نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

    سلام
    من قبلا با کریستال کار میکردم.امروز برنامه stimulsoft را نصب کردم ولی موقع اجرای صفحه خطای

    Error 3 Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040) C:\Users\RA\Documents\Visual Studio 2010\WebSites\WebSite2\web.config 13

    میده.توی رفرنس هام هم dll های Stimulsoft.Report.dll و Stimulsoft.Base.dll اضافه کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

    این ورژن استفاده کن.
    http://fakhravary.blogfa.com/post-9.aspx

  3. #3

    نقل قول: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

    سلام دوستان
    من مشكل لود كردن استيمال ريپورت رو توي asp.net دارم. يعني ميخوام گزارشم با فيلترهايي كه بهش ميدم باز بشه. مثلاً‌ فيلتر [از تاريخ تولد] [تا تاريخ تولد] و يا چيزهاي ديگه.
    ممنوم
    salimiabd@yahoo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

    لود یعنی چی؟

  5. #5

    نقل قول: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟

    سلام

    این خطا به معنای این هست که یکی از dll های شما به کتدی در dll دیگه احتیاج داره و نمی تونه پیدا کنه.
    پس کافیه کنترل کنید این dll ها حتما داخل پوشه اجرایی باشن

    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Controls.dll
    Stimulsoft.Controls.Win.dll
    Stimulsoft.Report.Design.dll
    Stimulsoft.Report.dll
    Stimulsoft.Report.Win.dll

    --------------------------------------
    http://www.kohan-co.net

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Could not load file or assembly 'ActiveReports.Web, Version=5.2.3.669
    نوشته شده توسط anastazia1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:21 عصر
  2. خطای Could not load file or assembly 'assembly name' or one of its dependencies
    نوشته شده توسط havash.link در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:20 عصر
  3. سوال: دلیل گرفتن خطای could not load file or assembly چیست؟
    نوشته شده توسط mohsen.j1990 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1389, 09:07 صبح
  4. پیغام خطای Could not load file or assembly 'Microsoft.SqlServer.Types. لطفا کمک کنید!
    نوشته شده توسط Parham.D در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 14:42 عصر
  5. Could not load file or assembly CrystalDecisions.Web
    نوشته شده توسط arman174 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 17:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •