صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 87

نام تاپیک: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

  1. #41

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    یوسف جان من توی این یونیت به یک مشکل خوردم
    متاسفانه اختلاف بین دو تاریخ رو درست برام محاسبه نمیکنه
    ولی وقتی با XCalendarمحاسبه کردم جواب درست رو بهم داد

    میشه یک نمونه خودت تست کنی
    من اختلاف دو تاریخ رو به رو میخواستم که اختلاف محاسبه خیلی زیاد بود
    مثلا حدود 200 روز اشتباه محاسبه کرده بود

    ممنونم
    یا حق

  2. #42

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    تاریخ هات رو بگذار لطفا. احتمالا فرمت اشتباه دادی
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #43

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    دقیقا تاریخ هایی که گذاشته بودم رو یادم نمیاد
    چون عجله داشتم این قسمتش رو با XCalenar انجام دادم
    ولی مثلا این دو تا تاریخ رو چک کن و روش فراخوانی تابع رو هم بی زحمت بنویس

    1392/01/31
    1393/08/10

    یکی از خوبیهای کدی که نوشتی اینه که روی تاریخ های 31 و 30 ماهها گیر نمیده
    در صورتی که Xcalenadr با این موضوع مشکل داره

  4. #44

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir


    ShowMessage(IntToStr(Date_DifDate('1392/01/31', '1393/08/10', dbSolar)));
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #45

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    این طور اصلاح کنید:


    function Date_DifDate(Dt1, Dt2: string; DateBase: TDateBase): integer;
    var
    D1, D2: TDate;
    begin
    if DateBase = dbSolar then
    begin
    Dt1 := Date_SolarToGregorian(Dt1);
    Dt2 := Date_SolarToGregorian(Dt2);
    end;


    D1 := StrToDate(Dt1, FormatSetting);
    D2 := StrToDate(Dt2, FormatSetting);
    Result := abs(DaysBetween(D1, D2)) * IfThen(D1 < D2, 1, -1);
    end;


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #46

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    این کد تست شده هستش دیگه؟
    آیا قبلا مشکل داشت یا من اشتباه فراخوانی کرده بودم؟

  7. #47

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    یکم فرق کرده. تو پروژه های من داره کار می کنه. دوس سالی هم هست ریپورتی نداشتم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام
    آیا کد تبدیلهای تاریخ به همدیگر در SQL Server با همین الگوریتم و دقت را نیز دارید؟
    جناب You-See این کامپوننت ورود تاریخ که در کلیپی در پست 38 لینک داده اید خودتان نوشته اید؟
    آخرین ویرایش به وسیله rezamahdizadeh : یک شنبه 23 آذر 1393 در 04:15 صبح

  9. #49

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    کد تبدیل در اس کیو ال رو ندارم ولی می شه به راحتی تبدیلش کرد. زیاد سخت نیست.
    باید تابع رو تبدیل به تابع اسکالر در اس کیو ال کنید.
    بله. اون کامپوننت یکی از کارهای من هست.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #50

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام
    من چند روز پیش داشتم یک تاریخ رو تبدیل میکردم که متاسفانه خطا داد

    من تاریخ 20 فرودین 94 رو میخواستم 7 روز کم کنم
    اما متاسفانه پیام خطای Data is invalid رو داد
    میشه یک چک بفرمایید

    اینم کدش:
     Date2:=IncDayShamsi(PublicDate,-7);


    PublicDate هم توی تاریخ 1394/01/20 بود

  11. #51

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام.
    94/01/13
    مشکلی نبود. البته با اسامی توابع من، اون اسم تابع رو خودتون بازنویسی کردید؟ کدش درسته؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  12. #52

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    نه یوسف جان
    دقیقا اسم تابعی هستش که توی یونیت شما وجود داره

    Function IncDayShamsi(DateValue:String;IncValue:Shortint):S  tring;



    94/01/13
    مشکلی نبود. البته با اسامی توابع من، اون اسم تابع رو خودتون بازنویسی کردید؟ کدش درسته؟
    این تاریخ مشکل نیست
    تاریخ 1394/01/20 مشکل داره
    یعنی به این تاریخ گیر میده و این خطا رو میده
    Data is invalid

    من هیچ تغییری در کد شما ندادم
    مگه اینکه جدیدا شما تغییری داده باشی که من اون کد رو ندارم

  13. #53

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    می شه کدی که داری رو بگذازی؟
    من همچین اسمی ندارم شاید دوستان زحمت کشیدن توسعش دادن.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  14. #54

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    خدمت داش یوسف گل

    Function IncMonthShamsi(DateValue:String;IncValue:Shortint) :String;
    var ConvertDate:String[10];
    Begin
    ConvertDate:=Date_SolarToGregorian(DateValue);
    ConvertDate:=DateToStr(IncMonth(StrToDate(ConvertD ate),IncValue));
    ConvertDate:=Date_GregorianToSolar(ConvertDate);
    Result:=ConvertDate;
    End;
    //QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
    Function IncDayShamsi(DateValue:String;IncValue:Shortint):S tring;
    var ConvertDate:String[10];
    Begin
    ConvertDate:=Date_SolarToGregorian(DateValue);
    ConvertDate:=DateToStr(IncDay(StrToDate(ConvertDat e),IncValue));
    ConvertDate:=Date_GregorianToSolar(ConvertDate);
    Result:=ConvertDate;
    End;

  15. #55

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    با این تست کن:

    function Date_MoveDate(Dt: string; Step: integer; DateBase: TDateBase): string;
    var
    D: TDate;
    begin
    if DateBase = dbSolar then
    Dt := Date_SolarToGregorian(Dt);


    D := StrToDate(Dt, FormatSetting) +Step;
    Dt := DateToStr(D, FormatSetting);


    if DateBase = dbSolar then
    Dt := Date_GregorianToSolar(Dt);


    Result := Dt;
    end;


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  16. #56

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    الان که دقت کردم ، این کد قبلا توی یونیت شما بوده ، اما من متوجه نشدم
    حالا نمیدونم چطور دو تا تابع افزودن یا کاهش تاریخ توی این یونتی هست

    داش یوسف ، این تابع فقط برای اضافه کردن روز استفاده میشه؟

    اگه بخوایم کم کنیم از یک تاریخ چی؟
    حالا برای کاهش یا افزایش ماه چی؟

  17. #57

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    این تابع برای روزه. برای ماه فک کنم همونجا وجود داشت.
    منفی بذاری می ره عقب.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #58

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    این تابع منظورته دیگه؟
    Function  IncMonthShamsi(DateValue:String;IncValue:Shortint)  :String;


    مشکلی توی محاسبات نداره؟

  19. #59

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    من چنین تابعی ندارم!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  20. #60

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    اسم اون تابع ماه چیه عزیزم؟
    تابعی به غیر از این برای ماه توی یونیت مشاهده نمی فرمایم

  21. #61

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    من برای ماه تابعی ننوشتم، اما خیلی خیلی ساده است. قسمت وسط رو بردار، اضافه و کم کن، تقسیم بر 12 اون رو هم با سال اوکی کن.
    لازمه برات بنویسم؟ فک کنم دیگه خودت استاد این کارایی دیگه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  22. #62

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    شرمنده داداش
    اون وسطش رو نفهمیدم

    شما که زحمت کشیدی ، اون دوخط رو هم اضافه کن

  23. #63

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    این رو الان نوشتم، تست کن بهم بگو.

    function Date_MoveMonth(Dt: string; Step: integer; DateBase: TDateBase): string;
    var
    years, months, days: integer;
    SYear, SMonth, SDay: integer;
    MaxValid: integer;
    begin
    SYear := StrToInt(Copy(Dt, 1, 4));
    SMonth := StrToInt(Copy(Dt, 6, 2));
    SDay := StrToInt(Copy(Dt, 9, 2));


    years := Step div 12;
    months := Step mod 12;


    SYear := SYear + years;
    SMonth := SMonth + months;


    if SMonth > 12 then
    begin
    dec(SMonth, 12);
    inc(SYear);
    end;


    if SMonth < 1 then
    begin
    inc(SMonth, 12);
    dec(SYear);
    end;


    MaxValid := Date_DaysPerMonth(SYear, SMonth, DateBase);
    SDay := IfThen(SDay > MaxValid, MaxValid, SDay);


    Result := RightStr('000' + IntToStr(SYear), 4) + '/' + RightStr('0' + IntToStr(SMonth), 2) + '/' + RightStr('0' + IntToStr(SDay), 2);
    end;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام دوست عزیز
    مواردی که زحمت کشیدید رو میخوام از دو منظر نقد کنم
    قبلش هم مجدد از زحمات شما قدر دانی میکنم

    نقد من به کار شما:
    1- آیا واقعا دقت 5000 ساله لازمه یا نه ؟؟ درسته از لحاظ برنامه نویسی کار جالبیه ولی آیا از لحاظ منطقی هم جالبه؟؟؟
    و این مطلب که با تقویم رسمی ایران چک کردین و یکسان بوده باز هم دلیل بر دقت اون نمیشه چرا که سایت تقویم رسمی ایران هم داره از یک همچین الگوریتمی استفاده میکنه و در واقع کار شما فقط یک پیاده سازی مجدد میتونه باشه!

    2- کامپوننت رایگان، اپن سورس و بسیار دقیقی به نام xcalendar وجود داره که نه تنها میلادی و شمسی رو تبدیل میکنه بلکه تقویم هجری قمری رو نیز با دو روش محاسبه و تبدیل میکنه
    روش عادی و روش Astro که دقیق تر هست و با استفاده از علم ستاره شناسی کار میکنه
    همچنین شامل توابع زیادی میشه که برای کار با تاریخ در دیتابیس و یا بصورت عادی میشه از اونها استفاده کرد.
    این نکته دوم رو بابت این عرض کردم که خدمتتون یاد آوری کنم که لازم نیست هر چیزی رو در امضای خودمون قرار بدیم

    3- اما بدترین خاصیت یونیت شما استفاده از رشته هاست و همینطور در نظر نگرفتن formatstring استاندارد!

    با تشکر فراوان


    سعی میکنم مواردی رو که گفتم برات اصلاح کنم بزارم اینجا
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 14:00 عصر

  25. #65

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    کار خوبی می کنید نقد می کنید. بنده با این که انتقاد رو دوست ندارم (!!) اما همیشه در موردش فکر می کنم و سعی در اصلاح مواردی که به نظرم واقعیه می کنم.

    1- در مورد سورس:
    مرجع تاریخ رسمی ایران تقویم رسمی ایرانه و باید با اون چک بشه. این که شما یه برنامه حسابداری می نویسی آیا پیاده سازی مجدد اون نیست؟ خب برو بخرش راحت تره که!
    این نقد رو وارد نمی دونم. بنده جنبه آموزشی اون رو مد نظر دارم و نه تبلیغ، که اصلا از این موارد نه پولی در میارم و نه حاضرم در بیارم، همونطور که می بینید دیباگ رایگان هم ارائه داده می شه.
    در مورد کامپوننت رایگان، اول که کار خوبی می کنید معرفی می کنید، تا دوستان و من هم ازش استفاده کنیم.
    اما صرف وجود چنین کامپوننتی دلیل نمی شه کار دیگه ای انجام نشه، فکر می کنم در اوایل همین تاپیک مطرح کردم که این نمونه سورس آموزشی هست و از دل کامپوننتی که برای شرکتم نوشتم بیرون کشیدم. بنابراین ذاتا و طبیعتا جایگاهی نداره که از کامپوننت مورد معرفی شما در دل کامپوننت خودم wrap کنم.
    یونیت بهترین یونیت در مارکت نیست، با اسمبلی بنویسی خیلی سریعتر هم می شه، اصراری هم بر این که بهترین سورس نوشته شده نیست.
    رشته ای بودن دلایل متعدد داره و برای نیاز من و جند نفر از دوستان انجام شده. تبدیل توابع از رشته ای به استاندارد فکر نمی کنم کلا یکی دو ساعت برای کل یونیت زمان بگیره.

    2- در مورد گذاشتن لینک در امضا:
    این که در امضای بنده چه چیزی هست کاملا شخصی هست. موارد موجود در امضای هر شخص اگر از فیلتر قانون رد شده باشه به کسی مرتبط نیست. این از این جهت که بصورت عمومی ایراد گرفتید.
    اما دلیل وجودش رو براتون می گم، مدیران سایت معمولا بیشترین افرادی هستند که بهشون ارجاع می شه، در خصوصی / در تاپیک ها / درخواست ها / گزارشات کاربران / شکایات و ...
    لینکی که در امضا گذاشته شده در حقیقت مشکل خیلی از دوستان بود که چه در سایت چه بصورت تلفنی خواسته شده بود. وجود این لینک یعنی دسترسی سریع تر و بدون نیاز به جستجو برای دوستان من. اگر شما ایرادی وارد می دونید که از قوانین تخطی شده، می تونید با مدیران ارشد در میون بگذارید. اما اگر نیت طعنه زدن هست (که بعید می دونم) بنده نیازی به معرفی شدن خودم نمی بینم، مدیران ارشد دوستان مستقیم بنده هستند (بعد از مدیریت بنده) و با سایر دوستان مدیر سایر تالار ها هم دوستی و بعضا رفت و آمد هم دارم. من و شما هم اونقدر سرمون شلوغ هست که نیاز نداشته باشیم به "تو بوق کردن یک کار ساده"

    3- امید خیلی زیادی دارم که از توانایی دوستان (خصوصا شما) بصورت هدفمند استفاده بشه. درگیر حاشیه شدن رو هیچ وقت دوست نداشتم.

    4- یک سر به تالار های دیگه هم بزنید، چکشی برخورد کردن رو هرگز دوست نداشتم، اگر هم می بینید که زمان برای این تالار می گذارم، فقط و فقط به عشق دوستان هست و لا غیر.

    5- چنانچه انتقاد یا شکایتی از کسی دارید لطفا بصورت خصوصی مطرح کنید. یا با شخص، یا با مدیر مرتبط.

    پست های بی ارتباط با این مبحث پاک خواهد شد. در صورتی که قانع نشدید یا دلخوری ای دارید، لطفا با شماره بنده (در پروفایلم هست) تماس بگیرید یا با مدیران ارشد در میون بگذارید.
    متشکرم.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 15:27 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  26. #66

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    2- کامپوننت رایگان، اپن سورس و بسیار دقیقی به نام xcalendar وجود داره که نه تنها میلادی و شمسی رو تبدیل میکنه بلکه تقویم هجری قمری رو نیز با دو روش محاسبه و تبدیل میکنه
    با این مورد کاملا مخالفم
    این کامپوننت با این که بسیار عالی و کاربردیه ، اما محاسبات تاریخش در خیلی جاها دقیق نیست
    من با این کامپوننت خیلی کار کردم و ایراداتی پیدا کردم در محاسباتش که مجبور شدم برم سراغ یک یونیت دیگه

    بارها هم این مطلب رو گفتم
    اما یونیت یوسف جان ، تست کردم و تا الان که خدا رو شکر مشکلی در محاسبه نداشته
    البته یک ایراد در اختلاف دو تاریخ وجود داشت که رفع شد

  27. #67

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    4- یک سر به تالار های دیگه هم بزنید، چکشی برخورد کردن رو هرگز دوست نداشتم، اگر هم می بینید که زمان برای این تالار می گذارم، فقط و فقط به عشق دوستان هست و لا غیر.
    در این مورد من هم میخواستم بارها توی یکی از پست ها این مطلب رو بگم ، اما گفتم شاید تعریف از خود باشه

    من به خیلی از تالارهای سایت مراجعه میکنم مخصوصا به تالار دات نت
    این رو به جرات میگم ،که هیچ تالاری در این سایت به اندازه تالار دلفی فعال نیست و اعضای هیچ تالاری به اندازه این تالار به همدیگه کمک نمیکنند


    منم امیدوارم به جای بحث های حاشیه ای و بی خود ، تلاشمون رو برای کمک بیشتر به همدیگه بزاریم .

    یا حق

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام خدمت دوستان عزیز
    اگر از حرفام موردی رو برداشت کردید که ناپسند بوده من همینجا عذز خواهی میکنم چون واقعا قصد جسارت نداشتم
    که از این جمله ی آخرم فکر کنم مشخص هست: "سعی میکنم مواردی رو که گفتم برات اصلاح کنم بزارم اینجا"
    چون در کل از کلیات کارتون خوشم اومده بود اومدم اینجا پیغام گزاشتم و نظرم رو در موردش دادم وگرنه این کار رو نمیکردم!

    اما دلیل نمیشه ضعف هایی رو که میبینم رو بهتون نگم تا رفعش کنید
    و باز هم دلیل نمیشه در مقابل انتقاد ها زود برنجیم!!
    مخصوصا که انتقاد از شخص شما نبوده بلکه از یونیت هست
    البته نقد من از یونیت شما به دلیل سومی که عرض کردم هنوز برام پابرجاست

    بازم از زحماتت تشکر میکنم

  29. #69

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    یونیت عاری از عیب نیست. بهینه ترین هم نیست. آموزشیه، و البته برای کار خاص.
    زمان لازم رو برای اصلاح ندارم، طبق صلاحدید خودتون می تونید اون رو اصلاح کنید، و اگر چنین کاری کردید خوشحال می شم همینجا بگذارید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  30. #70

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    هادی جان تست کردی؟ اگر مشکلی داشت / نداشت مطرح کن.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  31. #71

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام
    داش یوسف به یه مشکل برخورد کردم
    اول اینکه تفاوت توابع Date_DifDate با Date_DaysBetween در چیه؟

    در اختلاف دو تاریخ ، اشتباه محاسباتی هستش البته برای من
    حالا شما چک کنید ببنید کجاش مشکل داره

    تاریخ 1392/04/28 الی 1394/02/24 اختلافش رو برمیگردونه : 431
    تاریخ 1392/03/26 الی 1393/12/06 اختلافش رو برمیگردونه : 620
    تاریخ 1392/04/26 الی 1394/02/24 اختلافش رو برمیگردونه : 429

    و چند تای دیگه
    البته من از تابع Date_DaysBetween استفاده کردم
    میشه لطفا شما چک کنی ببینی این مشکل برای شما هم هست یا نه

  32. #72

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام
    دو تا مطلب در مورد یونیت :

    1- تایع Date_MoveMonth رو تست کردم ردیف بود و محاسباتش صحیحه.

    2- در مورد این اختلاف بین دو تاریخ ، یک نکته جالب فهمیدم و اینکه جای تاریخ ها رو توی فراخوانی تابع عوض کردم ، خروجی درست شد

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام
    یک تغییراتی که لازمه بدید اینه که موقع محاسبه اختلاف تاریخ بیاد اونها رو به ترتیب سورت کنید تا این خطا رخ نده
    منظورم اینه که یونیت رو ارتقاع بدید

  34. #74

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    منظورم اینه که یونیت رو ارتقاع بدید
    راستش رو بخواهی این یک قلم رو اصلا متوجه نشدم

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    با سلام خدمت جناب آقای زالی
    احتراما در رابطه با تبدیل تاریخ میلادی به شمسی به مشکل زیر مواجه شدم.
    در برنامه مورد نظر با تابع()GetDate اس کیو ال 2012 تاریخ سرور را بدست آورده و سپس از تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده مینمایم و نتیجه را در دیتا بیس ذخیره مینمایم. بعضی وقتها این تاریخ به صورت 1300/01/01 نمایش و ثبت میشود. البته به نظر من مربوط به ساختار تاریخ میلادی میباشدکه به صورت ماه/روز/سال تعریف شده است. میخواستم بدانم که آیا تاریخ میلادی باید جهت تبدیل به تاریخ فارسی از فرمت ماه/روز/سال باشد و یا فرمت روز/ماه/سال معتبر میباشد. توضیح بیشتر اینکه فقط بعضی وقتها این مشکل از طرف کلاینتها گزارش میشود. ضمن اینکه تاریخ 1300/01/01 در یونیت شما به عنوان تاریخ غیر معتبر معرفی شده است . متشکرم

  36. #76

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    سلام.
    شما وقتی ورودی استاندارد تاریخ وارد می کنید در حقیقت دارید یک عدد وارد می کنید، اما اگر اون ورودی تبدیل به فرمت رشته ای بشه و فرمت رشته ای رو تبدیل به شمسی کنید، باید ترتیب روز ماه سال رو رعایت کنید.
    در این صورت احتمال داره تنظیمات زمان کلاینت مورد نظر اشکال داشته باشه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  37. #77

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    یک تغییراتی که لازمه بدید اینه که موقع محاسبه اختلاف تاریخ بیاد اونها رو به ترتیب سورت کنید تا این خطا رخ نده
    لازمه که هر دو حالت موجود باشه، حتی یونیت خود دلفی هم سورت نمی کنه.
    نیازی به این کار نیست. این کار برعهده برنامه نویسه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  38. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    لازمه که هر دو حالت موجود باشه، حتی یونیت خود دلفی هم سورت نمی کنه.
    نیازی به این کار نیست. این کار برعهده برنامه نویسه.
    شما وقتی ورودی استاندارد تاریخ وارد می کنید در حقیقت دارید یک عدد وارد می کنید، اما اگر اون ورودی تبدیل به فرمت رشته ای بشه و فرمت رشته ای رو تبدیل به شمسی کنید، باید ترتیب روز ماه سال رو رعایت کنید.
    در این صورت احتمال داره تنظیمات زمان کلاینت مورد نظر اشکال داشته باشه.[/QUOTE]
    با سلام
    من به روش زیر اینکار را انجام میدهم. آیا اینکار درست است؟ در ضمن این کد تاریخ سرور را برمیگرداند پس احتمالا تنظیمات زمان کلاینت نباید روی آن تاثیر داشته باشد! خواهشمندم بیشتر راهنمایی بفرمائید.

    qryDateTimeServer.Close;
    qryDateTimeServer.SQL.Clear ;
    qryDateTimeServer.SQL.Add('SELECT GetDate() AS GD');
    qryDateTimeServer.Open;
    strDate:=Copy(qryDateTimeServer.FieldByName('GD'). Asstring,1,10);
    strDate:=Copy(strDate,7,4)+'/'+Copy(strDate,1,2)+'/'+Copy(strDate,4,2);
    mskTarikhSabtWahed.Text:=Date_GregorianToSolar(str Date);
    strTime:=Copy(qryDateTimeServer.FieldByName('GD'). Asstring,12,8);
    edtSaatKarbar.Text:=strTime;



  39. #79

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    روال کار متد AsString رو عینا براتون می گذارم:

    procedure TDateTimeField.GetText(var Text: string; DisplayText: Boolean);
    var
    F: string;
    D: TDateTime;
    begin
    if GetValue(D) then
    begin
    if DisplayText and (FDisplayFormat <> '') then
    F := FDisplayFormat
    else
    case DataType of
    ftDate: F := ShortDateFormat;
    ftTime: F := LongTimeFormat;
    end;
    DateTimeToString(Text, F, D);
    end else
    Text := '';
    end;


    همون طور که می بینید فقط دیتا از سرور میاد و تبدیلاتش در دلفی سمت کلاینت انجام می شه و تنظیمات سیستم روی اون موثره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  40. #80

    نقل قول: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir

    قطعه کدتون رو بگذارید تست کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل تاریخ میلادی به شمسی با توابع C#‎
    نوشته شده توسط rezabehman در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1393, 10:31 صبح
  2. سوال: الگوریتم تبدیل تاریخ هجری به میلادی بدون ذکر سال
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 فروردین 1390, 11:04 صبح
  3. سوال: الگوریتم این توابع تبدیل تاریخ ها
    نوشته شده توسط cs2007 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1387, 09:46 صبح
  4. توابع تبدیل تاریخ در SQLServer
    نوشته شده توسط saghari در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 15:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •