نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا Label

  1. #1

    Question dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا Label

    سلام
    یک برنامه ویندوز اپلیکیشن نوشتم که برای جستجو در برنامه ام یک dataGridView قرار دادم که اطلاعات رو نمایش میده اما میخوام با انتخاب هر ردیف از dataGridView اطلاعات فیلدهای اون در TextBox یا Label ریخته بشه و نمایش داده بشه

    - به چه شکل باید بفهمونم که کدام ردیف انتخاب شده
    - به چه شکل اطلاعات انتخاب شده را استخراج کنم

    لطفا در صورت امکان یک نمونه کد هم برام بزارید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    سلام.
    دستور
    dgvList.CurrentRow
    سطر انتخاب شده رو بهتون میده.
    و مثلا با استفاده از دستور زیر میتونید محتوای ستون اول سطر جاری رو توی یه تکست باکس بریزید:
    TextBox1.Text = dgvList.CurrentRow.Cells["ColumnName"].Value.ToString();

    البته اینم بگم سوالتون خیلی تکراریه و احتمالا حذف میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    اینجوری بنویس

    int id=datagrid1.CurentRow.Cells["اسم ستونت"].Value.Tostring()
    حال کد اون سطر رو داری
    الان میتونی از طریق اون کد تو دیتا بیست سرچ بزنی و اطلاعات معادل اون کد رو بزاری تو تکست باکس یا هرچیز دیگه


    اگه نخواستی تو دیتا بیس هم سرچ بزنی تو رویداد کلیک دیتا گریدت به تعداد ستونهایی که میخوای داده هاش رو بریزی تو تکست باکس بیا کد بالا رو بنویس و بجای id مثلا بنویس

    TextBox1.Text==datagrid1.CurentRow.Cells["اسم ستونت"].Value.Tostring()


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    نقل قول نوشته شده توسط Behnam6670 مشاهده تاپیک
    اینجوری بنویس

    int id=datagrid1.CurentRow.Cells["اسم ستونت"].Value.Tostring()
    حال کد اون سطر رو داری
    الان میتونی از طریق اون کد تو دیتا بیست سرچ بزنی و اطلاعات معادل اون کد رو بزاری تو تکست باکس یا هرچیز دیگه


    اگه نخواستی تو دیتا بیس هم سرچ بزنی تو رویداد کلیک دیتا گریدت به تعداد ستونهایی که میخوای داده هاش رو بریزی تو تکست باکس بیا کد بالا رو بنویس و بجای id مثلا بنویس

    TextBox1.Text==datagrid1.CurentRow.Cells["اسم ستونت"].Value.Tostring()

    این قسمت از کدتون با حال بود :
    int id=datagrid1.CurentRow.Cells["اسم ستونت"].Value.Tostring()



  5. #5

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    حالا اگه یکی از فیلد هامون عکس باشه و بخوایم توی pictureBox نمایش داده بشه چی ؟! چکار باید کرد ؟!
    اینجا یک مشکلی هم هست
    حتما باید روی نوشه سطر کلیک کنی تا متن نمایش داده بشه نمیشه کاری کرد که وقتی روی فلش سمت راست گرید کلیک میکنی نمایش داده بشه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vahdani_d : شنبه 21 اردیبهشت 1392 در 11:32 صبح دلیل: تکمیل اطلاعات

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    چرا بازم میتونی به اطلاعات مربوط به یه سطر خاصی دسترسی داشته باشی

  7. #7

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    سلام جانم
    فکرکنم اگه شما ویژگی SelectionMode از دیتاگریدت رو برابر با FullRowSelect قرار بدی اونموقع هرجاییش که کلیک کنی کل row واست select میشه و همون Current row شماست!
    GridView.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    سلام.
    دستور
    dgvList.CurrentRow
    سطر انتخاب شده رو بهتون میده.
    و مثلا با استفاده از دستور زیر میتونید محتوای ستون اول سطر جاری رو توی یه تکست باکس بریزید:
    TextBox1.Text = dgvList.CurrentRow.Cells["ColumnName"].Value.ToString();

    البته اینم بگم سوالتون خیلی تکراریه و احتمالا حذف میشه

    من از همین دستور برای گرفتن اطلاعات ستون دوم سطر جاری استفاده میکنم
    اما خطای Object not set میده بهم
    کدی که مینویسم اینه:

    textbox1.text=datagridview.currentrow.cell[1].value.tostring();

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: dataGridView انتخاب یک ردیف از dataGridView و استفاده یا استخراج اطلاعات آن در TextBox یا L

    توی رویداد SelectionChanged کدهای زیرو بنویس


    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    txtsname.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    txtshowmessage.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    txtdate.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    txttime.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    }

تاپیک های مشابه

  1. شماره ردیف در datagridview
    نوشته شده توسط Easy_Systems در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 دی 1393, 01:05 صبح
  2. پیدا کردن ردیف در DataGridView
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 16:25 عصر
  3. ایجاد ردیف در DataGridView
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 15:50 عصر
  4. شماره ردیف در datagridview
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 08:05 صبح
  5. انتخاب یک ستون از dataGridView
    نوشته شده توسط aligh662000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 17:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •