نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: 'گرفتن ipکاربر و ذخیره در دیتابیس sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار monire.6767
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    شهرقدس
    سن
    35
    پست
    219

    'گرفتن ipکاربر و ذخیره در دیتابیس sql

    سلام من aspکار هستم ولی برای یه پروژه ای میخوام با jqueryوقتی کاربر ثبت نام میکنه ipهم ذخیره کنم با aspمیتونم ولی نیاز دارم باjqueryاین اتفاق بیوفته
    این کدمه

    function Post_Comment_Blog()
    {
    var reg = /^([A-Za-z0-9_\-\.])+\@([A-Za-z0-9_\-\.])+\.([A-Za-z]{2,4})$/;
    var fullname_id = $("#fullname_id").val();
    var ip1 = $_SERVER['REMOTE_ADDR'].val();
    alert(ip1);
    var email_id = $("#email_id").val();
    var posted_comment = $("#posted_comment").val();
    var page_url = $("#get_current_page_url").val();


    $("#default_no_comments").hide();
    $("#display_posted_comments_blog").show();

    if(posted_comment == "" || posted_comment === "What's on your mind?")
    {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<div class="info">لطفا متن پیام خود را وارد نمایید</div>');
    $("#posted_comment").focus();
    }
    else if(fullname_id == "" || fullname_id === "Fullname")
    {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<div class="info"> لطفا نام خود را وارد نمایید</div>');
    $("#fullname_id").focus();
    }
    else if(email_id == "" || email_id === "Email Address")
    {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<div class="info">لطفا ایمیل خود را وارد نمایید</div>');
    $("#email_id").focus();
    }
    else if(reg.test(email_id) == false)
    {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<div class="info">لطفا ایمیل خودرا به درستی وارد نمایید مثلا info@site.com</div>');
    $("#email_id").focus();
    }
    else if(page_url == "")
    {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<div class="info">صفحه شما معتبر نمیباشد</div>');
    }
    else
    {
    // var dataString = 'fullname_id=' + fullname_id + '&email_id=' + email_id + '&posted_comment=' + posted_comment + '&page_url=' + page_url + '&page=postComment';
    var paras = '{fullname_id:"' + fullname_id + '" ,email_id:"' + email_id + '" ,posted_comment:"' + posted_comment + '",page_url:"' + page_url + '" }';
    $.ajax({

    type: "POST",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: 'json',
    url: "WebService.asmx/InsertData",
    data: paras,
    cache: false,
    beforeSend: function () {
    $("#display_posted_comments_blog").html('<br clear="all"><div style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; font-size:12px;color:gray;">لطفا منتظر بمانید <img style="" src="images/loadings.gif" align="absmiddle" alt="Loading" /></div>');
    },
    success: function (json) {
    // var vpb_response_brought=response.indexOf('errormessag e');
    if (json.d == false) {
    $("#display_posted_comments_blog").html(json);
    }
    else {

    $("#display_posted_comments_blog").html('');
    $("#display_posted_comments_blog").hide();
    $("#posted_comment").val('').animate({
    "height": "40px"
    }, "fast");
    $.cookie('fullname_id', fullname_id);
    $.cookie('email_id', email_id);

    $("#fullname_id").hide();
    $("#email_id").hide();
    $("#comment_logout").show();
    var v_str = "";
    v_str += "<div id='comment" + json.d + "' class='vpb_commentWrapper'><h3 style='text-align:right;font-family:tahoma;color:#76B347'>" + fullname_id + "</h3><br/><p style='text-align:right;font-family:tahoma'>" + posted_comment + "</p>";
    v_str += "<span id='deletion_button' class='ccc'>";
    // item.id
    v_str += "<a href='javascript:void(0);' onClick='deleteThisComment(" + json.d + ")'>Delete</a></span>"

    v_str += "</div>";

    $("#vpb_display_more_loaded_comments").append(v_st r).fadeIn(4000);

    }

    }

    });
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار monire.6767
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    شهرقدس
    سن
    35
    پست
    219

    نقل قول: 'گرفتن ipکاربر و ذخیره در دیتابیس sql

    کسی میتونه کمکم کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: 'گرفتن ipکاربر و ذخیره در دیتابیس sql

    با جی کوئری و جاوا اسکریپت نمیتونی آیپی کاربر رو بگیری
    باید یه درخواست ایجکس بفرستی به کدasp و اونجا آیپی رو محاسبه کنید و برش گردونی
    یا اینکه وقتی صفحه لود میشه آیپی طرف رو دریافت کنید و تو یه فیلد مخفی یا متغیر جاوا اسکریپ ذخیرش کنید بعد توی جی کوئری از اونجا برش داری

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اسفند 1391, 22:18 عصر
  2. سوال: مشکل ذخیره در دیتابیس SQL 2000
    نوشته شده توسط amaali20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 14:18 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 16:18 عصر
  4. خواندن از فایل و ذخیره در دیتابیس sql
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 10:23 صبح
  5. ذخیره اطلاعات دیتابیس SQL در XML
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •