نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    با سلام
    سوال تیتر واضح است
    فرض کنید sp1 یک select * است
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 01:30 صبح

  2. #2

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر



    -- First Stored Procedure
    CREATE PROCEDURE SquareSP
    @MyFirstParam INT
    AS
    DECLARE @MyFirstParamSquare INT
    SELECT @MyFirstParamSquare = @MyFirstParam*@MyFirstParam
    -- Additional Code
    RETURN (@MyFirstParamSquare)
    GO

    Now let us create second Stored Procedure which gives us area of the circle.

    -- Second Stored Procedure
    CREATE PROCEDURE FindArea
    @SquaredParam INT
    AS
    DECLARE @AreaofCircle FLOAT
    SELECT @AreaofCircle = @SquaredParam * PI()
    RETURN (@AreaofCircle)
    GO

    You can clearly see that we need to pass the result of the first stored procedure (SquareSP) to second stored procedure (FindArea). We can do that by using following method:

    -- Pass One Stored Procedure's Result as Another Stored Procedure's Parameter
    DECLARE @ParamtoPass INT, @CircleArea FLOAT
    -- First SP
    EXEC @ParamtoPass = SquareSP 5
    -- Second SP
    EXEC @CircleArea = FindArea @ParamtoPass
    SELECT @CircleArea FinalArea
    GO

    You can see that it is extremely simple to pass the result of the first stored procedure to second procedure.

    You can clean up the code by running the following code.

    -- Clean up
    DROP PROCEDURE SquareSP
    DROP PROCEDURE FindArea
    GO

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    خروجی جدول نداره sp ؟
    RETURN این جوری بلدم.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    سلام.
    برای کار روی خروجی یک SP دیگه اون رو می تونید در یک جدول مجازی اینسرت کنید.


    create procedure PTest
    as
    select 11 as A, 21 as B
    union
    select 12, 22

    go



    declare @ExecTbl table (A int, B int)

    insert into @ExecTbl
    exec PTest

    select *
    from @ExecTbl
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    ولی بازم نوع سوال من چیز دیگری بود

  6. #6

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    استفاده از خروجی یک SP در SP دیگه بود دیگه!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر


    نیمشه جدول موقط تعریف نکنیم؟

  8. #8

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    از openrowset هم می شه استفاده کرد اما هم کار داره هم معمولا دسترسی همچین دستوراتی رو همه سرور ها بسته هست و امیدی بهش نیست!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    خب چرا function تعریف نمی کنید؟!

  10. #10

    نقل قول: استفاده از خروجی یک sp در sp دیگر

    دوست من سوال داره می گه SP در یک SP دیگه!!
    اگر می گفت تابع راه حل چیز دیگه می شد!!
    به عنوان مثال در تابع شما نمی تونی داینامیک کار کنی.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از خروجی یه Select تو Select دیگر
    نوشته شده توسط federrer در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 21:50 عصر
  2. مشکل استفاده از Session یک سایت در سایت دیگر
    نوشته شده توسط iamebadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 12:08 عصر
  3. استفاده از یک MDB در یک MDB دیگر
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 04:31 صبح
  4. استفاده از خروجی دستورات
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1383, 18:49 عصر
  5. استفاده از ADSL یک محل برای محل دیگر ؟
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 01:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •