نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از تصویر امنیتی در html

  1. #1

    Question استفاده از تصویر امنیتی در html

    سلام
    من تصویر امنیتی رو در php ایجاد کردم می خوام در html استفاده کنم.وقتی من کد php رو داخل فایل html کپی می کنم. اصلا تصویر امنیتی رو نشون نمی ده یعنی کدهای php رو نشون نمی ده.آیا اسفاده از کد php داخل فایل htmlقاعده ی خاصی داره ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    کد PHP توی فایل با پسوند HTML کار نمیکنه. باید پسوند فایل حتماً php. باشه.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    سلام
    این کد مربوط به تصویر امنیتیه.من نمی تونم این تصویر رو با عناصر اچ تی ام ال نشون بدم لطفا کمکم کنید

    <?php
    session_start();
    //ايجاد يك تصوير جديد//
    $img = imagecreatefrompng('a.png');
    //اين تابع براي ايجاد اعداد تصادفي در تصوير است//
    $numero = rand(1000, 9999);
    //متغيير اعداد تصادفي داخل سيژن ذخيره مي شود.//
    $_SESSION["captcha"] = $numero;
    //به اعداد// RGB اختصاص دادن رنگ
    $white = imagecolorallocate($img, 25, 0, 0);
    imagestring($img, 30, 30, 12, $numero, $white);
    //mime aks
    header ("Content-type: image/png");
    //ايجاد عكس به فرمت// png
    imagepng($img);
    ?>

    این هم فرم ثبت نام هس من می خوام تصویر رو اینجا نمایش داده بشه.

    <!doctype html>
    <html dir="rtl">
    <head>
    <title>In the name of God</title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="b_style/style/menu.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="b_style/style/component_common.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="b_style/style/Background.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="b_style/style/div_style.css">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="b_style/style/panel.css">
    </head>
    <body>
    </div>
    <div align="right" style="margin-top:50px;">
    <form action="reg.php" method="post">
    <fieldset style="width:250px;height:500px;font-size:14px;text-align:right;position:relative;float:right;margin-right:170px;" align="right">
    <legend align="right">
    &nbsp;ثبت نــام&nbsp;
    </legend>
    <div style="margin-top:15px;">نام<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtfnam"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">نام خانوادگي<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtlnam"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">نام کاربري<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtusername"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">پسورد<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtpass"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">تکرار پسورد<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtrepass"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">جنسيت<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtjens"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">آدرس الکترونيکي<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtmail"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">استان<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtostan"/></div>
    <div style="margin-top:15px;">شهر<input style="position:absolute;right:90px;width:120px;" type="text" name="txtshahr"/></div>
    <div style="margin-top:30px;text-align:center;"><input style="position:absolute;right:90px;width:70px;tex t-align:center;" value="ثبت نام" type="submit" name="sub1"/></div>
    </fieldset>
    </form>
    </div>
    </div>
    </body>
    </html>



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    بهترین راه حل شما آجاکس هست . شما باید تصویر را در PHP ایجاد کنید .
    سپس در صفحه Html از کدهای جاوااسکریپت برای خواندن عکس و مقدار نمایشی در عکس استفاده کنید .

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    این کد رو توی صفحه ثبت نام یا همون html بگذارید :
    <img src="php_img_file.php" />

    نام فایل مورد نظر php رو تغییر بدید !
    عکس نشون داده میشه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    در ادامه سخنان دوستمون
    siavashsay
    فکر کنم منظور دوستمون این بود که پسوند فایلتون رو به php تغییر بدید این هم یک راهنمایی از طرف من

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: استفاده از تصویر امنیتی در html

    نیازی به تغییر پسوند به PHP نیست !
    عکسی که با فایل PHP ساخته شده توی یک صفحه HTML هم نشون داده میشه با همون کدی که دادم ! اینو واسه این میگم واسه این که Action فرم ایشون به یک صفحه PHP هست ( reg.php ) البته اگه همون صفحه جاری نباشه !
    توی اون صفحه reg.php هم مقدار سشن گرفته میشه و ثبت نام میشه !
    ایشون فقط باید با همون کد عکس رو نشون بدن ! :)

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تصویر در showmessage
    نوشته شده توسط پیمان_ایرنا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1385, 09:44 صبح
  2. طریقه استفاده از تصویر jpg.* در فرم دلفی
    نوشته شده توسط javadhossini در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1385, 22:53 عصر
  3. استفاده آز تصویر بعنوان Border در یک Table
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:21 صبح
  4. موارد استفاده از کد امنیتی
    نوشته شده توسط saniak_robot در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 09:12 صبح
  5. استفاده از متغیرها در تگهای html
    نوشته شده توسط ghaum در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1384, 21:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •