نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال مبتدی...نحوه فعال کردن Enabled یک تکست باکس وقتی روی چک باکس کلیک میکنیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    سوال مبتدی...نحوه فعال کردن Enabled یک تکست باکس وقتی روی چک باکس کلیک میکنیم

    سلام شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه ولی تو asp.net چجوری میتونیم وقتی یه چک باکس رو کلیک میکنیم مثلا یه اتفاقی مثل فعال شدن خاصیت Enabled یه تکست باکس بیفته؟ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: سوال مبتدی...نحوه فعال کردن Enabled یک تکست باکس وقتی روی چک باکس کلیک میکنیم

    با j query راحت میشه این کار را کرد.
     $('#Checkbox1').click(function () {
    if (this.checked) {
    --
    }
    else {
    --
    }
    });

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Armita ahamdi
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ....
    پست
    16

    نقل قول: سوال مبتدی...نحوه فعال کردن Enabled یک تکست باکس وقتی روی چک باکس کلیک میکنیم

    AutoPostBack رو True کنین ، بعد تو رویداد CheckedChanged کدی که میخوایین رو بنویسین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سوال مبتدی...نحوه فعال کردن Enabled یک تکست باکس وقتی روی چک باکس کلیک میکنیم

    ممنون انجام شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال:نحوه فعال کردن دکمه تشکر؟
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 13:37 عصر
  2. فعال یا غیر فعال کردن enabled یه mainmenu
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 12:59 عصر
  3. سوال مهم : نحوه پرینت کردن فروم ها
    نوشته شده توسط 40SOTOON در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 17:09 عصر
  4. نحوه فعال کردن کلید های صفحه کلید
    نوشته شده توسط ماریا وکیلی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1384, 11:22 صبح
  5. سوال درمورد نحوه Shair کردن یک Folder بوسیله دستورات دلفی
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 15:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •