نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: متد های وب سرویس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    متد های وب سرویس

    سلام دوستان من چه طور می تونم متد هایی رو که سامانه وب سرویس در اختیازم می گذارد فراخوانی کنم ؟
    پیشاپیش ممنون

  2. #2

    نقل قول: متد های وب سرویس

    نمونه اول با NuSOAP هست و دومی با SOAP خود PHP :

    // NuSOAP
    require_once 'nusoap/nusoap.php';
    $client = new NuSOAP_Client('http://sms.barnamenevis.ir/post/send.asmx?WSDL', 'wsdl');
    $parameters = array('username' => 'ncdemo', 'password' => 'demo');
    echo $client->call('GetCredit', $parameters);

    // SOAP
    $client = new SOAP_Client('http://sms.barnamenevis.ir/post/send.asmx?WSDL', 'utf-8');
    $parameters = array('username' => 'ncdemo', 'password' => 'demo');
    echo $client->GetCredit($parameters);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: متد های وب سرویس

    فقط می دونید چیه من تمامی مستنداتی رو که وب سرویس داده بهم یا به عبارت دیگر کلاس های فایل nusoap.php را بررسی کردم ولی متدی برای SOAP_Client پیدا نکردم اصلا این متد وجود نداره GetCredit ولی توی PDF که داده نام این متد ذکر شده
    لینک فایل
    لینک PDF

  4. #4

    نقل قول: متد های وب سرویس

    دوست عزیز، اگه از NuSOAP استفاده میکنید، باید با متد Call کار کنید و از NuSOAP_Client برای ایجاد شئ استفاده کنید. این کلاس توی مستندات وب سرویس شما نیست چون جزو NuSOAP هست نه جزو وب سرویسی که به شما داده شده. این کد رو تست کنید:

    <?php
    require_once 'nusoap/nusoap.php';
    $client = new NuSOAP_Client('http://www.sepahansms.com/smsSendWebService.asmx?wsdl', 'wsdl');
    $client->soap_defencoding = 'UTF-8';
    $client->decode_utf8 = false;
    $param = array(
    'UserName' => 'Your Username',
    'Pass' => 'Your Password',
    'Domain' => 'Your Domain Name'
    );
    $result = $client->call('Login', array('parameters' => $param), '', '', false, true);
    $result = $client->call('getCredit', array('parameters' => array()), '', '', false, true);
    $message = 'سلام';
    $param = array(
    'SmsText' => iconv(mb_detect_encoding($message), 'UTF-8//TRANSLIT', $message);
    'MobileNumber' => '0913XXXXXXX',
    'SenderNumber' => '3000XXXX',
    'smsMode' => 'SaveInPhone'
    );
    $result = $client->call('SendSingleSms', array('parameters' => $param), '', '', false, true);
    ?>

    اگه به شما اعتبار رو نشون داد که درست کار میکنه و با همین الگو بقیه متدها رو هم صدا بزنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: متد های وب سرویس

    میشه گفت کلاس NuSOAP خودمان ساختیم ولی SOAP جزوه کلاس های php هست ؟

  6. #6

    نقل قول: متد های وب سرویس

    نه کلاس NuSOAP رو شرکت Nusphere ساخته ولی کلاس SOAP یک Extension برای PHP هست (جزو خود PHP نیست).

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: متد های وب سرویس

    کدام یک از این ها خوب و راحت تر هست ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: متد های وب سرویس

    برای SOAP لازم نیست که فایل زیر رو اینکلود کنیم ؟
    require_once 'nusoap/nusoap.php';

  9. #9

    نقل قول: متد های وب سرویس

    نه اون فقط برای NuSOAP لازمه.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از متد های یک شی مثلا tedit
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1387, 20:57 عصر
  2. متد های Find در ADODC
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 12:52 عصر
  3. چند سوال در مورد متد های static و interface ها
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اسفند 1386, 14:54 عصر
  4. متد های شیء ado
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1385, 16:18 عصر
  5. ارایه ها و متد های مجازی در سی شارپ
    نوشته شده توسط satsat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 16:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •