نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب عکس به طور تصادفی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    انتخاب عکس به طور تصادفی

    سلام دوستان
    من تو پوشه ی debag کنار فایل اجراییم یک پوشه images گذاشتم و توشم 15 تا عکس با نام های 1 تاjpg.15
    و همین طور تو برنامه هم یک پیکچرباکس
    حالا میخاوم هر 10 ثانیه یک بار عکس پیکچرباکس از توی اون پوشه به طور تصادفی یا ترتیب فرقی نمی کنه انتخاب بشه اما نمی دونم چه طوری این کارو کنم
    اگه میشه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    سلام دوست عزیز.
    شما یا میتونید یه آرایه 15 تایی تعریف کنید و المان آنهارو 1.jpg تا 15.jpg قرار بدی . بعدش بیای اعداد تصادفی بین 0 تا 14 رو بسازی و طبق عدد بدست اومده المان آن را برگردونی. یا اینکه بیای عدد تصادفی از 1 تا 15 بسازی و عدد رو همراه با رشته به نام عکس تبدیل کنی.
    مثلا :

    int a= عدد تصادفی بین 1 تا 15
    strImage=a.toString()+ ".jpg";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    من این کد رو نوشتم اما فقط یک عکس رو انتخاب میکنه و همون هم باقی می مونه
    کجای این کد مشکل داره ؟

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {


    for ( int i = 1; i < 13; i++)
    {
    string strimg = Application.StartupPath+"\\" + i+".jpg";
    pictureBox2.Load(strimg);
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من تو پوشه ی debag کنار فایل اجراییم یک پوشه images گذاشتم و توشم 15 تا عکس با نام های 1 تاjpg.15
    و همین طور تو برنامه هم یک پیکچرباکس
    حالا میخاوم هر 10 ثانیه یک بار عکس پیکچرباکس از توی اون پوشه به طور تصادفی یا ترتیب فرقی نمی کنه انتخاب بشه اما نمی دونم چه طوری این کارو کنم
    اگه میشه کمکم کنید
    شما که مسیر پوشه images رو ندادین فقط به فولدر اصلی برنامه اشاره کردین؟
    یه لینک مفید
    http://stackoverflow.com/questions/6...second-c-sharp
    آخرین ویرایش به وسیله esafb52 : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 20:57 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

     private int i = 1;

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox2.Load(Application.StartupPath + "\\" + i++ + ".jpg");
    if (i == 16)
    i = 1;
    }

  6. #6

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    میتونید نام فایلها رو در یک لیست قرار بدید و از اون استفاده کنید:

    List<string> images;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string dir = Path.Combine(Application.StartupPath, "images");
    images = Directory.GetFiles(dir).ToList();
    timer1.Interval = 10000;
    timer1.Start();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Random myRandom = new Random();
    int index = myRandom.Next(0, images.Count);
    try
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(images[index]);
    }
    catch (Exception)
    {
    images.RemoveAt(index);
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    میتونید نام فایلها رو در یک لیست قرار بدید و از اون استفاده کنید:

    List<string> images;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string dir = Path.Combine(Application.StartupPath, "images");
    images = Directory.GetFiles(dir).ToList();
    timer1.Interval = 10000;
    timer1.Start();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Random myRandom = new Random();
    int index = myRandom.Next(0, images.Count);
    try
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(images[index]);
    }
    catch (Exception)
    {
    images.RemoveAt(index);
    }
    }
    ببخشید میشه یکم در مورد کد فوق توضیح بدید من نفهمیدم رو برنامم چی کار کنم
    گفتم من تمام عکسام انتقال دادم تو root همون مسیر اصلی دایرکتور کنار فایل اجرایی و نام هاشونم همون یک تا 15 مونده
    چی کار کنم
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    میتونید نام فایلها رو در یک لیست قرار بدید و از اون استفاده کنید:

    List<string> images;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string dir = Path.Combine(Application.StartupPath, "images");
    images = Directory.GetFiles(dir).ToList();
    timer1.Interval = 10000;
    timer1.Start();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Random myRandom = new Random();
    int index = myRandom.Next(0, images.Count);
    try
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(images[index]);
    }
    catch (Exception)
    {
    images.RemoveAt(index);
    }
    }
    جالب و خوب کد نوشتین

  9. #9

    نقل قول: انتخاب عکس به طور تصادفی

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه یکم در مورد کد فوق توضیح بدید من نفهمیدم رو برنامم چی کار کنم
    گفتم من تمام عکسام انتقال دادم تو root همون مسیر اصلی دایرکتور کنار فایل اجرایی و نام هاشونم همون یک تا 15 مونده
    چی کار کنم
    ممنون
    در پست اول گفتید عکس ها توی پوشه ای به نام images هست و اگر دقت کنید جوابها هم براساس گفته شماست. پس عکسها رو در پوشه ای به نام images بزارید و کد را استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 خرداد 1393, 14:25 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 18:16 عصر
  3. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 02:14 صبح
  4. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 10:57 صبح
  5. یه سوال فوری در مورد حرکت یه image ‌به طور تصادفی
    نوشته شده توسط Farzaneh_62 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 08:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •