نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: فرم لاگین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    Question فرم لاگین

    با سلام
    من فردی مبتدی در سی شارپ هستم و اطلاعات محدودی در باره ی آن می دانم
    می خواستم بدانم آیا با اطلاعات کمی که دارم (در حد فرم ، متغیر ها، دستوراتif و ...)می توانم یک فرم لاگین بسازم؟ اگر می شود راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: فرم لاگین

    سلام.

    در حد یه لاگین ساده بعید میدونم نتونی...!

    یه لاگین ساده میگه اگه تکست باکس نام کابری با نام شما و پسورد با پسورد شما برابر باشه بره به فرم بعدی . در غیر این صورت ارور بده .


    یه لاگین خوب باید با بانک نوشته بشه... وگرنه باید برای هر کاربر یهچنین کدی بنویسی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    ممنون میشم اگه بزارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: فرم لاگین

    بله. میشود. اگه با بانک اطلاعاتی آشنایی ندارید میتوانید از فایل ها هم استفاده کنید. برای اینکه یم فرم لاگین پویا داشته باشید اما اگر آشنایی ندارید
    2 راه میمونه :
    1. فرم لاگین به صورت ایستا بسازید
    2.کار با بانک اطلاعاتی رو یاد بگیرید
    که بنده راه دوم رو پیشنهاد میکنم چون با تکنولوژی های جدیدی که اومده یادگرفتنش کار سختی نیست.
    راهنمایی خواستید بگید در صورت توان دریغ نمیکنم.

    موفق باشد./

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    اگه میشه روش دوم رو قرار بدید.
    و منظور شما از ایستا چیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    اگه میشه روش دوم رو قرار بدید.
    و منظور شما از ایستا چیست؟
    منظورم از ایستا این است که فرم لاگینی بسازید که امکان تغییر نام کاربری و کلمه عبور نباشد.
    لینک زیر رو یه سر بزنید. توی همین سایت یا گوگل جستجو کنید آموزش بانک اطلاعات به صورت مبتدی فراوان است.
    لینک
    آخرین ویرایش به وسیله _behnam_ : پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392 در 15:58 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    اگه میشه کد فرم لاگین به صورت ایستا رو قرار بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: فرم لاگین

    if(txtUser.Text=="Admin" && txtPass.Text=="Admin")
    frm2.ShowDialog(); // کدهای ورود مثل
    else
    //کدهای خطا

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    خیلی ممنون کارم رو راه انداخت
    ولی یه سوال دیگه هم هست
    وقتی که یوزر و پس رو درست وارد کردیم و به فرم بعدی رفتیم چه کنیم که فرم لاگینی که اول بوده کاملا بسته بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392 در 12:30 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون کارم رو راه انداخت
    ولی یه سوال دیگه هم هست
    وقتی که یوزر و پس رو درست وارد کردیم و به فرم بعدی رفتیم چه کنیم که فرم لاگینی که اول بوده کاملا بسته بشه؟
    this.hide();

    یعنی این فرم مخفی بشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    خب کدوم قسمتش بزارم
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f=new Form2();

    if (t1.Text == "Admin" && t2.Text == "Admin")

    f.ShowDialog();

    else
    MessageBox.Show("اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد");

    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    خب کدوم قسمتش بزارم
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f=new Form2();

    if (t1.Text == "Admin" && t2.Text == "Admin")

    f.ShowDialog();

    else
    MessageBox.Show("اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد");

    }
    پایین f.ShowDialog(); داخل if

  13. #13

    نقل قول: فرم لاگین

    WindowsFormsApplication2.rar

    یه راه دیگه برگشت دادن از متد showdialog است

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    :arash_ghafori
    پایین f.ShowDialog(); داخل if
    این کارو میکنم ولی زیر else خط قرمز میکشه
    آخرین ویرایش به وسیله jd.mn98 : پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392 در 13:16 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    Post نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    این کارو میکنم ولی زیر else خط قرمز میکشه
    اینم برنامه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (39.4 کیلوبایت, 52 دیدار)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    کد
    this.Hide()
    فقط فرم را مخفی می کند ولی نمی بندد
    من برنامتون رو دیدم بعد از اینکه اونو بستم توی تسک منیجر در background processes هنوز فعال بود.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    کد
    this.Hide()
    فقط فرم را مخفی می کند ولی نمی بندد
    من برنامتون رو دیدم بعد از اینکه اونو بستم توی تسک منیجر در background processes هنوز فعال بود.
    زیر this.hide بنویس :

    Form1 s = new Form1();
    s.Close();

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    کار خاصی نکرد مثل قبل هنوز فعاله.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    Post نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط jd.mn98 مشاهده تاپیک
    کار خاصی نکرد مثل قبل هنوز فعاله.
    مطمئنی ؟
    من تست کردم... فرم 1 کاملا بسته میشه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 1.rar‏ (43.7 کیلوبایت, 21 دیدار)

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    بله مطمئنم این برنامه ی جدیدتون رو هم امتحان کردم هنوز فعاله.
    داخل تسک منیجر قسمت background processes به نام WindowsFormsApplication1.exe فعاله.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: فرم لاگین

    به صورت زیر عمل کن
    فرض کن دو فرم داریم به نام های frmLogin و frmMain
    frmMain رو در فایل Program.cs به عنوان فرم شروع کننده قرار میدیم
     static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new frmMain());
    }
    }

    توی frmLogin کد زیر رو می نویسیم
     private bool invoke = false;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtUserName.Text == "Admin" && txtPass.Text == "Admin")
    { DialogResult = DialogResult.OK;
    invoke = true;
    }
    else
    DialogResult = DialogResult.No;


    }


    private void frmLogin_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if(!invoke)
    DialogResult=DialogResult.No;
    }

    و توی frmMain کد زیر :
      private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    frmLogin login=new frmLogin();
    if(login.ShowDialog()==DialogResult.No)
    Application.Exit();
    }

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: فرم لاگین

    یک کد اشتباه چقدر کار آدم رو زیاد می کنه
    کد رو به صورت زیر ویرایش کن
    فرم لوگین : (متغیر بولی و رخداد فرم کلوزینگ حذف شده)
     public partial class frmLogin : Form
    {
    public frmLogin()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtUserName.Text == "Admin" && txtPass.Text == "Admin")
    DialogResult = DialogResult.OK;
    else
    DialogResult = DialogResult.No;
    }


    private void frmLogin_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }

    فرم اصلی :
     public partial class frmMain : Form
    {
    public frmMain()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    frmLogin login=new frmLogin();
    if(login.ShowDialog()!=DialogResult.OK)
    Application.Exit();
    }
    }

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: فرم لاگین

    سلام...
    میتونی بری به تاپیک زیر و ویدئوی آموزشی رو که خودم درست کردم رو دانلود کنی...این آموزشی رو با تکنولوژی linq درست کردم
    میتونی با استفاده از این آموزشی کارهای زیر رو یاد بگیری:

    1-فرم ورود و تایید صحت کاربر
    2-رمز عبورتو بازیافت کنی
    3-رمز عبور رو تغییر بدی

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1
    آخرین ویرایش به وسیله kordestan : یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 در 19:59 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    دوستان من از همه ی شما متشکرم ولی جناب wolf_majid مطالبی رو که گذاشتید من فقط باید کپی کنم و هیچی از آن ها نمی فهمم (البته از شما عذر می خواهم که اینگونه می گویم) در اصل من می خواهم یاد بگیرم و مطالب رو بفهمم ولی در کل بسیار از کمکتون ممنونم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: فرم لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط kordestan مشاهده تاپیک
    سلام...
    میتونی بری به تاپیک زیر و ویدئوی آموزشی رو که خودم درست کردم رو دانلود کنی...این آموزشی رو با تکنولوژی linq درست کردم
    میتونی با استفاده از این آموزشی کارهای زیر رو یاد بگیری:

    1-فرم ورود و تایید صحت کاربر
    2-رمز عبورتو بازیافت کنی
    3-رمز عبور رو تغییر بدی

    barnamenevis.org/showthread.php?394732-ساخت-فرم-لاگین-و-تغییر-و-همچنین-بازیابی-رمز-برای-نرم-افزار
    لینکی که گذاشتید کار نمی کند.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: فرم لاگین

    سلام
    لینک رو درست کردم...میتونی بری به صفحه ی مورد نظر

  27. #27

    نقل قول: فرم لاگین

    سلام دوستان.خسته نباشید
    شاید این وال من زیاد ربطی به بحث نداشته باشه ولی هرچی گشتم توی سایت نتونتم تاپیک جدید ایجاد کنم!!
    من یه فرم لاگین دارم که به دیتابیس وصله.کدش هم نوشتم و اگه خواستید میذارم.
    موقع اجرا ارور میده که "نمیتونه text رو با varchar مقایسه کنه! اگه میشه راهنمایی کنید.مرسی.
    نوع پووردم توی دیتابیس nvarchar هست.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد فرم لاگین در VB6 تست یوزر و پسورد در SQL
    نوشته شده توسط maxilla در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1393, 19:37 عصر
  2. نحوه ی ایجاد (فراموش کردن پسورد) در فرم لاگین
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 11:50 صبح
  3. سوال: ارسال چند تابع ازیک صفحه یه صفحه دیگه (فرم لاگین)
    نوشته شده توسط newmusic در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 00:52 صبح
  4. ساختن فرم لاگین
    نوشته شده توسط feridoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1388, 12:47 عصر
  5. سوال: فرم لاگین کاربران
    نوشته شده توسط bigboy_200928 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 16:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •