نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    97

    Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    برای دریافت پارامتر برگشتی که در sp تعریف شده
    System.Data.Objects.ObjectParameter Param = new System.Data.Objects.ObjectParameter("Message", typeof(int));

    تعریف می کنیم بعد در Context استفاده می کنید .
    مشکل من اینه که وقتی این روش را استفاده می کنم ارور
     cannot convert from system.data.object.Objectparameter to ref int?

    کسی مشکل مشابه با ااین کار ندارد ؟

    ctx = new TravelAgencyDataContext();
    System.Data.Objects.ObjectParameter Param = new System.Data.Objects.ObjectParameter("Message", typeof(int));
    ctx.sp_ViRequest_Ins_Client( UserId, Param);

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    97

    نقل قول: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    کسی جوابی نداره؟

  3. #3

    نقل قول: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    System.Data.Objects.ObjectParameter Param = new System.Data.Objects.ObjectParameter("Message", typeof(int?));
    ctx.sp_ViRequest_Ins_Client( UserId, Param).FirstOrDefault();

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    97

    نقل قول: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    این چیزیکه شما می فرمایید امکان پذیر نیست .
    بعد از استفاده از storedprocedure دیگه متدی نمایش داده نمیشه
    یعنی کسی storedprocedure با مقدار خروجی استفاده نکرده.؟؟؟
    با دیگر سوال رو مطرح میکنم
    قصد دارم در entity متد(storedprocedure) را در صفحه استفاده کنم که این sp مقدار output دارد برای دریافت output
    System.Data.Objects.ObjectParameter Message = new System.Data.Objects.ObjectParameter("Message", typeof(Int32));

    تعریف کردم و حالا در Context صفحه sp را صدا میزنم
    ctx.sp_ViRequest_Ins_Client(Name, Email, Phone, Mobile, Desc, UserId, VisaId, Message);
    اما ارور زیر گرفته می شه
    Argument 8: cannot convert from 'System.Data.Objects.ObjectParameter' to 'ref int?' J:\CurrentProjectViDetail.aspx.cs
    در صورتی که کسی این مشکل را رفع کرده اطلاع دهد!!!

  5. #5

    نقل قول: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    اول نوع پارامتر رو Nullable تعریف کنید سپس امتحان کنید ببینید اجرا میشه یا نه؟
    ObjectParameter("Message", typeof(int?))

    اگه باز ختا داد ببینید این فرمایش قابل اجراست:

    var qry = ctx.sp_ViRequest_Ins_Client( UserId, Param);
    var userId = qry.FirstOrDefault().Id;

    منزور از Id نام فیلدی که میخوای برگردونی و برای اتلاعات بیشتر این رو بخون
    Executing a stored procedure with an output parameter using Entity Framework
    آخرین ویرایش به وسیله mo.esmp : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 در 18:02 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    97

    نقل قول: Entity Framework and stored procedures with OUTPUT parameters

    متاسفانه نشد
    System.Data.Objects.ObjectParameter Message = new System.Data.Objects.ObjectParameter("Message", typeof(int?));
    var qry=ctx.sp_VisaRequest_Ins_Client( UserId, Message);
    var param = qry.FirstOrDefault();
    اصلا این متدها بایند نمیشوند ..
    من که متاسفانه هنگ کردم اما به هر حال تشکر از جواب هاتون

تاپیک های مشابه

  1. object oriented and Stored Procedure
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 02:43 صبح
  2. While AND Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 21:30 عصر
  3. stored procedure with transaction
    نوشته شده توسط rasti_web در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 14:03 عصر
  4. IF AND Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 01:22 صبح
  5. Stored Procedure with dbExpress
    نوشته شده توسط lionking_1360 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 08:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •