نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سرچ کردن در linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    سرچ کردن در linq

    سلام
    من یه combo box دارم و میخوام که با توجه به آیتمهای combo هر کدوم رو که انتخاب کردم و سرچ رو انجام دادم بر اساس اون آیتم نتیجه ی سرچ در دیتا گرید ویو و text box ها نشون داده بشه.
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: سرچ کردن در linq

    با سلام.
    به این شکل؟:
    DataGridView1.DataSource=(from row in Table.Rows where row("name") = Combo1.SelectedText select row(0),row(1),row(2)).ToArray
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: سرچ کردن در linq

    سلام

    دوست عزيز كد شما در قسمت row("name") اررو ميده ممكنه در مورد كدتون توضيح بدين ممنون ميشم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل حرف ی در سرچ کردن
    نوشته شده توسط forozeshfard در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 13:02 عصر
  2. سوال: خطای ذخیره کردن با Linq
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 09:19 صبح
  3. سرچ کردن در وی بی
    نوشته شده توسط enigma110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 آذر 1386, 13:09 عصر
  4. سرچ کردن جدول
    نوشته شده توسط اسماعیلی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •