نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد شمارنده در کوری

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    ایجاد شمارنده در کوری

    سلام دوستان عزیز
    می خواستم بدونم آیا در برنامه اکسس در قسمت کوری هم می توان یک فیلد شمارنده ایجاد کرد؟
    مثلا اگر نتیجه کوری ما 12 ردیف باشد در این فیلد هم از 1 تا 12 نمایش داده شود؟
    با تشکر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    نقل قول نوشته شده توسط mahmoodfani مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    می خواستم بدونم آیا در برنامه اکسس در قسمت کوری هم می توان یک فیلد شمارنده ایجاد کرد؟
    مثلا اگر نتیجه کوری ما 12 ردیف باشد در این فیلد هم از 1 تا 12 نمایش داده شود؟
    با تشکر
    سلام
    اینجا را کلیک کن!
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    دوست عزیز بسیار متشکر
    هرچی جستجو کردم نتوانسته بودم در تالار چیزی پیدا کنم
    از تایپیک اشاره شده چیز های یاد گرفته
    ولی مشکل من این است که در جدولم فیلد id ندارم
    در اصل می خواهم ببینم در کوری می توان یک ستون شمارنده ایجاد کرد .
    با کمال تشکر از زحمتی که می کشید.
    آخرین ویرایش به وسیله mahmoodfani : چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 در 21:54 عصر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    نقل قول نوشته شده توسط mahmoodfani مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بسیار متشکر
    هرچی جستجو کردم نتوانسته بودم در تالار چیزی پیدا کنم
    از تایپیک اشاره شده چیز های یاد گرفته
    ولی مشکل من این است که در جدولم فیلد id ندارم
    در اصل می خواهم ببینم در کوری می توان یک ستون شمارنده ایجاد کرد .
    با کمال تشکر از زحمتی که می کشید.
    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک
    با کد زیر متوانید کوئری با ردیف ایجاد کنید

    SELECT (SELECT Count(*) FROM TableName AS tmp WHERE tmp.id <= TableName.id) AS [ردیف], id, FieldName1, FieldName2, ...
    FROM TableName
    ORDER BY id;

    بجای id می توانید از هرفیلد عددی استفاده کنید
    سلام
    همانطور که درتاپیک فوق جناب امیری هم تذکر داده اند بجای id می توانید از هرفیلد عددی استفاده کنید. بشرطیکه مقدار آن فیلد انتخابی خالی و تکراری(از نوع یکتا باشد) نباشد.
    این کد برای فیلدهای با دیتاتایپ text هم جواب میدهد.
    نمونه ساده زیر راملاحظه بفرمائید!
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    21

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    دوست عزیز به این مثال دقت کنید ، همون کاری رو میکنه که مد نظر شماست.
    خروجی این کد دارای ستونی به اسم rank هست که شماره ردیف رو نمایش میده
    select rank() OVER (ORDER BY a.au_lname, a.au_fname) as rank, a.au_lname, a.au_fname
    from authors a
    order by rank

    موفق باشید.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    نقل قول نوشته شده توسط khayyams.votary مشاهده تاپیک
    دوست عزیز به این مثال دقت کنید ، همون کاری رو میکنه که مد نظر شماست.
    خروجی این کد دارای ستونی به اسم rank هست که شماره ردیف رو نمایش میده
    select rank() OVER (ORDER BY a.au_lname, a.au_fname) as rank, a.au_lname, a.au_fname
    from authors a
    order by rank

    موفق باشید.
    دوست عزیز متاسفانه Access SQL بعضی از دستورات SQL استاندارد را پشتیبانی نمی کند . یکی از انها Rank()Over است

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ایجاد شمارنده در کوری

    با کمال تشکر از از کلیه دوستانی که زحمت کشیدند و به سئوال من پاسخ دادند در کل نتیجه گرفتم :
    1: در کوری اگر فیلد مورد نظر شما یکتا باشد (غیر خالی و غیر تکراری) می توانی برای آن شمارنده بگذاری
    2: دستور Rank()Over در اکسس قابل اجرا نیست .(سعی میکنم در sql اجرا کنم )
    با کمال تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک برای ایجاد شمارنده برای هر پست ( جداگانه )
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 09:14 صبح
  2. ایجاد شمارنده اتومات روی کلید
    نوشته شده توسط tux-world در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 11:06 صبح
  3. سوال: ایجاد شمارنده در دیتاگردویو
    نوشته شده توسط man_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 21:25 عصر
  4. سوال: ایجاد شمارنده در یک پروژه با قابلیت آپدیت
    نوشته شده توسط Sir.Mohammad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 13:08 عصر
  5. ایجاد شمارنده برای هر صفحه از سایت به صورت جداگانه
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 21:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •