نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه

  1. #1

    Question جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه

    سلام

    میخواستم بدونم، چطور میشه از هنگ کردن برنامه جلوگیری کرد؟
    .
    .
    من از BackgroundWorker استفاده کردم اما بخاطر استفاده از Thread.Sleep که در صورت مقدار دهی عملیات خیلی کند پیش میرود و در صورت عدم مقدار دهی آن فرم برنامه قفل میشود؟!

    -------------------------------------------------------------------------

    سوال بعدیم اینه که چطور میشه درصد پیشرفت فایل در حال خوندن و نوشته شدن رو بدست آورد؟
    .
    .

    من برنامه ای نوشتم که یک فایلی رو از مسیری بخونه و در مسیر جدیدی قرار بده(پیست) کنه، اما نمی تونم درصد پیشرفت عملیات رو کدنویسی کنم؟!





    لطفا کمکم کنید.








  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه


  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه

    ببخشید سوالم بی ربط با این موضوع نیست من قطعه کدی رو توی رویداد کلیک باتون نوشتم ولی اجرا که میشه برنامه قفل میکنه و باید صبر کنی تا تموم بشه چطوری میتونم از قفل شدن برنامه جلوگیری کنم؟

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه

    این مشکل در VS 2012 با اضافه شدن کلمات کلیدی async و await حل شده.
    شما می تونی از Task.Factory.StartNew استفاده کنی:



    Task.Factory.StartNew(Sub( ...))

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از هنگ کردن فرم برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    این مشکل در VS 2012 با اضافه شدن کلمات کلیدی async و await حل شده.
    شما می تونی از Task.Factory.StartNew استفاده کنی:



    Task.Factory.StartNew(Sub( ...))
    با سلام . دوست عزیز بنده آشنایی نسبتا کاملی با plinq و tpl دارم . بنا به دلایلی مجبور شدم برنامه ای با دات نت 3.5 بنویسم که موارد فوق الذکر رو نمیشه استفاده کرد . اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم !

تاپیک های مشابه

  1. هنگ کردن فرم برنامه
    نوشته شده توسط Direlap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1391, 09:02 صبح
  2. سوال: جلوگیری از هنگ کردن برنامه
    نوشته شده توسط birtemp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 17:53 عصر
  3. جلوگیری از هنگ کردن برنامه با استفاده از ترد ها
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 19:52 عصر
  4. جلوگیری از هنگ کردن برنامه
    نوشته شده توسط sosp30 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 23:33 عصر
  5. مشکل در کوچک کردن ( مینیمایز کردن ) فرم برنامه
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 16:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •