صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 69

نام تاپیک: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت (حل شد)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    عدم نمایش مسیر کاربر در سایت (حل شد)

    سلام (سوال هست نه آموزش حواسم نبوده عنوان را زدم آموزش ببخشید.)
    این کد اجرا نمی کنه چرا؟ این کدی هست که نشون میده هر کاربری توی چه صفحه ایی از وب هست مثل وب سایت برنامه نویس یعنی اینجوری:
    تالار->زبان های اسکریپتی ->php
    ولی اجرا نمی کنه لطفا کمک کنید واجبه
    <?php
    function DisplayPath($cat_id){
    mysql_connect('localhost','keyvandb','') or die('connection error');
    mysql_select_db('keyvandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $cat_id=mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category=query("SELECT * FROM 'categories' WHERE('id'='{cat_id}') LIMIT 1");
    $nav='';
    if($category && mysql_num_rows($category)>0){
    $category=mysql_fetch_assoc($category);
    do {
    $nav= '<a herf=" '.ADDR.'/categories/'.$category['id'].'/'.$category['name'].' ">'.$category['name'] .'</a> -&gt; '.$nav;
    $parent=mysql_real_escape_string($category['parent']);
    $category =query("SELECT * FROM 'categories' WHERE('id'='{$parent}') LIMIT 1");
    if($category && mysql_num_rows($category)>0){
    $category=mysql_fetch_assoc($category);
    }
    } while (is_array($category));
    //remove the last ->
    $nav=mb_substr($nav,0,mb_strlen($nav,'utf-8')-7,'utf-8');
    }
    echo '<b>دسته بندی:</b>'.$nav.PHP_EOL();
    }
    ?>

    من تمام اطلاعاتم را توی پایگاه داده ذخیره کردم به این صورت (پایگاه داده ام 3تا فیلد داره idوparent از نوع int وname از نوع کاراکتری)
    id=1
    name=محصولات
    parent=0
    id=2
    name=طرح آجری
    parent=1

    لطفاراهنمایی کنید من میخواهم توی وبو داشته باشم که هر کاربر توی چه صفحه ایی است.
    آخرین ویرایش به وسیله SONITAJ : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 16:36 عصر

  2. #2

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    ارور میده ؟ چه اروری میده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    خط هشتم cat_id چرا علامت $نداره؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    $قبل از cat_id را موقع کپی کردن حواسم نبوده و کپی نشده وهیچ خطایی نمیده وصفحات وبم همان طوری که بوده هست .این مثل وب برنامه نویس باید بیاد بالای صفحات وب سایت که نمی یاد.چون ارور نمیده من هم نمیدونم ونمی تونم تشخیص بدهم مشکلش چه هست. لطفا کمک کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    آیا این تابع رو جای درستی صدا میزنی و پارامتر ورودی درست مقدار می گیره؟
    اگر هیچی بر نمی گرده (حتی نوشته "دسته بندی" )یعنی این تابع درست فراخوانی نمیشه
    اگر "دسته بندی" رو بر می گردنه لینکی بر نمی گرده
    چون خطایی نمیده احتمالا مشکل از رشته تقاضای sql باشد باشه. کوئری رو ساده بنویس (تک کوتیشن های قبل و بعد id و categories رو حذف کن .آکولادهای قبل از متغیرها رو حذف کن ببین درست میشه)
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa272 : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 11:51 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    مشکل از خط 8 است که نام table, field رو داخل qoute(') گذاشتین نام table رو باید داخل back qoute(`) بگذارین ، که اجباری در این کار نیست .
    و cat_id یک متغیر است که باید قبلش یک '$' بگذارین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    روشهایی که شما دو دوست عزیز فرمودید انجام دادم ولی متاسفانه دوباره اجرا نمی کنه همون وضعه چرا؟هیچ کسی نیست کمک کنه؟ بلد باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    تابع mysql_error رو به این شکل اضافه کن تا ببینیم مشکل از کجاست :
    $category=query("SELECT * FROM 'categories' WHERE('id'='{cat_id}') LIMIT 1") or die(mysql_error());

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    آخر نگفتی تابع اصلا درست فراخوانی میشه یا نه؟ می تونی نوشته "دسته بندی" رو ببینی؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    نه حتی نوشته دسته بندی را هم نشون نمیده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    کسی از دوستان واساتید نیست که بتونه من را راهنمایی کنه که کدم اجرا بشه؟ چرا کسی جواب نمیده؟

  12. #12

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    با یه دیباگر مثل xdebug برنامه رو دیباگ کنید تا مشکلتون پیذا بشه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    اینجا تو این تابع خروجی رو با return بر گردون و تو صفحه اصلی برنامه ات مقدار برگشتی رو echo کن ببین تغییری حاصل میشه.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    من چه جوری از xdebug استفاده کنم ؟به جای ومپ نصبش کنم؟ لطفا برام توضیح می دهید. ولینک دانلودش را برام میذارید.
    ممنونم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    آقای mostafa272 من متوجه نمی منظور شما نمیشم واضح تر توضیح می دهید؟ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    آقای mostafa272 من متوجه نمی منظور شما نمیشم واضح تر توضیح می دهید؟ممنون
    این کار زیاد با چیزی که می خواهید فرقی نداره . منظورم اینه الان در این تابع به جای echo کردن return کنید و در هر جا که می خواهید این تابع را استفاده کنید قرار دهید:
      echo DisplayPath($id);


    شما از این تابع در همین صفحه استفاده می کنید یا مثلا این تابع در کلاسی در صفحه ای دیگر قرار دارد؟

  17. #17

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    من چه جوری از xdebug استفاده کنم ؟به جای ومپ نصبش کنم؟ لطفا برام توضیح می دهید. ولینک دانلودش را برام میذارید.
    ممنونم
    xdebug دیباگر هست مثل zend debug و قرار نیست جای ومپ رو بگیره.
    شما از کدوم IDE استفاده می‌کنی؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    notepad++ و با ومپ اجرل می کنم.

  19. #19

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    notepad++ و با ومپ اجرل می کنم.
    تو این لینک آموزش راه‌اندازی xdebug واسه notepad++ توضیح داده شده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    من xdebug را برای notepad++ راه اندازی کردم الان چه جوری ازش استفاده کنم و کدم را اجرا کنم ببینم چه اتفاقی میفته .لطفا برام توضیح بدهید. ممنونم

  21. #21

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    راستش من ویندوز و notepad++ ندارم که بتونم خوب راهنمایی کنم
    از لینوکس و aptana studio استفاده می‌کنم و xdebug رو هم اجرا کردم.
    قائدتا باید تو منوهای notepad++ گزینه‌های مربوط به دیباگ مانند اجرای خط به خط و گذاشتن break point و از این جور چیزا ظاهر بشه.
    نزدیکای خطی که میبینی بد اجرا میشه یه break point بذار بعد خط به خط اجرا کن و مقدار متغیرها رو چک کن ببین کدوم با منطق برنامه‌ای که نوشتی جور در نمیاد
    باز بچه‌های ویندوزی بهتر می‌تونن کمکت کنن

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    کسی نیست به من کمک کنه .باxdebug هم اجرا کردم ولی دوباره خطا نمی ده .خواهش می کنم یکی کمک کنه .آقای شهرکی شما یک راهنمایی نمی فرمایید؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    لطفا خواهش می کنم یکی به من کمک کنه؟یکی راهنمایی کنه مشکل این کد چیه؟ چرا کسی جواب نمیده؟

  24. #24

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد


    function DisplayPath($cat_id) {
    error_reporting(E_ALL);
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
    mysql_select_db('keyvandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $cat_id = mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM 'categories' WHERE ('id'='{cat_id}') LIMIT 1");
    $nav = '';
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    do {
    $nav = '<a herf=" ' . ADDR . '/categories/' . $category['id'] . '/' . $category['name'] . ' ">' . $category['name'] . '</a> -&gt; ' . $nav;
    $parent = mysql_real_escape_string($category['parent']);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM 'categories' WHERE ('id'='{$parent}') LIMIT 1");
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    } while (is_array($category));
    $nav = mb_substr($nav, 0, mb_strlen($nav, 'utf-8') - 7, 'utf-8');
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav . PHP_EOL();
    }

    اینو تست کنید. ببینید چه خطایی میده. اسم دیتابیس و جدول و... درسته؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    استاد شهرکی ممنونم .
    بله اسم جدول ودیتا بیس وبقیه موارد درسته ولی دوباره اجرا نمی کنه حتی هیچ خطایی هم نمیده توی کد اول ،بالای فانکشن چنین نوشتم چیزی که شما بالای تابع نوشته اید.
    ;(
    ini_set('display_errors',1)
    error_reporting(E_ALL);

    بازم نه اجرا کرد ونه خطایی داد الان باید چه کاری انجام بدهم تا کارکنه؟ ممکنه مشکل از نرم افزار،سخت افزار یا یک چیزی این چنینی باشه؟ اگر نه پس ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    من روش دوم که آقای شهرکی فرمودند را هم اجرا کردم و امتحان کردم ولی بازهم اجرا نشد ونه خطا ونه هیچ چیز دیگه ایی نشون نداد؟

  27. #27

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    من خودم وقتی به همچین مشکلی می‌خورم میام خط به خط اجرا می‌کنم تا بفهمم مشکل از کجاست.
    شما هم با یه دیباگر مثل xdebug خط به حط اجرا کن انشاالله که عیب کار مشخص بشه.
    متاسفانه ویندوز ندارم که راهنماییت کنم.
    اگه می‌تونی از یه IDE مثل آپتانا استفاده کن. من خودم ازش استفاده می‌کنم و با xdebug هم سازگاره و با همین روش تونستم خیلی از این خطاها رو ردیابی کنم
    موفق باشی

  28. #28

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    برام اطلاعات Remote Connection با TeamViewer رو ازطریق پیام خصوصی بفرستین تا به سیستمتون وصل بشم ببینم مشکل از کجاست.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: فوری فوری مشکل در اجرا نکردن کد

    سلام من کد بالا را به صورت زیر تغییر دادم یه چیزی شبیه تالار->زبان های اسکریپتی ->php نشون میده ولی همراه با این خطا سعی کردم اصلاح کنم ولی موفق نشدم لطفا راهنماییم کنید.
    این خطا :
    you have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MYSQL server version for the right syntax to use near'limit1' at line 1.
    اینم کدی که نوشتم :
    <?php require_once 'config.php'; ?>

    <?php
    function DisplayPath($cat_id) {
    error_reporting(E_ALL);
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
    mysql_select_db('keyvandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset("utf8");
    $cat_id = mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE id={$cat_id} LIMIT 1");
    $nav = '';

    $name="";
    $id="";
    $parent="";

    while($x = mysql_fetch_array($category))
    {

    $name= $x['name'];
    $id=$x['id'];
    $parent=$x['parent'];

    }

    $cat="categories";
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    do {
    //$nav = '<a href=\" ' . ADDR . '/categories/' . $category['id'] . '/' . $category['name'] . ' \">' . $category['name'] . '</a> -&gt; ' . $nav;

    $nav = "<a href=\"http://localhost/test1/{$cat}/{$id}/{$name}\" >{$name}<a>";
    echo $nav;

    $parent = mysql_real_escape_string($category['parent']);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE id={$parent} LIMIT 1");
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    } while (is_array($category));
    $nav = mb_substr($nav, 0, mb_strlen($nav, 'utf-8') - 7, 'utf-8');
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav;
    //echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav . PHP_EOL();
    }
    ?>

    اینم عکسش :

    error.jpg
    معنی خطا را متوجه نشدم که بخواهم ان را رفع کنم.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    سلام
    من ارروی که توی قسمت قبل پرسیدم ونمیدونم چی بوذ را رفع کردم و الان مسیر نمایش کاربر در سایت را نشون میده ولی نه به صورت تالار->زبان های اسریپتی->php بلکه به شکل عکس زیر و بطور نامرتب و بهم ریخته :
    123.png
    چه کاری انجام بدهم تا به صورت بالا نشون بده؟آیا باید تغییری توی کد زیر بدهم؟ کدام قسمت؟ لطفا راهنمایی کنید:
    <?php require_once 'config.php'; ?>

    <?php
    function DisplayPath($cat_id) {
    error_reporting(E_ALL);
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
    mysql_select_db('keivandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset("utf8");
    $cat_id = mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE id={$cat_id} LIMIT 1");
    $nav = '';

    $name="";
    $id="";
    $parent="";

    while($x = mysql_fetch_array($category))
    {

    $name= $x['name'];
    $id=$x['id'];
    $parent=$x['parent'];


    }
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE id={$cat_id} LIMIT 1");
    while($x = mysql_fetch_array($category))
    {

    $name= $x['name'];

    }

    $cat="categories";
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    do {
    //$nav = '<a href=\" ' . ADDR . '/categories/' . $category['id'] . '/' . $category['name'] . ' \">' . $category['name'] . '</a> -&gt; ' . $nav;

    $nav = "<a href=\"http://localhost/Test2/{$cat}/{$id}/{$name}\" >{$name}<a>";
    echo $nav;

    $parent = mysql_real_escape_string($category['parent']);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE id=parent LIMIT 1");
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $category = mysql_fetch_assoc($category);
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    } while (is_array($category));
    $nav = mb_substr($nav, 0, mb_strlen($nav, 'utf-8') - 7, 'utf-8');
    }
    else {
    echo mysql_error();
    }
    echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav;
    //echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav . PHP_EOL();
    }
    ?>

    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنونم.

  31. #31

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    به DIV خودتون جهت Right To Left دادین؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    بله توی قسمتی که متون صفحات را گذاشتم اینجوری نوشتم (در فراخوانی تابع در صفحاتم)
    <div class="contentpage" dir="rtl">
    <div dir="rtl">
    <?php
    mysql_set_charset("utf8");
    DisplayPath(2);
    ?>
    </div>
    </div>

    میتونه مشکل از نوشتن من باشه ولی توی صفحه category.php فقط کدهای بالا را نوشتم.
    چه کاری انجام بدهم درست بشه؟

  33. #33

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    اینو تست کنید:

    <?php
    require_once 'config.php';

    function DisplayPath($cat_id) {
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
    mysql_select_db('keivandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $cat_id = mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM categories WHERE (`id`='{$cat_id}') LIMIT 1");
    $nav = '';
    $name = '';
    $id = '';
    $parent = '';
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $x = mysql_fetch_assoc($category));
    $name = $x['name'];
    $id = $x['id'];
    $parent = $x['parent'];
    $nav = "<a href=\"http://localhost/Test2/cat/{$id}/{$name}\">{$name}<a> ->" . $nav;
    if($parent != 0) {
    $nav = DisplayPath($parent) . $nav;
    }
    }
    }
    ?>

    یک مثال از نحوه استفاده:
    کد HTML:
    <div class="contentpage" dir="rtl">
    <div  dir="rtl">
    <?php
        DisplayPath(2);
    ?>
    </div><!-- rtl -->
    </div><!-- contentpage rtl -->

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    سلام .استاد کد بالا را که فرمودید تست کردم ولی چیزی نشون نمیده . اینم عکسشو بالای عکس نوشته شده طرح آجری که این را خودم قبل از منوهای عمودی نوشتم که توی تشخیص صفحات هنگام وارد کردن اطلاعات اشتباه نکنم و خطا نمیده و مسیر را هم نشون نمی دهد.
    masir.jpg
    و توی صفحات همانطور که شما فرمودید فراخوانی کردم.
    <div class="contentpage" dir="rtl">
    <div dir="rtl">
    <?php
    DisplayPath(2);
    ?>
    </div><!-- rtl -->
    </div><!-- contentpage rtl -->

    الان چه طوری میتونم مشکل را حل کنم ؟که مسیر را نشون بده؟

  35. #35

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    باید دسترسی به ساختار دیتابیس شما داشته باشم تا بتونم دقیق راهنمایی کنم.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    سلام شما وقت دارید تا از طریق تیم ویور اطلاعات را برای شما بفرستم ؟یا نه کد db.php را اینجا بذارم؟

  37. #37

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    کدهای db.php رو نگذارین. فقط ساختار جدولهای مرتبط با بحث نمایش مسیر (اسامی جداول و نوع و کار فیلدها و...) رو بگذارین.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    سلام
    این هم جداول من و فیلدهای اونها. سیستم من قراره یک فروشگاه تمام الکترونیک توی زمینه های ثبت سفارش،پرداخت ،پشتیبانی و... هرچیزی که مربوط به یک فروشگاه آن لاین هست و لازم هست
    اینا عکس جداولم و فیلدهای مربوط به اونها هست .اگر چیزی دیگه ای به جز اینها لازم هست بفرمایید بذارم.
    tabels.pngproducts-table.pngcustomers-table.pngcategories-table.pngorders-table.png

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    این هم ادامه عکسها
    comments-table.pngmanager-table.pngpeygirisefaresh-table.pngpayment-table.pnghashcode-table.png
    جداول من عبارتند از:جدول محصولات ،مشتری ،سفارش مشتری،پیگیری سفارش،نظرات، کد رهگیری،نحوه پرداخت& مدیران و مسئولان قسمت پشتیبانی ،جدول دسته بندی
    بعدا به مرور زمان و بعد از راه اندازی وب سایت احتمال جداولی اضافه می شوند.
    من منتظر راهنمایی شما هستم.
    ممنونم استاد.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: عدم نمایش مسیر کاربر در سایت

    اینو امتحان کنید


    <?php
    ob_start();
    require_once 'config.php';
    function DisplayPath($cat_id) {
    error_reporting(E_ALL);
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Connection error');
    mysql_select_db('keyvandb') or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset("utf8");
    $cat_id = mysql_real_escape_string($cat_id);
    $category = mysql_query("SELECT * FROM `categories` WHERE `id` ={'$cat_id'} LIMIT 1")OR die(mysql_error());
    $nav = '';

    $name='';
    $id='';
    $parent='';
    if($category && mysql_num_rows($category) > 0) {
    $x = mysql_fetch_array($category);
    $name= $x['name'];
    $id=$x['id'];
    $parent=$x['parent'];

    $cat="categories";
    //$category = mysql_fetch_array($category);
    do {
    //$nav = '<a href=\" ' . ADDR . '/categories/' . $category['id'] . '/' . $category['name'] . ' \">' . $category['name'] . '</a> -&gt; ' . $nav;

    $nav = "<a href=\"http://localhost/test1/{$cat}/{$id}/{$name}\" >{$name}<a>";
    echo $nav;

    $parent = mysql_real_escape_string($parent);
    $subcategory = mysql_query("SELECT * FROM `categories` WHERE `id` = {'$parent'} LIMIT 1")OR die(mysql_error());
    if($subcategory && mysql_num_rows($subcategory) > 0) {
    $row = mysql_fetch_array($subcategory);
    }else{
    echo 'آیدی دسته بندی صحیح نیست';
    exit();
    }
    } while (is_array($row));
    $nav = mb_substr($nav, 0, mb_strlen($nav, 'utf-8') - 7, 'utf-8');
    }else{
    echo 'آیدی دسته بندی صحیح نیست';
    exit();
    }
    echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav;
    //echo '<b>دسته بندی:</b>' . $nav . PHP_EOL();
    }
    ob_end_flush();
    ?>

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نمایش ip کاربر در سایت
    نوشته شده توسط sepantanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1392, 16:42 عصر
  2. عدم نمایش لینک هنگامی که کاربر آدرس سایت و وارد نکرده است
    نوشته شده توسط neo1989021 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 11:10 صبح
  3. عدم نمایش اطلاعات از جداول سایت بدون دلیل
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 17:38 عصر
  4. عدم نمایش سایت در ترافیک بالا
    نوشته شده توسط realman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 13:01 عصر
  5. مسئولین سایت : مشگل عدم نمایش نام کاربری
    نوشته شده توسط Hidarneh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 18:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •