نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش آپلود عکس با PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    آموزش آپلود عکس با PHP

    سلام. در مورد آپلود عکس چند تا مطلب پیدا کردم ولی من یه مثال ساده میخوام. این مثال رو تست کردم کار نکرد. کد مشکل داره؟

    فایل index


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <style type="text/css">
    html,body{direction:rtl;font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;font-size:13px;}
    label{ text-align:right;}
    input{ font-family:tahoma; font-size:13px;}
    </style>
    </head>

    <body>

    <form enctype="multipart/form-data" action="uploader.php" method="POST">
    <input name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" type="hidden" />
    <label>فایل پیوست را انتخاب نمایید</label>
    <input type="file" name="UploadedFile" />
    <input type="submit" value="آپلود" />
    </form>

    </body>
    </html>






    فایل uploader.php



    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title></title>
    <style type="text/css">
    html,body{direction:rtl;font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;font-size:13px;}
    label{ text-align:right;}
    input{ font-family:tahoma; font-size:13px;}
    </style>
    </head>

    <body>
    <?php

    $file_name = $_FILES['UploadedFile']['name'];

    $target_path = "uploads/".$file_name;

    if(move_uploaded_file($_FILES['UploadedFile']['tmp_name'], $target_path)) {

    echo "فایل ". $file_name ." با موفقیت آپلود شد";}

    else {

    echo "متاسفانه مشکلی در حین عملیات آپلود رخ داد،لطفا مجددا امتحان کنید";}

    ?>
    </body>
    </html>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آموزش آپلود عکس با PHP

    فولدر uploads رو ساختی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: آموزش آپلود عکس با PHP

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    فولدر uploads رو ساختی ؟
    اره تونستم آپلود کنم ولی یهجا مشکل دارم:

    این صفحه ی post.php منه




    <?php
    echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br>";
    echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br>";
    echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " kB<br>";
    echo "Stored in: " . $_FILES["file"]["tmp_name"];
    move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
    "../images/" . $_FILES["file"]["name"]);
    ?>

    <form action="posts.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <input type="text" name="post-title">
    <textarea cols="10" rows="6" name="post-content"></textarea>
    <input type="file" name="file">
    <button type="submit" name="submit">ذخیره</button>
    </form>



    میخوام یه شرط بزارم که اگر فرم من خالی بود و فرم post شد خطا بده یعنی باید همه 3 تا فیلد هام ( post-title و post-content و file ) مقدار داشته باشه تا انجام بشه. شرطش رو میشه برام بنویسید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    Thumbs up نقل قول: آموزش آپلود عکس با PHP

    بفرما داش فول آپشن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: آموزش آپلود عکس با PHP

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    بفرما داش فول آپشن
    ممنون از شما
    با اجازه از کد های شما استفاده کردم در پروژه
    با سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه آپلود عکس در php و ذخیره آدرس در mysql
    نوشته شده توسط navidAhwaz در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1399, 18:06 عصر
  2. مبتدی: راهنمایی در مورد آپلود عکس در php
    نوشته شده توسط daf_zan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 17:14 عصر
  3. نمایش عکس در php
    نوشته شده توسط mrheidari در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 21:45 عصر
  4. مشکل در آپلود عکس ؛ فایل و ...
    نوشته شده توسط Morteza1362 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 00:36 صبح
  5. آموزش نوشتن توابع در php
    نوشته شده توسط رها در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 13:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •