نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال در مورد سلکتوری از jquery

  1. #1

    Smile سوال در مورد سلکتوری از jquery

    با سلام
    چطور میشه در jquery
    کاری کرد که برای مثال اگر 15 تا p پشت سر هم داشته باشیم
    بیاد 5 تا 5 تا از هم جدا کنه
    یعنی از 1 تا 5 همش رو بک گراند ابی کنه
    از 6 تا 10 قرمز
    از 11 تا 15 سبز

    بعد در دستور
    کد HTML:
    $("li:nth-of-type("+x+")")
    چطور میشه کنار x عدد وارد کرد؟
    به این صورت که مثلا عدد x رو 2 معرفی کنیم
    بعد کنار x یک 2 اضافه کنیم اون وقت li چهارم انتخاب بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    روش های مختلفی وجود داره
    ساده ترینش احتمالا اینه که به یه شمارنده با مقدار 0 بزاری و با یه حلقه each تمام p ها رو پیمایش کنی و در هر پیمایش اون شمارنده رو یدونه افزایش بدی
    اینجوری میفهمی که این p شماره چند هستش و اون رنگ دلخواهت رو بهش بدی

    اون مورد دومی هم بنویس
    parseInt(x) + 2

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    $('p').slice(0, 5).addClass('Red');
    $('p').slice(5, 7).addClass('Blue');
    $('p').slice(7, 10).addClass('Black');

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    روش های مختلفی وجود داره
    ساده ترینش احتمالا اینه که به یه شمارنده با مقدار 0 بزاری و با یه حلقه each تمام p ها رو پیمایش کنی و در هر پیمایش اون شمارنده رو یدونه افزایش بدی
    اینجوری میفهمی که این p شماره چند هستش و اون رنگ دلخواهت رو بهش بدی

    اون مورد دومی هم بنویس
    parseInt(x) + 2

    مورد اولی کار کرد ولی با دستور
    parseInt(x) + 2
    نشد
    parseInt(x) رشته رو به عدد تبدیل می کنه دیگه؟
    قرار دادم داخل کد کار نکرد شما چطور میگید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    بله رشته رو تبدیل به عدد میکنه
    مطمئنی x مقدار عددی داره ؟
    بهتره عملیات جمع رو خارج از اون سلکت انجام بدی
    بعد نتیجش رو میتونی آلرت یا console.log کنی که مطمئن بشی درسته
    بعد نتیجش رو بزاری تو سلکتورت

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    بله رشته رو تبدیل به عدد میکنه
    مطمئنی x مقدار عددی داره ؟
    بهتره عملیات جمع رو خارج از اون سلکت انجام بدی
    بعد نتیجش رو میتونی آلرت یا console.log کنی که مطمئن بشی درسته
    بعد نتیجش رو بزاری تو سلکتورت

    مرسی تستش می کنم
    یکیم این callback
    فقط برای hide show هستش؟
    نمیشه برای هر کار دیگه استفاده کرد؟راهی هست مثلا بگیم بعد این که کلاسی ادد شد و تمام شد یک کار دیگه انجام بده مثلا؟

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    نقل قول نوشته شده توسط armin_ مشاهده تاپیک
    مرسی تستش می کنم
    یکیم این callback
    فقط برای hide show هستش؟
    نمیشه برای هر کار دیگه استفاده کرد؟راهی هست مثلا بگیم بعد این که کلاسی ادد شد و تمام شد یک کار دیگه انجام بده مثلا؟

    پیدا کردم خودم با .promise().done میشه
    فقط میگم اطلاعاتی دارید در مورد این دو دستور؟انگلیس یکم ضعیف تو سایت فارسی هم چیزی نیست اگه اطلاع دارید یکم توضیح بدیدش
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    بعضی چیزا کال بک داره بعضیا نداره
    بعضی ها نداره .. اگه با دریم ویور کار کنی خودش میکگه چیا داره
    اون پرامیس رو کار نکردم باهاش ولی فکر کنم اینجوری میشه استفادش


        $('.x').addClass('z').promise().done(function(){
    alert('done');
    })

  9. #9

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    چطور میشه سرعت لود یک کد رو فهمید؟مثلا بدونیم یک کدی که نوشتیم چقدر زمان اجراش می کشه؟

  10. #10

    نقل قول: سوال در مورد سلکتوری از jquery

    چطور میشه سرعت لود یک کد رو فهمید؟مثلا بدونیم یک کدی که نوشتیم چقدر زمان اجراش می کشه؟

    در تابع slice
    فقط به یک سلکتور مقدار میده مثلا
    اگر بگیم
    کد HTML:
      $('p').slice(5, 7).addClass('Blue');
    به اولین دسته p که می رسه 5 تا 7 رو کلاس دهی میکنه
    یعنی اگر دو دوجای سایت دو دسته 10 تای p داشتیم
    فقط دسته اول رو از 5 تا 7 رو کلاس blue میده
    چه کنیم که هم به دسته اول و هم به دسته دوم بده؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال در مورد تغییر کد Jquery
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 14:00 عصر
  2. سوال: سوال در مورد زمانبندی در Jquery ؟؟
    نوشته شده توسط Saber Mogaddas در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 09:27 صبح
  3. سوال در مورد خبر پایان سرویس Google JQuery API
    نوشته شده توسط 13601360 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1390, 23:35 عصر
  4. سوال: سوال در مورد نحوه پاس دادن متغیر به jQuery توسط ASP.NET
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 23:35 عصر
  5. سوال: سوال در مورد كد JQuery
    نوشته شده توسط tritilium در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 16:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •