نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: jquery Sortable index

  1. #1

    jquery Sortable index

    سلام.چطوری وقتی از jquery Sortable استفاده می کنم، اندیس عناصری که مرتب می شوند را در یک textBox که درون هر عنصر li هست بنویسم؟با روشی که توی آدرس
    http://stackoverflow.com/questions/2...table-position
    گفته میتونم به اندیس جدید عنصر اول که با drag کردن خودمون جابجا کردیم دسترسی داشته باشم، ولی اندیس بقیه عنصر ها هم تغییر میکنه که من میخوام متن اونا رو هم تغییر بدم.
    مثلا اگه عنصر 1 را به موقعیت 4 ببریم، عناصر 2و3و4 نیز به ترتیب به موقعیت های 1و2و3 جابجا می شوند.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    آخرین ویرایش به وسیله aliblue : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 در 11:05 صبح

  2. #2

    نقل قول: jquery Sortable index

    با این دستور تونستم روی هر عنصر که کلیک میکنم داخلش اندیسش رو نمایش بدم:
    $("li").click(function () { $(this).find(".satr").find(".matn").val($(this).in  dex()); });

    ولی من میخوام بدون کلیک کردن و برای همه ی عناصر بعد از تغییر موقعیت،مقدار اندیس همه عناصر آپدیت بشه.چطور اینکار رو بکنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله aliblue : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 در 12:02 عصر

  3. #3

    نقل قول: jquery Sortable index

    مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نمایش رکوردها به ترتیب اولویت به کمک jQuery UI sortable در ASP.NET MVC
    نوشته شده توسط amirashna در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 20:33 عصر
  2. سوال: jquery sortable همراه با دسته ؟
    نوشته شده توسط alasht در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1390, 13:11 عصر
  3. index is out of date
    نوشته شده توسط alimrb در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 22:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •