نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه به دست آوردن تعداد سطرهای دستور select با استفاده از linq

  1. #1

    نحوه به دست آوردن تعداد سطرهای دستور select با استفاده از linq

    من با linq یه اطلاعاتی رو select کردم و توی gridviwe نمایش دادم میخوام ببینم چه دستوری چه کدی چه تابعی وجود داره تا من با استفاده از اون تعداد سطرهای به نمایش اومده رو به دست بیارم و بتونم با شرط بزارم و کد نویسی کنم.

  2. #2

    نقل قول: نحوه به دست آوردن تعداد سطرهای دستور select با استفاده از linq

    بعد از select متد count() رو صدا بزن int برمیگردونه

  3. #3

    نقل قول: نحوه به دست آوردن تعداد سطرهای دستور select با استفاده از linq

    نقل قول نوشته شده توسط mehrzad_ali مشاهده تاپیک
    بعد از select متد count() رو صدا بزن int برمیگردونه
    فقط کاش زحمت می کشیدن نمونه کد میزاشتین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه به دست آوردن گزینه انتخاب شده از لیست Select ؟
    نوشته شده توسط ghasemweb در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 اسفند 1389, 20:12 عصر
  2. سوال: به دست آوردن تعداد یک کاراکتر خاص در یک رشته
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 11:06 صبح
  3. بدست آوردن تعداد سطرهای جدول بدون Fill کردن آن !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 19:50 عصر
  4. به دست آوردن تعداد کاربران حاضر برروی سایت
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:39 عصر
  5. به دست آوردن تعداد صفحات گزارش(کریستال ریپورت) قبل از ارسال به پرینتر
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •