نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد تب با جی کوئری

  1. #1

    ایجاد تب با جی کوئری

    سلام دوستان من می خوام با جی کوئری تب ایجاد کنم ولی کدهای به ظاهر درست من کار نمیکنند خیلی تو نت سرچ کردم همه همین طوری کد استفاده می کردند نمیدونم اشکال کارم کجاست لطفا راهنمایی کنید ممنونم
    کد html :
    <table>
    <tbody><tr>
    <td id="slide">

    <a>

    <div>
    tab1
    </div>
    </a>

    <a>

    <div>
    tab2
    </div>
    </a>

    </td>
    <td>
    <div class="tabs" >

    <div class="tab_1">
    <a>
    <img src="th.jpg">
    </a>
    </div>

    <div class="tab_2">
    <a>
    <img src="1.jpg">
    </a>
    </div>

    </div>
    </td>
    </tr>
    </tbody></table>


    کد جی کوئری من:
    $(document).ready(function () {
    $("#slide").tabs("div.tabs", { event: 'mouseover' });
    });


    من می خوام وقتی رو تب 1 رفتم عکس اول و وقتی رو عکس دوم رفتم display عکس اول none شه عکس دوم نمایش داده شه

    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله نیکناز : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 در 20:29 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار p.parsaee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    117

    نقل قول: ایجاد تب با جی کوئری

    به نظرم بهتره ساختار html رو از روی مثالی که تو سایت jqueryui هست (اینجا رو کلیک کن) قرار بدی. مثلا:

    <div class="slide">
    <ul>
    <li><a href="#tabs-1">tab1</a></li>
    <li><a href="#tabs-2">tab2</a></li>
    </ul>
    <div id="tabs-1">
    <a><img src="brushed_alu.png"></a>
    </div>
    <div id="tabs-2">
    <a><img src="2004acc55dea434.gif"></a>
    </div>
    </div>


    اسکریپت مربوطه هم به این صورت هست:

    $(document).ready(function () {
    $(".slide").tabs({ event: 'mouseover' });
    });

  3. #3

    نقل قول: ایجاد تب با جی کوئری

    مرسی دوست عزیزم
    چرا با این ساختار html من جواب نمیگیرم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار p.parsaee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    117

    نقل قول: ایجاد تب با جی کوئری

    خواهش می کنم. از اینکه دیر جواب دادم عذر خواهی می کنم. باید صفت href مربوط به تگ a رو مقداردهی می کردی. همچنین خود jquery ui پیشنهاد کرده که از تگهای ul و li استفاده کنیم. شما از table و tr و td استفاده کردید. البته تست نکردم ببینم که با تگ table کار میکنه یا نه ولی خوب href تگ a باید به id تگ div مربوطه مقداردهی بشه

  5. #5

    نقل قول: ایجاد تب با جی کوئری

    بهتره از Bootstrap استفاده کنید که مزیتش نسبت به jqueryui و غیره اینه که bootstrap یک فریم ورکه.

  6. #6

    نقل قول: ایجاد تب با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط younesdoost مشاهده تاپیک
    بهتره از Bootstrap استفاده کنید که مزیتش نسبت به jqueryui و غیره اینه که bootstrap یک فریم ورکه.
    مرسی دوست عزیزم
    امکانش هست بیشتر برام توضیح بدی ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد تغییر بر روی کوئری بدون دسترسی مستقیم
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 09:42 صبح
  2. ایجاد کوئری select query در Form
    نوشته شده توسط mansori در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 14:26 عصر
  3. ایجاد یک فیلد در کوئری که حاوی جمع فیلددیگر تا ان رکورد باشد
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 13:28 عصر
  4. ایجاد رابطه or در کوئری
    نوشته شده توسط mmha_85 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 16:16 عصر
  5. ایجاد ردیف در کوئری
    نوشته شده توسط mhd78 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •