نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عناصر تکراری در ArrayList

  1. #1

    عناصر تکراری در ArrayList

    تکه کد زیر خیلی گیجم کرده. اطلاعات یکسری کتاب را از جدول می خوانم و می ریزم توی یک ArrayList منتها وقتی می خوام چاپ کنم می بینم اطلاعات همه نکراری هست. مثلا فرض کنید سه تا رکورد متفاوت توی جدول باشه. من اینها را می ریزم توی یک آبجکت از نوع ArrayList. حالا وقتی محتوای این آبجکت را می خونم می بینم سه بار کتاب سومی توی این ArrayList ریخته شده و کتاب های دوم و اول هم در کار نیست.


    public Book[] getBookList() throws Exception{
    ArrayList<Book> al=new ArrayList<Book>();
    DBFactory factory=DBFactory.getInstance();
    try{
    Connection conn=factory.getConnection();
    String query="select name, author, isbn, subject, publisher from book";
    Statement stmt=conn.createStatement();
    ResultSet rs=stmt.executeQuery(query);

    while(rs.next()){
    Book b=new Book();
    b.setName(rs.getString("name"));
    b.setAuthor(rs.getString("author"));
    b.setIsbn(rs.getString("isbn"));
    b.setPublisher(rs.getString("publisher"));
    b.setSubject(rs.getString("subject"));
    al.add(b);
    System.out.println("--------------------------------------------------------------");
    System.out.println(al);
    }
    System.out.println("--------------------------------------------------------------");
    factory.close(rs);
    factory.close(stmt);
    }catch(Exception e){
    throw e;
    }

    Book[] books=new Book[al.size()];
    books=(Book[]) al.toArray(books);
    return books;

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: عناصر تکراری در ArrayList

    مطمئنی این خط حتما داخل loop نوشته شده ؟؟؟

    Book b=new Book();


    قسمت آخر رو میشه این جوری هم نوشت:

    Book[] books = al.toArray(new Book[al.size()]);

  3. #3

    نقل قول: عناصر تکراری در ArrayList

    مثال زیر رو یه نگاهی بنداز

    کتاب جاوا - عناصر تکراری در لیست
    آخرین ویرایش به وسیله aminpy : سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 در 16:52 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: عناصر تکراری در ArrayList

    نقل قول نوشته شده توسط aminpy مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگر شما هدفتون تبلیغ نیست چرا تایپیکی که مربوط به چهار سال قبل هست رو بالا میارید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: الگوریتم حذف عناصر تکراری
    نوشته شده توسط zahra.it در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1400, 22:05 عصر
  2. سوال: جلوگیری از ورود عناصر تکراری در لیست باکس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:29 عصر
  3. لیست پیوندی و حذف عناصر تکراری در لیست؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ali_orz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 01:38 صبح
  4. مقاله: پیاده سازی IEqualityComparer برای حذف عناصر تکراری
    نوشته شده توسط Sajjad1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 04:06 صبح
  5. سوال: حذف عناصر تکراری از یک ماتریس یه بعدی
    نوشته شده توسط kiuhnmgtrdcv در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •