نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرامی .
    بنده یک برنامه نوشته ام ولی متاسفانه پس از اجرا یک سری کار پس از رسیدن به بخش
    System.Threading.Thread.Sleep()

    برنامه به کار خود ادامه می دهد ولی هیچ کلیک موسی ، کیبوردی و .... کار نمی کنه .
    یعنی خود برنامه هنگ می کنه . فقط همین برنامه .
    اما خود برنامه کارش رو ادامه می دهد .
    ولی چند جا را دچار مشکل می شود .


    آیا دستور دیگری هم که این مشکل را نداشته باشد وجود دارد ؟
    من فقط می خواهم انجام فرآیند ها در یک برنامه با فاصله مثلا 10 ثانیه ای انجام بشه .
    موفق و پیروز باشید./

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()

    سلام. میتونی از این استتفاده کنی":
            Dim EndTime As Date
    EndTime = DateAdd("s", 2, Now)
    Do Until Now > EndTime
    Application.DoEvents()
    Loop


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()

    با سلام مجدد و تشکر فراوان از شما دوست گرامی .
    اما با انجام این عمل کل فرآیند تابع قطع می شود .
    در حالی که بده در همان تابع نزدیک به 50 بار می بایست از دستور استفاده کنم .
    که این کار باعث می شود کل فرآیند از بین برود و به ادامه دستور نپردازد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()
    نوشته شده توسط SamaPic در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 17:09 عصر
  2. مبتدی: تابع (moveToThread(QThread * thread
    نوشته شده توسط smemamian در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 23:05 عصر
  3. حرفه ای: مشکل در تابع System
    نوشته شده توسط prpe26 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 20:21 عصر
  4. مشکل با فرم ، تایمر ، Thread ، SQL !!
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 08:48 صبح
  5. مشکل با indy ها و تعداد thread ها در خصوص قفل شدن برنامه
    نوشته شده توسط dadvand در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 09:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •