نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه تغییر فونت

  1. #1

    نحوه تغییر فونت

    سلام
    من پروژم الان کامله می خواستم فونت تمام متن های برنامم تغییر کنه.روشی هست که زیاد تو دردسر نیوفتم؟ و چه فونتی بهتره؟
    سوال بعدی هم می خواستم بدونم از همین فونت هایی که تو word هست میشه استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نحوه تغییر فونت

    در صورتی که شما از فونت مجزایی برای کنترل ها استفاده نکرده باشید و اونا فونت فرم رو ارث برده باشن، برای یک فرم، میتونید فونت فرم رو عوض کنید تا همه کنترل های اون فرم فونتشون عوض بشه.اگه بیشتر از یک فرم دارید، میتونید یک کلاس فرم بنویسید، فونت اون رو تعیین کنید و همه فرم های برنامتون رو ازون فرم ارث بری کنید.

  3. #3

    نقل قول: نحوه تغییر فونت

    یه روش ساده اینه که فونت انتخاب شده رو در setting برنامه ذخیره کنید. (نوع فونت رو بزار system.drawing.font)
    یه کنترل font dialog اضافه کن به پروژه

    fontDialog1.ShowDialog();
    Properties.Settings.Default.font = fontDialog1.Font;


    بعد مثلا تویه Page_load اون فرمی که میخاید فونتش عوض بشه (تویه این مثال یه دونه لیبل) بنویسید

    label1.Font = Properties.Settings.Default.font;


    اگه سوالی بود در خدمتیم.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تغییر فونت در LISTVIEW یا LISTBOX
    نوشته شده توسط m-taheri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 01:45 صبح
  2. تغییر فونت منو
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 17:27 عصر
  3. تغییر فونت و سایز فونت Notepad , MsDos Prompt از vb6
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1382, 14:53 عصر
  4. تغییر فونت و سایز منوها
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •