نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

  1. #1

    ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    دوستان این ارور چیه؟

    4512.jpg



  2. #2

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    یعنی Modelت خالی هست یعنی هیچ اتلاعاتی از دیتابیس نمیاد که Model رو پر کنه.

  3. #3

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    لطفا راهنمایی کنید مشکل کجا هست؟ با استفاده از linq کلاس ایجاد کردم از پایگاه داده و چند رکورد توی پایگاه داده ثبت کردم ولی این ارور رو می ده.

  4. #4

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    اونجایی که دارید کوئری میزنید و اتلاعات رو از دیتبابیس میگیرید یه Breakpoint بزارید و برنامه رو در حالت Debug اجرا کنید ببینید نیتجه چی هست آیا از سمت دیتابیس اتلاعاتی میاد یا نه.

  5. #5

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    میشه بیشتر کمک کنید من آشنایی کافی ندارم.
    45346874.jpg

  6. #6

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    همونطور که دوستمون فرمودن، یعنی اینکه یکی از پراپرتی های مدلتون NULL است.

  7. #7

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    یعنی نباید اصلا فیلد null وجود داشته باشه؟

  8. #8

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    فایل پروژه رو گذاشتم لطفا راهنمایی کنید برای رفع ارور.
    با سپاس.

    http://s4.picofile.com/file/7774560428/bebook2.rar.html

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    برو به جایی که کد لینکت اونجاس و این خط رو برای جایی که سلکتی انجام دادی. اینجا یه چیزی داری سلکت میکنی که توی دیتابیس هیچی داخلش ثبت نشده برو ببین کدوم فیلد از دیتابیسه.

  10. #10

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    سلام. من مبتدی هستم و نتونستم با راهنمایی های شما مشکل رو برطرف کنم. در صورتی که شما تونستید لطفا آدرس دقیق بدین که مشکل از کجاست.

    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    کدی که توی کنترلرت ارور میده رو اینجا بزار و مقادیر اون جدولی که تو اون کدلینکت نوشتی اینجا بزار تا بگم.

  12. #12

    نقل قول: ارور برای نمایش اطلاعات یک جدول

    کل فایل پروژه رو تو چند پست بالاتر قرار دادم. حتی بدون لینک هم ارور میده. مثلا من یه کلاس ساختم:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;

    namespace BeBook.Models
    {
    public class User
    {
    public int IdUser { set; get; }
    public string Name { set; get; }

    }
    }


    کنترولر:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Mvc;

    namespace BeBook.Controllers
    {
    public class UserController : Controller
    {
    //
    // GET: /User/

    public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }
    public ActionResult add()
    {
    return View();
    }
    }
    }


    ویو:

    @model IEnumerable<BeBook.Models.User>

    @{
    ViewBag.Title = "Index";
    }

    <h2>Index</h2>

    <p>
    @Html.ActionLink("Create New", "Create")
    </p>
    <table>
    <tr>
    <th>
    @Html.DisplayNameFor(model => model.IdUser)
    </th>
    <th>
    @Html.DisplayNameFor(model => model.Name)
    </th>
    <th></th>
    </tr>

    @foreach (var item in Model) {
    <tr>
    <td>
    @Html.DisplayFor(modelItem => item.IdUser)
    </td>
    <td>
    @Html.DisplayFor(modelItem => item.Name)
    </td>
    <td>
    @Html.ActionLink("Edit", "Edit", new { /* id=item.PrimaryKey */ }) |
    @Html.ActionLink("Details", "Details", new { /* id=item.PrimaryKey */ }) |
    @Html.ActionLink("Delete", "Delete", new { /* id=item.PrimaryKey */ })
    </td>
    </tr>
    }

    </table>

    باز اروری که عکسش تو پست اول هست رو توی فورایچ میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1394, 14:48 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 08:56 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 19:30 عصر
  4. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 20:26 عصر
  5. نمایش اطلاعات یک جدول در textarea
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •