نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alipoor2009
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه
    سن
    33
    پست
    116

    مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس

    دوستان عزیز سلام
    از طریق وب سرویس اپیلو وقتی که پارامتر را به URL مرورگر ویندوز می دهم پیامک ارسال می شه ولی وقتی با Inet استفاده می کنم پیامک انگلیسی ارسال می شه فقط فارسی را پشتیبانی نمی کنه !

    پارامتر اپیلو :
    webservice.opilo.com/WS/httpsend/?username=XXX&password=YYY&from=30004866XXXXXX&to=  09XXXXXXXXX&text=salam

    و در وی بی اینطوری می نویسم
    WebBrowser1.Navigate ("http://webservice.opilo.com/WS/httpsend/?username=XXX&password=YYY&from=30004866xxxx&to=09  000000000&text=salam¿")


    پارامتر ها

    username : نام کاربری را که در این صفحه مشاهده می کنید بجای XXX در رشته بالا بگذارید

    password : رمز عبور وب سرویس را به جای YYY در رشته بالا بگذارید

    from : شماره خط اختصاصی خود را به جای شماره 30004866XXXX بگذارید. پیام شما از این خط ارسال خواهد شد.

    to : شماره گیرنده پیام را به جای شماره 09XXXXXXX بگذارید، پیامک ارسالی به این شماره فرستاده میشود.

    text : در این متغیر متن پیامک ارسالی خود را وارد کنید .

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس

    باید انکود کنی تکست فارسی رو ... توی یه بروزر یه کنسول باز کن (کروم -> راست کلیک روی صفحه -> inspect element -> آیکون سمت چپ ذره بین)
    توش بزن

    encodeURI("سلام");


    بعد خروجی انکود شده رو بهت میده ... اونو بزن ببین مشکلت حل میشه یانه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس

    سلام. من یه برنامه برای این موضوع نوشتم که هم قابلیت Encode کردن متن اس ام اس رو میده و هم قابلیت چک کردن موجودی اس ام اس رو میده و هم قابلیت ارسال و پیغام دادن به کاربر که آیا ارسال شده یا خیر. شاید به درد دوستان هم بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال پیامک از طریق وب سرویس؟؟؟ (حل شد)
    نوشته شده توسط ghasemweb در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 10:07 صبح
  2. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت به تلفن همراه
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:27 صبح
  3. مشکل در ارسال ایمیل از طریق php
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 16:58 عصر
  4. مشکل در ارسال ایمیل از طریق میل هاست
    نوشته شده توسط kezack در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 12:33 عصر
  5. مشکل با ارسال کاراکتر : از طریق URL
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •