نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

  1. #1

    Question دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس
    و عملیات اضافه حذف و ... رو انجام بدی ؟ اگه آموزشی هست ممنون میشم کمک کنید تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    فک نکنم باشه...چون لینک برای کار با اسکیوال هستش با این حال یه سرچ هم تو سایت بزن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezaprogrammer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    39
    پست
    246

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    بله میشه هیچ مشکلی نداره. دقیقاً می تونین مثل SQL از زبان Linq استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    LINQ برای اتصال به پایگاه داده ساخته نشده، این کلاس های OleDbConncetion، SqlConnection و ... هستند که وظیفه اتصال به دیتابیس رو دارند.
    اتصال به Access:


    // C#‎‎
    public void ConnectToAccess()
    {
    System.Data.OleDb.OleDbConnection conn = new
    System.Data.OleDb.OleDbConnection();
    // TODO: Modify the connection string and include any
    // additional required properties for your database.
    conn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" +
    @"Data source= C:\Documents and Settings\username\" +
    @"My Documents\AccessFile.mdb";
    try
    {
    conn.Open();
    // Insert code to process data.
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Failed to connect to data source");
    }
    finally
    {
    conn.Close();
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله tooraj_azizi_1035 : جمعه 03 خرداد 1392 در 17:29 عصر

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    بله دوست عزیز شما می تونین با در اختیار گرفتن Provider مربوطه از هر چیزی تو برنامه خودتون(که provider آن قبلا" ایجاد شده) استفاده کنید و با خیال راحت از مجموعه ها و داده های مورد نظر خودتون کوئری بگیرین.
    شما میتونین از اینجا provider مربوطه را که با اکثر پایگاه داده ها سازگاری دارد استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    با سلام
    اگه راهی برای اتصال به اکسس از طریق لینک و یا Entity Framework هست دوستان یک نمونه بزارن تا بقیه هم استفاده کنن .

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    در حال تحصیل در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان می باشم...
    پست
    37

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    سلام، این provider که اینجا گذاشتین کرک هم داشته باشه، خیلی خوب میشه...
    خیلی کاربردی تر میشه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: دوستان راهی هست که با Linq وصل بشی به دیتابیس اکسس؟

    با سلام به همه دوستان
    میشه یک نمونه از اتصال اکسس به لینک و ان تی تی فریم ورک بزارین تا همه استفاده کنن . ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهی هست تا برنامه رو با ورژن پایینتری فرستاد روی سرور ؟
    نوشته شده توسط elyas57 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1388, 15:42 عصر
  2. آیا راهی هست که سورس نرم افزارهارو دید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:33 صبح
  3. از دوستان کسی هست تسلط به KDTele داشته باشه
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 12:53 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:13 عصر
  5. راهی هست که سرعت print گزارشها زیاد بشه ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 22:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •