نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

    سلام
    من یک منوی عمودی دانلود کردم وتوی وب سایتم استفاده کردم ولی متاسفانه میاد وسط صفحه می ایسته .من میخواهم این منو سمت راست صفحه وبم جایی که توی عکس زیر درو آن کادر مشکی کشیدم قرار بگیره ولی مثل عکس دوم وسط صفحه قرار گرفته چه کاری انجام بدهم تا درست بشه.
    این کدcss این منو

    #menu a,#menu a:visited {
    position:relative;
    text-decoration:none;
    text-align:center;
    color:#fff;
    display:block;
    background-color:#9ab;
    width:10em;
    border:2px solid #fff;
    border-color:#def #678 #345 #cde;
    padding:0.25em;
    margin:0.5em auto;
    }
    #menu a:hover{
    top:2px;
    left:2px;
    color:#fff;
    border-color:#345 #cde #def #678;
    }

    کدhtml را اینجوری نوشتم.
    <div id="menu">
    <a href="#">محصولات</a>
    <a href="#">درباره ما</a>
    <a href="#">تماس باما</a>

    </div>
    میخواهم بهش زیرمنو اضافه کنم که بصورت افقی باشه لطفا راهنماییم کنید تا کدcss اون را تغییر بدهم ولی نمیدونم چطوری؟
    اینو میدونم که با تگli وul وa می تونم زیر منو بهش اضافه کنم ولی نمیدونم چطورcss اون را تغییر بدهم تا زیر منوها هم بصورت زیر ومثل عکسهای وهمان رنگ نشان داده بشه.
    عکس اول :
    Untitled.jpg
    عکس دوم منوی وسط صفحه است:
    verticalmenu.jpg
    ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

    سلام
    شما باید 1 دونه دیو بسازید ک ب سمت راست چسبیده و کد html را داخل اون قرار بدبد!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

    این قسمتی که دورش خط کشیدم ساید بار وب من هست .وبا div نوشته شده .چه کاری انجام بدهم این منو بره سمت راست صفحه؟ کسی نیست راهنمایی کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

    خوب مطمئنید کد منو را توی تگ sidebar میذارید؟
    اگه مطمئنید پس کدهای منو را اینجا کامل نذاشتید!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری تغییر در کد css این منو ی عمودی

    سلام
    من میخواهم منوی عمودی توی تمام صفحات وب توی قسمت که دورش کادر کشیدم قرار بگیره ونمی خواهم توی صفحه INDEX.PHP منوی عمودی را داشته باشم .اگر کد من اشتباه هست لطفا بفرمایید از چه کدی وبه چه روشی درستش کنم .خیلی واجبه.
    لطفا یک مثال میزنید وبا مثال توضیح می دهید . واگر روش بهتری سراغ دارید معرفی کنید .لطفا

تاپیک های مشابه

  1. این منو چطور با css و جی کوئری ساخته شده ؟
    نوشته شده توسط lady64 در بخش jQuery
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 15:01 عصر
  2. تقاضای راهنمایی درباره اصلاح این منو با css
    نوشته شده توسط sepide_68_91 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 17:05 عصر
  3. تقاضای راهنمایی درباره اصلاح این منو با css
    نوشته شده توسط sepide_68_91 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 16:45 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 15:27 عصر
  5. کمک کمک کمک فوری- تغییر صحیح فونت
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1382, 16:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •