نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: udpclient Timeout

  1. #1

    udpclient Timeout

    برنامه ای نوشتم با دلفی 7 که تو اون سرورحداکثر 4 کاربر فعال را با tcpclient/server میگیره تا زمانی که کاربر پنجم نیامده سرور برای چک کردن وصل بودن این 4 تا اقدام نمیکند وقتی پنجمی اومد در رویداد onconnect Tcpserver سمت سرور این کار را انجام میدهد
    //server side
     procedure TForm1.IdTCPServer1Connect(AThread: TIdPeerThread);
    begin

    //when fifth user want to connect to tcpserver
    //server first ensure at list one of the 4 connected user in grid has disconnected
    //by send udp broadcast to 4 user
    //but in this timeout None of these users do not respond , Although still connected

    IdUDPClient1.Broadcast('IP', 1718);
    For i:=1 To 4 Do
    begin
    IPList.Add(IdUDPClient1.ReceiveString(200););
    end;
    end;

    //client side

    procedure TForm1.IdUDPServer1UDPRead(AThread: TIdPeerThread);
    begin
    //
    ip:=GetipAddress();
    IdUDPServer1.sendto(ip);
    end;


    منتهی درون این بازه timeout هیچ کدام جواب نمیدهند ولی وقتی Timeout را زیاد میکنم تا 4000 جواب میدهد چرا این جوریه؟چکار اشتباهی انجام دادم

    درون رویداد onconnect مربوط به tcpserver میام چک میکنم آیا 4 کاربر همچنان متصل هستند یا نه . این کار را با udp broadcast به تمام این کاربران انجام میدهم
    آخرین ویرایش به وسیله farshi114 : چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 در 20:50 عصر

  2. #2

    نقل قول: udpclient Timeout

    اول از همه کدهاتون رو در بلوکه کد قرار بدید.
    دوم اینکه سوالتون خیلی گنگه. بیشتر و واضح تر توضیح بدید.
    سوم شما میگید از tcpclient/server و تو کدتون من دارم IdUDPClient1 میبینم.
    موارد بالا رو اصلاح کنید تا سریعتر به جواب برسید.


تاپیک های مشابه

  1. مشکل Timeout expired. لطفا
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 08:35 صبح
  2. Remote TimeOut و ... در DBISAM
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 20:55 عصر
  3. Session TimeOut
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 23:12 عصر
  4. minimum timeout value for scan a port
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 02:53 صبح
  5. خطای Cgi TimeOut در دلفی(روش زیاد کردنTimeOut سرور در دلفی؟)
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •