نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل قالب وردپرس

  1. #1

    مشکل قالب وردپرس

    با سلام من یک قالب طراحی کردم و در وردپرس ثبتش کردم حالا مشکلم اینه که در صفحات دیگه سایت می خوام ازش استفاده کنم فقط یک منوی سمت راست نمایش میده لطفا راهنمایی بفرمایید در ضمن فایل را ضمیمه میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    سلام
    صفحات دیگه منظورتون دقیقا کجاست؟!
    من صفحه اصلی ، ادامه مطلب و برگه جدید را تست کردم ولی مشکلی نبود!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    دوست عزیز شما این قالب رو بر اساس استاندارد وردپرس تنظیم نکردی.
    مثلا من تو قالب که شما گذاشتین صفحه ی page.php رو ندیدم. و فکر کنم تمام صفحات وردپرس بر اساس page.php چیده بشن. به نظرم درباره استاندارهای وردپرس یکم مطالعه کنید بهتر بتونین قالبتون رو تنظیم کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما این قالب رو بر اساس استاندارد وردپرس تنظیم نکردی.
    مثلا من تو قالب که شما گذاشتین صفحه ی page.php رو ندیدم. و فکر کنم تمام صفحات وردپرس بر اساس page.php چیده بشن. به نظرم درباره استاندارهای وردپرس یکم مطالعه کنید بهتر بتونین قالبتون رو تنظیم کنید
    وردپرس بر اساس page.php ؟؟؟؟
    میشه توضیح بدید؟
    آخه من دفه اولمه همچین چیزی میشنوم!!!

  5. #5

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    من سایت را ثبت کردم این هم ادرسش http://online-library.ugig.ir شما روی یکی از لینک های تماس با ما یا ورود اعضا کلیک کنید تا متوجه منظور من شوید فقط منوی راست نمایش داده می شود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    خوب شما همه چیزایی ک میخواید توی صفحات اختصاصیتون نمایش داده بشه را فراخوانی کنید!!!
    شما فقط سایدبار را فراخوانی کردید!!!
    <?php include('FILE.php'); ?>
    اسم هر فایلی ک میخواید فراخوانی بشه را ب جای FILE.php بذارید!

  7. #7

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    این کد من مشکل چیه که ساید بار های دیگه و فوتر را فراخوانی نمی کنه
    <head>
    <title> ورود اعضا</title>

    <link rel=stylesheet href="style.css">
    </head>

    <body>
    <div id="main">
    <div id="header">
    <div align="center"> <img src="images/project1_01.gif" width="890" height="190" alt=""/>

    </header>
    </div>
    </div>
    <div id="sidebar">
    <?php include('sidebarr.php'); ?>
    </div>

    <div id="sidebar2"> </div>
    <?php include('sidebarl.php'); ?>
    <?php get_footer(); ?>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    فک کنم برا وردپرس 1 سری صفحات خاص هستند ک اینطوری نمیتونید بسازید ک فرم ورود و فرم عضویت و ... هم از همون صفحاتن!
    1 جستجو در موردشون بزنید!

  9. #9

    نقل قول: مشکل قالب وردپرس

    میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ویرایش قالب وردپرس
    نوشته شده توسط padratoos در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1391, 20:02 عصر
  2. سوال: مشکل فارسی نوشتن در تگ H1 در قالب وردپرس
    نوشته شده توسط kaboom در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 15:50 عصر
  3. مشکل قالب وردپرس با ie
    نوشته شده توسط groupp30 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1390, 14:04 عصر
  4. مشکل در قالب وردپرس
    نوشته شده توسط ashkan 261 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1389, 00:46 صبح
  5. مشکل قالب من چیه؟
    نوشته شده توسط anamajnoonolhosein در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 21:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •