نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    با سلام خدمت دوستان
    جایگزین Literal در Mvc از چه کنترلی میشه استفاده کرد؟

  2. #2

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    تو MVC کنترل که ندرایم، در aspx کنترل Label وقتی که Render میشه به تگ span تبدیل میشه و متن در داخل تگ span قرار میگیره که در سمت کلاینت از تریق جاوا اسکریپت قابل دسترسی هست ولی Literal وقتی که Render میشه فقت متنش نوشته میشه. حالا با این تفاسیر اگه این خاسیت Literal مد نزرت هست میتونی از متد ToString() استفاده کنی مسلن اگه یه مدل با نام customer داری و میخوای نامش رو نمایش بدی:
    @Model.Name

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    ممنون دوست عزیز من از Literal واسه نمایش مجموعه ای از تصاویر یا اسلاد شو و .. استفاده میکنم
    کلا واسه استفاده از کنترل ها باید چیکار کنیم مثلا گرید و بقیه کنترل های asp.net ؟

  4. #4

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    کلن کنترلهایی که تو aspx استفاده میکنید در نهایت موقع Render شدن به المانهای Html تبدیل میشن و شما هم تو MVC از خود همین المانهای Html استفاده میکنی مسلن برای گرید از Table استفاده میکنید و پیاده کردن Paging برعهده خودتون هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    ممنون دوست عزیز ولی فک میکنم کنترل های asp.net بیشتر از کنترل های html هستند
    در کل Mvc خیلی دستو باز تر گذاشته تو کد نویسی

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    داخل فیلدی مثل ViewBag.YourValue مقدار مورد نظرتون را در کنترلر قرار دهید، سپس در View اون رو بخوانید و با اون کار کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: جایگزین Literal در Mvc ؟؟

    استاد ممنون از راهنماییتون من همین کار روانجام دادم ولی فقط مقدار ها رو میتونم بخونم و نمایش بدم
    و یه سوال برام پیش اومد من توی کلاس کنترلر یک آبجکت از کنترل های asp.net ساختم مثل یک literal یا button آیا میشه اونارو نمایش داد؟ اصلا این کار درست هست؟ اگر درست نیست چرا ما دسترسی به این کنترل ها داریم؟

تاپیک های مشابه

  1. جایگزین history.previous در Internet Explorer
    نوشته شده توسط تبار در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 06:17 صبح
  2. جایگزین توابع API معروف FlashWindow و SetActiveWindow؟
    نوشته شده توسط marandi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 دی 1382, 16:32 عصر
  3. یک API جایگزین برای mciExecute
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 19:40 عصر
  4. جایگزین maskedbox در vb.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 22:27 عصر
  5. یک جایگزین برای iis 5.1
    نوشته شده توسط mostafa_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •