نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

    سلام به همه بروبکس گل برنامهویس

    میخواستم از طریق سورس یه سایت، یه عدد رو دریافت کنم،

    اون عدد بین کلمه {"user":" و "," قرار داره

    میخواستم ببینم چجوری میشه متن بین این 2 رشته رو پیداکرد ؟؟ کسی اگه کد تست شده داره بزاره، چون گشتم هیچ کدومشون کار نمیکرد

    یاعلی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

    کسی نبود ؟!!؟!؟!؟!؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

    با سلام
       Public Function GetHTML(ByVal url As Uri) As String
    Dim HTML As String
    Dim Request As HttpWebRequest
    Dim Response As HttpWebResponse
    Dim Reader As StreamReader
    Try
    Request = HttpWebRequest.Create(url)
    Response = Request.GetResponse
    Reader = New StreamReader(Response.GetResponseStream())

    HTML = Reader.ReadToEnd
    Catch ex As Exception
    HTML = Nothing
    End Try
    Return HTML
    End Function

    سورس رو بگیرید و بعد میشه کار با رشته و کلمتونو پیدا کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

    نقل قول نوشته شده توسط h_a_m_i_d مشاهده تاپیک
    با سلام
       Public Function GetHTML(ByVal url As Uri) As String
    Dim HTML As String
    Dim Request As HttpWebRequest
    Dim Response As HttpWebResponse
    Dim Reader As StreamReader
    Try
    Request = HttpWebRequest.Create(url)
    Response = Request.GetResponse
    Reader = New StreamReader(Response.GetResponseStream())

    HTML = Reader.ReadToEnd
    Catch ex As Exception
    HTML = Nothing
    End Try
    Return HTML
    End Function

    سورس رو بگیرید و بعد میشه کار با رشته و کلمتونو پیدا کنید
    مشگل من دریافت اون سورس نبود !! مشکل توی همون کار با رشته ها و پیدا کردن کلمه مورد نظر بود !!!
    کسی بلد نیس ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

       Dim m_start As Integer = InStr(txt.Text, char1, CompareMethod.Text) + Len(char1)

    Dim m_end As Integer = InStr(m_start, txt.Text, char2, CompareMethod.Text)
    Dim char as String=Mid(txt.Text,m_start,(m_start-m_end))

    ببخشید دوست عزیز فکر کردم مشکلت گرفتنه سورسه
    اینم کدی که میخواستی
    txt=textbox
    char1=میتونن ثابت باشن به معنای علامت اول که برای شما "user:"
    char2=میتونن ثابت باشن به معنای علامت دوم که برای شما ","
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار lootiamir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    شاهی !
    سن
    27
    پست
    46

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت

    نقل قول نوشته شده توسط h_a_m_i_d مشاهده تاپیک
       Dim m_start As Integer = InStr(txt.Text, char1, CompareMethod.Text) + Len(char1)

    Dim m_end As Integer = InStr(m_start, txt.Text, char2, CompareMethod.Text)
    Dim char as String=Mid(txt.Text,m_start,(m_start-m_end))

    ببخشید دوست عزیز فکر کردم مشکلت گرفتنه سورسه
    اینم کدی که میخواستی
    txt=textbox
    char1=میتونن ثابت باشن به معنای علامت اول که برای شما "user:"
    char2=میتونن ثابت باشن به معنای علامت دوم که برای شما ","
    موفق باشید
    سلام من از این کد استفاده کردم خطا گرفت کد رو به شکل زیر تغییر دادم درست شد :

    Dim m_start As Integer = InStr(txt.Text, char1, CompareMethod.Text) + Len(char1)

    Dim m_end As Integer = InStr(m_start, txt.Text, char2, CompareMethod.Text)
    Dim char as String=Mid(txt.Text,m_start,(m_end-m_start))



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: پیداکردن و یافتن کلمه ای در سورس سایت


تاپیک های مشابه

  1. سورس سایت خبرگزاری برای علاقه مندان
    نوشته شده توسط aarash_v در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 12:17 عصر
  2. نیاز به سورس سایت ساز
    نوشته شده توسط zarzary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 10:11 صبح
  3. درخواست سورس سایت طراحی شده توسط vb.net
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1384, 01:26 صبح
  4. یافتن کلمه عبور در میل یاهو
    نوشته شده توسط r_soori در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1382, 01:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •