نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پاک کردن اطلاعات یک Table در vb.net

  1. #1

    پاک کردن اطلاعات یک Table در vb.net

    سلام
    میخوام بدونم تو vb.net چطور میشه یک دکمه روی صفحه داشته باشم که وقتی روش زدم کلیه اطلاعات یک table در database من پاک بشه ؟
    دیتابیس مورد استفاده هم Sql 2008 هست
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات یک Table در vb.net

    سلام
    Try
    Dim Sqlcon As New SqlConnection
    Dim SqlCmd As New SqlCommand
    Dim Sqlda As New SqlDataAdapter
    Dim Sqldt As New DataTable
    'تعريف کانکشن استرينگ
    Sqlcon.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=chat;Integrated Security=True"

    SqlCmd.Connection = Sqlcon
    SqlCmd.CommandText = "delete from tbl_name" 'دستور اس کي ال
    Sqlda.SelectCommand = SqlCmd
    Sqlcon.Open() 'باز کردن بانک
    Sqlda.Fill(Sqldt)
    DG.DataSource = Sqldt 'پر کردن ديتاگريد
    Sqlcon.Close() 'بستن بانک
    Catch ex As Exception
    MsgBox("Error : " & ex.Message, MsgBoxStyle.Exclamation)

    End Try

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پردازش - تغیر - پاک کردن اطلاعات Table بدون استفاده از data sourse
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1391, 14:42 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 16:15 عصر
  3. سوال: اشکال در پاک کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 19:57 عصر
  4. سوال: پاک کردن اطلاعات سلولهای DataGridView که به هیچجا Bind نیست ؟
    نوشته شده توسط masoodp666 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 14:58 عصر
  5. Post کردن اطلاعات بین صفحات در ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •