نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    سلام خدمت دستان و اساتید

    هیچ راهی وجود نداره که بشه در یک adoquery از یک adoquery دیگه استفاده کرد؟
    و یا لااقل در یک adoquery بشه چندین دستور گنجاند؟
    من می خوام دو جدول رو در یک کوئری عیناً بیارم. باید از full join استفاده کنم. در عین حال چندین ستون از این دوجدول نوعشون یکیه و می خوام در یک ستون قرار بگیرند که باید از دستور union all استفاده کنم.
    حالا این دو جدول ترکیب شده یه ستون به نام ((نام عضو)) هم دارند که اونو باید از جدول اعضاء بگیره فکر کنم با inner join .

    حالا این برای اجرای این دستورات در یک کوئری چه باید کرد؟

    چند تایپیک در این باره دیدم که به نتیجه ای نرسیدم. ممنون میشم راهنمایی کنین.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار *جیگرم*
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ...
    پست
    36

    نقل قول: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    بهتره سوالتون رو در تالار T-SQL مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    نقل قول: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط *جیگرم* مشاهده تاپیک
    بهتره سوالتون رو در تالار T-SQL مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید!
    مشکلی با دستورات sql ندارم. می خوام ببینم دلفی این دو قابلیتی که گفتم رو داره یانه. فکر نمی کنم در تالار T-SQL به جواب برسم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    سلام
    یه راهش اینه که کوئری که گفتی رو تبدیل به View کنی و بعد هم یه سلکت ساده در ADOQuery بزنی...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    نقل قول: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_h62 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه راهش اینه که کوئری که گفتی رو تبدیل به View کنی ...
    چه جوری؟ یه توضیح می دین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط farzadkamali مشاهده تاپیک
    چه جوری؟ یه توضیح می دین؟
    خیلی سادست، در SQL Server کوئری که میخواین رو تبدیل به View میکنید و بعد هم ازش استفاده می کنید :
    SELECT * FROM My_View

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به صفحه ای دیگر با استفاده از جی کوئری
    نوشته شده توسط mohammad973 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 16:34 عصر
  2. استفاده از نتایج یک فرمول در فرمول دیگر در کوئری
    نوشته شده توسط silent.huntes در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 18:19 عصر
  3. نوشتن کوئری طوری که از Daynamic Query استفاده نکنیم
    نوشته شده توسط Salah Sanjabian در بخش T-SQL
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 21:10 عصر
  4. استفاده از دستور case در این کوئری
    نوشته شده توسط mj_nokhost در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 17:26 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 09:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •