML
    نوشته شده توسط Temp30 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1390, 10:17 صبح
  3. آموزش - پروژه ساخت فرم ثبت نام اینترنتی
    نوشته شده توسط Temp30 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 14:08 عصر
  4. ساخت فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط aliamel در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:37 عصر
  5. ساخت فرم ثبت نام در runtime
    نوشته شده توسط miladr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •