نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت ماژول اتصال به درگاه پارسیان

  1. #1

    ساخت ماژول اتصال به درگاه پارسیان

    با سلام

    من دو تا ماژول دارم که از سایتم به درگاههای پاسارگاد و ملت وصل میشه
    الان نیاز دارم که یه ماژول نوشته بشه شبیه همین ها تا به درگاه پارسیان وصل بشه
    کسی از دوستان می تونه با دیدن ماژولهای پاسارگاد و ملت برای پارسیان هم یکی درست کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: ساخت ماژول اتصال به درگاه پارسیان

    سلام هر کدام از این بانک ها مقدار برگشتیشون فرق دارد ببینید در کل چند مقدار از وب سایت شما ارسال به درگاه می شود و بعد از پرداخت چند مقدار به سایتتون بر می گردد روند این طوری هست .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: ساخت ماژول اتصال به درگاه پارسیان

    اتصال به درگاه ها تقریبا شبیه به اتصال به وب سرویس ها هست من یک نمونه کد اتصال وب سرویس رو می ذارم امید وارم کمکتان کرده باشد
    در واقع شما باید به جای پارامتر های وب سرویس پارامتر های درگاه رو بدید
    function sendsms($to,$text)
    {

    $number="0XXXXXXXXXX";
    $pass="123456";
    $user="user";
    $url = 'http://smsavrin.com/post/sendSMS.ashx';
    $fields = array(
    'from' => urlencode($number),
    'to' => urlencode($to),
    'text' => urlencode($text),
    'password' => urlencode($pass),
    'username' => urlencode($user)
    );


    foreach($fields as $key=>$value) { $fields_string .= $key.'='.$value.'&'; }
    rtrim($fields_string, '&');


    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch,CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_POST, count($fields));
    curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS, $fields_string);
    $result = @curl_exec($ch);


    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: ساخت ماژول اتصال به درگاه پارسیان

    function sendsms($to,$text){  $number="0XXXXXXXXXX"; $pass="123456"; $user="user"; $url = 'http://smsavrin.com/post/sendSMS.ashx';   $fields = array(            'from' => urlencode($number),            'to' => urlencode($to),            'text' => urlencode($text),            'password' => urlencode($pass),             'username' => urlencode($user)        );
    foreach($fields as $key=>$value) { $fields_string .= $key.'='.$value.'&'; } rtrim($fields_string, '&');
    $ch = curl_init(); curl_setopt($ch,CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($ch,CURLOPT_POST, count($fields)); curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS, $fields_string); $result = @curl_exec($ch);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با اتصال به درگاه بانک پارسیان روی هاست
    نوشته شده توسط homa189 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 14:58 عصر
  2. سوال: مشکل در اتصال به درگاه بانک پارسیان
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:40 صبح
  3. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 13:45 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 10:32 صبح
  5. سوال: اتصال به بانک پارسیان
    نوشته شده توسط milade در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1387, 17:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •