صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 189

نام تاپیک: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    اگر بخوایم
    فریمورکهای :
    NET.
    ZEND
    رو باهم مقایسه کنیم
    کدومش قوی تر هستش به نظرتون ؟

  2. #42

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    ببخشي .NET يك فريم وركه مثل asp.net كه خودش يه زبان برنامه نويسي به حساب مياد...

    ولي ZEND كمك ميكنه به برنامه نويسي تو php

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    ببخشي .NET يك فريم وركه مثل asp.net كه خودش يه زبان برنامه نويسي به حساب مياد...

    ولي ZEND كمك ميكنه به برنامه نويسي تو php
    واضح تر میشه توضیح بدین ؟!!!!
    یعنی چی ؟!

  4. #44

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    یعنی شما توی ASP.NET بدون NET Framework. نمیتونید کد بنویسید و وجود ASP.NET وابسته به خود فریمورک NET. هست ولی Zend Framework (یا هر فریمورک دیگه PHP) یک بخش ضروری و حیاتی نیست و بدون اون و با خود PHP معمولی هم میتونید کد بنویسید منتها برای کمک به کدنویسی سریعتر و استاندارد، فریمورکهای مختلفی برای PHP طراحی شده که درصورت تمایل میتونید از اونها استفاده کنید.

  5. #45

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    با سلام
    یه سوالی که ذهن منو مشغول کرده، لطفا راهنمایی بفرمایید:
    من یه سری کد برای قسمتهای مختلف و کاربردهای مختلف برای php نوشتم که واسه هر سایت اونو کپی و یه سری تغییرات میدم.
    هنوز نتونستم دلیل قانع کننده ای برای مهاجرت و استفاده به yii پیدا کنم،
    چه مزایای خاصی وجود داره که ما ازyii به جای php فلت استفاده کنیم؟
    با تشکر

  6. #46

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    یک فریمورک امکانات خیلی کاملتر از کتابخانه های شخصی داره و معمولاً توسط یک تیم حرفه ای نوشته میشه و بنابراین اصول مختلفی مثل امنیت و معماری چندلایه و کلاسهای مختلف و برنامه نویسی ساخت یافته توش بطور منسجم رعایت میشه و به اعضای تیمهای تولید هم اجازه میده که توسط یک استاندارد واحد با هم همکاری کنن. البته استفاده از یک فریمورک بستگی به این داره که واقعاً به حجم زیاد امکاناتی که ارائه میکنه، نیاز دارین یا نه و اگه همون کتابخانه شخصی کوچک که خودتون نوشتین و بقیه ابزارهای PHP خام، کار شما رو راه میندازه، نیازی نیست که از فریمورک استفاده کنید. حالا میخواد Yii باشه، میخواد Zend یا هر فریمورک دیگه باشه. فرقی توی اصل قضیه ایجاد نمیکنه.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    سلام
    من دنبال یه ide مناسب با قابلیتهای auto-compelte و... برای فریمورک yii میگردم
    netbeans و eclipse که پلاگین های yii رو نتونستن نصب کنن
    با php strom یکسری تنظیمات رو انجام دادم..اما اونم کدهای yii رو نشناخت
    code lobster به صورت پیش فرض پلاگین yii رو داشت..اما اینم توابع و کدهای yii رو شناسایی نمیکنه
    مثلا دستور
    yii:app()->
    توابع یا هرچیز دیگه ای رو حدس نمیزنه

  8. #48

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    Zend Studio رو امتحان کردین؟

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    Zend Studio رو امتحان کردین؟
    این برنامه مگر فقط برای فریمورک زند ساخته نشده؟
    yii رو هم جواب میده؟

  10. #50

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نه این برنامه کلاً برای PHP ساخته شده و ارتباطی به Zend Framework نداره. البته راهکارهایی برای استفاده راحتتر از Zend Framework داره ولی معناش این نیست که نمیشه از فریمورکهای دیگه استفاده کنید.

  11. #51

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط S A F A R I مشاهده تاپیک
    سلام
    من دنبال یه ide مناسب با قابلیتهای auto-compelte و... برای فریمورک yii میگردم
    netbeans و eclipse که پلاگین های yii رو نتونستن نصب کنن
    با php strom یکسری تنظیمات رو انجام دادم..اما اونم کدهای yii رو نشناخت
    code lobster به صورت پیش فرض پلاگین yii رو داشت..اما اینم توابع و کدهای yii رو شناسایی نمیکنه
    مثلا دستور
    yii:app()->
    توابع یا هرچیز دیگه ای رو حدس نمیزنه
    چرا تو codelobster حتي پلاگين وردپرس هم داره و كد ها و فانكشن هاي وردپرس رو هم مياره...

  12. #52
    کاربر جدید آواتار mousavi711i
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    21

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    یکی از فریم ورکهای عالی phpفریم ورکی بناsymfony هستش

    که اگه دوستان بخان میتونم توضیح کاملی در مورد این فریم ورک بهشوون بدم

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    دوستان عزیز فریم ورک گتنا مورد تایید نیست .

  14. #54

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز فریم ورک گتنا مورد تایید نیست .
    بنده هم اصلا پیشنهادنمیکنم!
    موفق باشید.

  15. #55

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    دوستان نظرتون در مورد Laravel چی هست ؟ ... تجربه کردین ؟

  16. #56

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    آقای موسوی با سیمفونی کار می کنید , مشکل هاستینگ ندارید ؟

  17. #57

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    آره حق با شماست . ما واقعا نیاز داریم به اینکه روی یکی دو تا از فریم ورک های PHP بصورت جدی و گروهی کار کنیم .

  18. #58

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    برای فریم ورک خوشمزه ای مثل Yii نرم افزار phpstorm رو پیشنهاد میدم. البته رایگان نیست.

  19. #59
    کاربر جدید آواتار mousavi711i
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    21

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط بهزاد علی محمدزاده مشاهده تاپیک
    آقای موسوی با سیمفونی کار می کنید , مشکل هاستینگ ندارید ؟
    نه مشکل هاستینگ نداره

  20. #60
    کاربر جدید آواتار mousavi711i
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    21

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    برای فریم ورک خوشمزه ای مثل Yii نرم افزار phpstorm رو پیشنهاد میدم. البته رایگان نیست.
    symfonyرو هم میتوانید به راحتی در محیط phpstorm استفاده کنید این هم لینک دانلود رایگانشhttp://www.p30world.com/archive/6291...s_phpstorm.php

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    - آشنایی با اصول ZCE (مخفف Zend Certified Engineer) منظورم این نیست که مدرکش رو داشته باشه، بلکه همینقدر که آشنایی کلی با اصولش داشته باشه کافیه
    نزدیک ترین کشوری که این دوره هارو اموزش بده کجاس ؟
    خودتون این دوره هارو رفتید ؟

  22. #62

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    امارات برگزار میکنه. بعد از اون، مالزی و هند هم هستن که راهشون یکم دورتره ولی کیفیت کاری بهتری دارن.

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    من یه مدتی هست که روی یه چیزی بین فریمورک و cms کار میکنم. فعلا تونستم یه سیستم ماژولار با قابلیت پشتیبانی از تمپلیت ها و پلاگین ها و ویجت ها بسازم .نحوه پیاده سازی پلاگین ها رو به صورتی در نظر گرفتم که توسعه دهنده میتونه ازامکانات داخلی فریمورک استفاده بکنه یا نکنه .همه چیز دست توسعه دهنده هست . که از mvc استفاده کنه یا oop یا بدون هیچ قاعده و قانونی
    برای اطلاعات بیشتر به تایپینگ زیر مراجعه کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...6-%D9%BE%DB%8C

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    سلام.برای کار با سیمفونی وقتی این ادرس(http://localhost/smfony/web/app_dev.php) رو وارد می کنم این خطا رو میده؟
    Parse error: parse error, expecting `T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING' or `'('' in C:\wamp\www\118\web\app_dev.php on line 3
    منظورش چیه؟
    از wamp استفاده می کنم.

  25. #65

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    باید کد فایلی که گفته رو هم بگذارین ببینیم مشکل چیه. اصلاً چرا داره اون رو صدا میزنه؟ قاعدتاً اگه Virtual Host دیگری نساخته باشین، باید دنبال فایل C:\wamp\smphony\web\app_dev.php باشه نه اون فایلی که گفته. اون که کلاً مال یه سایت دیگه است!

  26. #66
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    دوستان بهترین ide برای کار با cakephp را معرفی می کنید؟

  27. #67

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP


  28. #68
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    این پلاگین netbeans برای Yii
    http://plugins.netbeans.org/plugin/4...netbeans-phpcc

    من می خواستم برم طرف Yii ولی منتظر هستم ورژن 2 اون بیاد البته چند جایی هم خوندم که Laravel هم خوبه

  29. #69
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    روش راه اندازی cakephp توی php designer 8 چطوریه و اگه یک برنامه کوچک (مثلاlogin و یا... ) مثال بزنید ممنونم؟

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP


  31. #71

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    این مطلب از یک تاپیک دیگه نقل قول شده:
    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    خیلی وقته سوالی ذهن منو مشغول کرده
    برخی از سایتهای ایرانی از فرم ورکهای خوبی استفاده میکنند .
    من خیلی کنجکاو شدم بفهمم این فرم ورکها چی هستند ؟
    مثلا سایتهای زیر
    lenzor.com
    aparat.com
    cloob.com
    chapar mail
    اگه کسی میدونه نام فرم ورک رو لطفا ذکر کنه
    ممنون میشم

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط S A F A R I مشاهده تاپیک
    سلام
    من دنبال یه ide مناسب با قابلیتهای auto-compelte و... برای فریمورک yii میگردم
    netbeans و eclipse که پلاگین های yii رو نتونستن نصب کنن
    با php strom یکسری تنظیمات رو انجام دادم..اما اونم کدهای yii رو نشناخت
    code lobster به صورت پیش فرض پلاگین yii رو داشت..اما اینم توابع و کدهای yii رو شناسایی نمیکنه
    مثلا دستور
    yii:app()->
    توابع یا هرچیز دیگه ای رو حدس نمیزنه
    برای این کار مراحل زیر رو انجام بدید
    ۱- به مسیر file/settings/ide settings/file types برید و yiilite.php رو به لیست Ignore files and folders اضافه کن
    ۲- حالا تو همین پنجره به قسمت project settings/directories برید و از قسمت سمت راست روی پوشه های framework/cli/views و protected/runtime و پوشه assets راست کلیک کنید و گزینه Exclude رو انتخاب کنید و روی شاخه اصلی برنامه راست کلیک کنید و گزینه resource roots رو انتخاب کنید
    ۳- در همین پنجره به قسمت project settings/php برید و با کلیک روی علامت + مسیر فایل php.exe رو مشخص کنید
    ۴- در صورتی که از شاخه framework به صورت مشترک استفاده می کنید باید مسیر این فایل رو هم در همین پنجره اضافه کنید ( یعنی اگه شما شاخه framework رو تو یک شاخه بالاتر قرار دادید تا پروژه هایی که نیاز به این فریمورک دارن بتونند ازش استفاده کنند و هر دفعه کپی پیست نکنید باید این کار رو انجام بدید)
    ۵- اگر از PHPUnit هم استفاده می کنید باید مسیر PHPUnit رو هم به این قسمت اضافه کنید

    الان دیگه باید PHPStorm کدهای Yii رو به صورت autocomplate بیاره

    منبع

    حتما این نظر رو هم بخونید این یکی هم جواب می ده
    http://www.yiiframework.com/wiki/92/...for-yii/#c9193

  33. #73

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    سلام دوستان
    من تازه وارد پی اچ پی شدم ،مطالب این تاپیک رو کامل خوندم اما آخرش متوجه نشدم فریمورک چیه؟؟؟اگه میشه یه توضیح مختصری بدین که فریمورک چی هست؟و چرا نیاز هست ازش استفاده بشه؟؟؟فریمورک یعنی همون برنامه نویسی بصورت ویژوال؟؟؟یعنی واسه قالب سایت ازش استفاده میشه با چیز دیگه؟؟

  34. #74

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    یعنی کسی نیس به ما مبتدی ها کمک کنه؟؟؟؟

  35. #75

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    دوست عزیز، فریمورک مجموعه ای از توابع و کلاسهاست که بصورت یک کتابخانه (مجموعه ای از چند فایل) در اختیار شما قرار داده میشه تا کار کدنویسی برای شما راحتتر بشه و طبق استاندارد خاصی پیش بره که بخصوص توی کارهای تیمی خیلی به شما کمک میکنه. هیچ محیط ویژوال یا بحث قالب سایت و... در اینجا مطرح نیست، بلکه یکسری توابع و کلاسهاست که با کمک اونها، بدون نیاز به کدنویسی با PHP خام، میتونید کارها رو سریعتر و استانداردتر انجام بدین. البته طبیعتاً مثل هر برنامه دیگری، یکسری محدودیتها و نواقص هم در هر فریمورک وجود داره. مثلاً قدرت کاری Zend خیلی زیاده و خیلی کارها رو میشه به راحتی باهاش انجام داد ولی سرعت اجراش نسبتاً کمتر از فریمورکی مثل Yii هست. یا مثلاً CodeIgniter رو خیلی راحت میتونید یاد بگیرین ولی به خودی خود قدرت زیادی نداره و باید برای اکثر کارها براش افزونه های اختصاصی خودتون رو بنویسید. فعلاً در شروع کار توصیه میکنم با همون PHP معمولی و بدون فریمورکها کار کنید تا تسلط کافی به اصول PHP و مباحث کلیدی مثل شئ گرایی و معماریهای مختلف مثل MVC و... پیدا کنید و بعد به سراغ فریمورکها برین تا در یادگیری اونها به مشکل خاصی برخورد نکنید.
    موفق باشید.

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    این مطلب از یک تاپیک دیگه نقل قول شده:
    ممنونم که انتقال دادید اینجا .
    حالا واسه این سوال من کسی ج نداده بهتره خودم دوباره واضح تر مطرح کنم
    اکثر سایتهای ایرانی فرم ورک های خوبی استفاده میکنند
    من میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که اینا از چی استفاده میکنن ؟
    آیا فرم ورک اختصاصی دارند یا ترجیح میدند از فرمورکهای موجود واسه توسعه برنامشون استفاده کنند؟
    سایتهایی مثل کلوب . آپارات . لنزور . ..

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    یک فریمورک امکانات خیلی کاملتر از کتابخانه های شخصی داره و معمولاً توسط یک تیم حرفه ای نوشته میشه و بنابراین اصول مختلفی مثل امنیت و معماری چندلایه و کلاسهای مختلف و برنامه نویسی ساخت یافته توش بطور منسجم رعایت میشه
    منظورتون از استفاده از معماری چند لایه توی فرمورک چیه ؟ و کودوم فرمورک رو میگید ؟

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز فریم ورک گتنا مورد تایید نیست .
    موافقم . این یه کپی و یا شاید نسخه ی تغییر داده شده همون فرم ورک کدایگنایتر هست . فقط کلاسها تغییر نام داده شده .میتونید دانلود کنید و با کدایگنایتر مقایسه کنید . نمیدونم کودوم گوسپند بهش تاییدیه شورای عالی انفورماتیک داده

  39. #79

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    منظورتون از استفاده از معماری چند لایه توی فرمورک چیه ؟ و کودوم فرمورک رو میگید ؟
    منظور استفاده از معماریهایی مثل MVC و MVVP و... است. بطور کلی اکثر فریمورکهای حرفه ای مثل Zend و CI و CakePHP و Yii و... این قابلیت رو دارن.

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    ممنونم که انتقال دادید اینجا .
    حالا واسه این سوال من کسی ج نداده بهتره خودم دوباره واضح تر مطرح کنم
    اکثر سایتهای ایرانی فرم ورک های خوبی استفاده میکنند
    من میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که اینا از چی استفاده میکنن ؟
    آیا فرم ورک اختصاصی دارند یا ترجیح میدند از فرمورکهای موجود واسه توسعه برنامشون استفاده کنند؟
    سایتهایی مثل کلوب . آپارات . لنزور . ..
    کلوب و آپارات با .NET نوشته شده اند.

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. بحث و تبادل نظر در مورد MVVM Pattern در Wpf Programming
    نوشته شده توسط Somayeh_Zamani در بخش WPF
    پاسخ: 34
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 23:45 عصر
  2. بحث و تبادل نظر در مورد Silverlight
    نوشته شده توسط علیرضا مداح در بخش Silverlight
    پاسخ: 48
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1392, 18:23 عصر
  3. گفتگو: تبادل نظر درباره مزايا و معايب سورس بازي Minesweeper
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 14:00 عصر
  4. سوال: بحث و تبادل نظر در رابطه با نوشتن يك حلقه
    نوشته شده توسط Xmaster666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 13:00 عصر
  5. بحث و تبادل نظر
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •