نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشكال كد در درج اطلاعات درون ديتا گريدويو چيست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question اشكال كد در درج اطلاعات درون ديتا گريدويو چيست؟

    سلام
    دوستان اين كد اطلاعات دو ستون ديتا گريد ويو را درون بانك ذخيره مي كرد اما زماني كه اين دو ستون به به تعداد بيشتر تغيير كرد هنگام اجرا خطا مي دهد؟
    كدهاي مصرفي:
    string s = "";
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    s = "insert into phoneNumber values('" + dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value + "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value + "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value + "')" + ";";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data source =.\\sqlexpress ;initial catalog = Booklet;integrated security = true");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("Insert Success");

    تصوير خطايي كه مي ده:
    untitled.PNG
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اشكال كد در درج اطلاعات درون ديتا گريدويو چيست؟

    سلام.
    یا تعداد ستون های گرید با چیزی که نوشتی سازگار نیست. یعنی 4 ستون نداری!
    یا نوع فیلدهای جدولتون و مقداری که براش میفرستی مچ (سازگار) نیست. مثلا نوعش بیت هست ولی داری واسش رشته میفرستی!.
    یه توضیح درمورد فیلدهای جدولت بده. اگز یه عکس از گرید هم بزاری خوبه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن و درج اطلاعات درون یک textarea در صفحه وب
    نوشته شده توسط parsa lotfy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 08:34 صبح
  2. كپي اطلاعات از جدول و درج در درون همون جدول
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 13:21 عصر
  3. درج اطلاعات در دو مرحله درون table
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 11:31 صبح
  4. اشكال درنمايش اطلاعات فارسي ديتا بيس
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:24 عصر
  5. درج اطلاعات درون فایل اکسل در بانک اطلاعاتی SQL
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •